Citiraj:
Poslao: 19.08.2007. 21:02 Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Anakin ::
Citat:
bolje i to nego neko smece od golfa, suze, eskorta, i slicno za 2000-3000 KM....vise ces se navozati i jeftinije odrazavti 100 %...
po čemu je bolje....jesi se vozio ti u yugu???ja se ne mogu u njemu pošteno ispraviti, a kamoli voziti....jesi održavao golfa???Ako čovjeku nemožeš dati neki pametan savjet (iz ličnog iskustva) pa pokušaj mu onda ni ne davati....
.
yugo 60
zastava skala 55
golf 2 benzin 1.3
golf 2 GTD
itd...
jel' dovoljno iskustva ????
Pa čekaj malo...ne razumijem....iz ovog posta ja zaključujem da ukoliko čovjek ima 2000 - 3000KM bolje je da kupi yuga nego golfa 2 (dizel,benzin svejedno)....ne dižem golfa u visine (daleko od toga), ali je to ipak za yuga auto koji ima i više mjesta,daje više sigurnosti,pa viša je "klasa" od yuga....

a svi znamo da nije skup za održavanje
Citiraj:
sta ti je za mnom bezze, covjek pita dajem mu licno misljenje, ako se ti sa tim ne slazes to je drugi par opanaka , i imas pravo na to... naravno ..zato mojne kakat' bezze....po meni..
Bar na ovom forumu ne bi trebao lično prihvaćati moje postove...niko po tebi ne kaka...samo želima da mi obrazložiš svoje viđenje da je yugo bolji od gore navedenih automobila....
Citiraj:
Sjecam se da je sa onim tankim zimskim gumama chudo po snijegu pravio

to je tačno....