Wratch svaka casta za taj post. Upravo tako, ajmo babe pozabavite se heklanjem a mi "djeca" cemo o voznji i brzinama. Mislim bakice bez uvrede, ja npr se slazem s vama u potpunosti, brzina nije bas tako zdrava uvijek, ali vjerujte mi, u vecini slucajeva pri ovoj li onoj brzini losa dumb voznja je ono sto prouzrukuje nesrece. Uostalom, ako sam danas rasijan i ne mogu da se skoncentrisem, onda necu ni da vozim brzo kao sto necu da uradim mnoge stvari taj dan jer mi nedostaje koncentracija. Vidim da mnogi ovde ne znaju sta je brzina ali to je ok, ako je neko jednom u zivotu raspucao od BL do Bobica cisto da proba onda ne treba da kenja ovde o brzinama i opasnostima. Isto tako, ne moze niko da mi objasni da ce da se vozi brzinom preko 200km/h i ne uspori kad naidje na kamion, to macki nek okaci o rep pa gleda kako trci oko kuce. To se odnosi na situaciju na nekom od evropskih autoputeva a nasu prtinu od BL do Bobica necu ni da spominjem. Eh, nocna voznja je nesto drugo i to je kad se desavaju street races uglavnom i razvijaju brzine, bilo gdje.
Da ne skrenem s teme potpuno (cupanje) na toj nasoj prtini sam vozio svoju opel vectru 2.0l 115konja 210km/h i mislim da je to max za ta kola. Kad bih imao kola koja idu i 300 km/h tjerao bih 300 ... negdje! A domaci zadatak za sve trkacice je put na sehove, avgust 2003 oko 4 sata ujutro 155km/h od meteoroloske stn do krivine ispod biga kod izvora, postoje svjedoci naravno i biti ce uradjeno opet ove god u avgustu sa tom istom vectrom. Iskljucivo ne preporucljivo za kola bez ABS-a. Ne volim opel inace ali neko je spomenuo da opel ne moze da ide vise od 200km/h, e pa taj lik je mozda zaboravio da postoji omega 3000, svi znate onu crnu iz bl naseg kolege saleta mehanicara, s njim sam se vozio opet na toj nasoj kaldrmi do klasnica 250 km/h 22:00 casova, three years ago! A u vezi adrenalina, ma kakav adrenalin pri brzini preko 200 km/h na autoputu, opucavanje na pravcu ... i? Adrenalin su sehovi, kanjon, put za Prnjavor i Prijedor, Beograd city center bilo kad!!!
Da se ne prozivamo imenima, vidim neki ljudi i dalje tjeraju staru politiku, pricaju o necemu gdje nisu bili i li nemaju muda da budu, sad pricaju o brzinama i voznji a kad se organizovao rostilj u "luci" u kanjonu vozili su 30 km/h do tog mjesta ne primjecujuci kolonu vozila iza njih, totalno kocenje saobracaja a licno sam ih vidio vracajuci se u Bl po sledecu turu piva. Ma taj kanjon je strasan
HAUG