The_new_Statesman je napisao:
Svako od ovih auta je odlicno ali medjusobno su nespojiva u bilo kakvoj kombinaciji, osim mozda u novinarskoj.
Ali kad je bal,...

nebi se bas slozio sa tobom...
audi tt i nisan 350 z su konkurenti i u istoj su klasi tu mozemo cak svrstati i breru al sa jacim motorom 3.2 ...
spider i 350z cabrio su isto konkurencija ( cabrio 2005 i cabrio 2006 po izboru novinara mislim zenevskog salona )
jedino odskace type r koji je hatchback ali mislim da atraktivnoscu i sportskim karakterisitkama se uklapa u ovo drustvo...
od gore navedenih auta imao sam priliku voziti breru i nissana 350z coupe i mogu ovo zakljuciti
brera sa motorom 3.2 me uopste nije odusevila, preteska je i daleko bolja mi je "obicna" alfa GT Oko izgleda necu trositi rijeci, sve alfe super izgledaju ali brera je zaista preljepa:)
unutrasnjost je isto ok
mada, ali samo mada cak mi se cini najrazumnijom odlukom ako se kupuje alfa da se kupi 159-a
sa druge strane 350z je extra auto za voznju. Zvuk je fenomenalan, ovjes isto. Nije mi se svidjelo : potrosnja ( pustite sve price i testove, meni je trosilo po gradu prosjek 18-19 litara ) unutrasnjost ( za auto od 41k evra covjek bi rekao da bi mogao naci malo i luksuza a ne samo obicnu plastiku ) gume ( momak od koga sam posudio auto kaze da pri normalnoj voznji mijenja gume skoro pa godisnje :/ )
plus nisana je motor, atmosferski 3,5 litarski koji daje odlicne mogucnosti za tjuning ( sa relativno malo para se dodje vec na 400+konja )
zaboravio sam staviti jedno auto koje je definitivno najbolje za tjuning a to je Honda 2000
sta mislite o njemu?