ne da se nisam nadala ovolikim savjetima za jedan dan, nego je malo reci, ali u svakom slucaju, hvala svima...
e ovako, sta me nervira kod tog kvacila, kad god krecem autom, nebitno sta radim i gdje trebam, auto se trese, kao prebrzo pustam kvacilo, ne zadrzim i ostalo, sve sam ja to skontala i pazim a auto drnda koda je najgori autotres udario u njega

moze li se slucajno desiti da je to do auta, a da nije do mene, jer stvarno nisam dozivjela daje auto krenulo a da se nije bar malo zatreslo... u pitanju je golf 2, bijeli,

pa reko da nije mozda kao star i tkao to...
da se brinem za druge vozace, ne brinem, boli me uvo, ali kad mi izleti pjesak pa najradije bi ga pogazila, koda ne gleda ko vozi, ne daj boze da nekog jos zgazim a nisam ni pocela voziti, posto instruktor cita novine... usput, za muziku nema lijeka, danas sam slusala viki....
dalje, kad prilazim semaforu, pogibija, smanji brzinu, vrati u drugu, prestroj se, pogledaj okolo... pa ne da se ne snadjem, mislim snadjem se ja ali sve je to nekako jedva, a tu se ijavlja autotres pri kretanju pa milina bozija
za retrovizore, iskreno vanjskog ko da i nemam, mislim vanjskog desnog, ne znam jesam ga ikako pogledala za ovih deset casova, ne znam ni cemu sluzi, salim se, znam, da vidim jel ide iko s desne strane
ajoj osmice, pa ne znam cim da okrenem volan da ono sve stignem, smijanje zivo, pokusaj je bio krajnje neuspjesan
a da, a sto se tice kocnice i kocenja, ja jednostavno prvo idem na kvacilo, jer nema sanse da stanem prvo na kocnicu, kao kont u glavi da ce se auto ugasiti, tako da mislim i kad bi pokusala prvo na kocnicu pa brzo kvacilo, ne bih uspjela...
ljudi, ma ja kad polozim, ako ikad polozim, ima da vas sve vozim na voznju
e da, ali ce biti brza voznja, posto mi je gas jedini koji lezi, samo ga stisnem, i ravno, ne trebam nigdje da skrecem...