Tako su meni gospoda policajci parkirali svoje auto pred po garaze. Bili su u pratnji nekog od glavonja. Vrijeme desavanja, debelo iza ponoci, vikend. I ne merem ja ucerat svoje vozilo na motorni pogon u vlastitu garazu. Aj pricekam koji minut, ne bi li se pojavili. Nista. I ja priceram auto na milimetar do njihovog, nema sanse da izmanevrisu, da se izvuku, dok ja ne pomjerim auto. Udjem u kucu, i upalim tv, sjecam se neki boks bio. Drz ne daj, poslije cca. 45 minuta, cujem ja da oni brondaju, jebu, grebu, odose te glavonje, a oni ni makac. Pale rotacije, sviraju, ja kuliram. Poslije odgledanog boksa, silazim, inzinjeri sjeli na zidic i pushe od muke, idem prema autu, a oni drvlje i kamenje na mene, znam li ja sta sam uradio, da sam najebo, ovako, onako..E kad sam im objasnio da je ta garaza 1/1 moja, i da su mi onemogucili pristup mom vlasnistvu, da je to identicno situaciji da im ja zavarim vrata od njihovog stana, i da bi to najebavanje moglo da ode u kontra smjeru, tu zvekani ucutase..Jos kad sam ih zamolio da mi daju svoja imena, kako bih se zalio nadleznima, tu vec krece "nemoj ljudno, jebga nismo znali".. Insistiram ja da mi daju imena, pocinju se oni svadjati sa mnom, i opet prijetiti nesto..Na to ja kazem da sam se sjetio da ima jos jedan box mec, da to ne smijem propustiti, pa cim to zavrsi, vracam se da pomjerim auto...E na to je jedan od zvekana bacio sapku na zemlju od bijesa:)))..Ali nisam bas mogao biti toliki idiot, pomjerio sam auto..
Iako sam ocekivao da ce me odjednom murija pocne redovno zaustavljati, nikad nish...