banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 08:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2008, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta ti je dobar marketinski potez, zaposlis dve prelepe hostese, a one jos u ruci drze VW balone... fenomenalno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Mogle su i ove dve iz Ladinog bjuti salona :lol: otrcati do najblizeg kioska da kupe paket kondoma i da naduvaju....pristajalo bi im uz imidj aFta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
hrna , mani se lade. dobro je tns napisao, za ono zasto je namjenjena ona je super povoljna i radi posao a bash bi volio ako neko zna da uporedi tehnicke podatke i cijenu izmedju lade nive 4v i one indijske mahindre, te onog kineza ceo, kopije landa i x5
meni je nenormalno da pezoov kombi expert,bjeli sa 9 sjedishta, od opreme klima, kosta 46000 maraka a hundaijev novi h1 49000 m.hundai je duplo bolji,prostraniji,udobniji, sjedishta udobnija,gepek veci sa i bez sjedishta itd. spadaju u istu kategoriju jer kada se luksuznije opreme pripadaju velikim vanovima, a samo motor zasluzuje razliku od 5000 maraka

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidim ja manitu da je ona pravo dobra...svi je hvale a svi kupuju druge marke :roll: pa kome vjerovati:ljudima na forumu ili stvarnosti....pitanje je sad :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
Vidim ja manitu da je ona pravo dobra...svi je hvale a svi kupuju druge marke :roll: pa kome vjerovati:ljudima na forumu ili stvarnosti....pitanje je sad :cat:

:lol: ..ja bi ti predlozio da vjerujes stvarnosti :D mada, bolje ljudima na forumu, dalje ces dogurati :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hrna je napisao:

Hrna, Niva je vec par godina unazad najprodavaniji terenac u BiH.

Jednom sam napravio ''krug'' po fabrickom krugu sa nekom 25 godina starom Nivom i sjecam se da joj je volan bio tezi od volana prosjecno natovarenog Tamica :)

Mahindru sam vozio dva ili tri dana. Ostalo nisam...

P.S. Na netu postoje statistike o broju prodanih automobila u BiH, pa ko ne vjeruje... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Hrna je napisao:

Jednom sam napravio ''krug'' po fabrickom krugu sa nekom 25 godina starom Nivom i sjecam se da joj je volan bio tezi od volana prosjecno natovarenog Tamica :)

P.S. Na netu postoje statistike o broju prodanih automobila u BiH, pa ko ne vjeruje... :)

Buraz ja vjerujem za Nivu da je dobar terenac,vozio sam se snjom prije 6 godina po igmanu i bjelasnici.Samo da navedem da nismo vozili po cesti vec planinskim putem do nekih gore kucica za lov i to auto se stvarno ponasa dobro kad je na makadamu ali zato na asfaltu daska....ma sta daska FOSNA buraz......tvrda,teska na volanu,ruci ma sve i svasta ali zato u brdu nema stajanja...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam za volan :evil3: Nazalost nisam imao prilike da se prodrmam sa Nivom, niti kakvom cestom, a jos manje kakvom pustahijom :D

Inace, stvar cijene i cinjenice da mnoge firme/ustanove trebaju terence i da sasvim sigurno nisu raspolozene za kupovinu neke zapadnjacke sminke ili jos gore polovnjaka za koje kasnije ni servis ne mogu pronaci, a o dijelovima da ne pricam.

slicna je stvar i sa ''kinezima'' jer je nepovjerenje u njih ogromno. Zbog sumnje u kvalitet, dostupnosti servisa i dijelova, ozbiljnosti uvoznika, kao i dugotrajnosti maticne firme koja uglavnom svakih par godina mijenja osnovnu dijelatnost. Jedne godine proizvode miksere, druge zamrzivace, a trece odluce da pokusaju sa autima...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
The_new_Statesman je napisao:
Hrna je napisao:

Jaooo pa nema goreg i neudobnijeg i uzasnijeg auta nego sto je NIVA...jednom smo imali neki kvar gore na predajniku na Kozari pa smo isli Nivom gore..imao sam utisak da ce mi svi organi izletiti napolje a to je lafo najnovija NIVA... WWWWOWWWWW

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sigurno je mrtva trka po udobnosti izmedju Nive i IMT-a 539 :D

Kazem, nemam pojma, ne treba mi uopste :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 08:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
I zaboravio si Tomu Vinkovica ;) :P heheh

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2008, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
I zaboravio si Tomu Vinkovica ;) :P heheh

on je van konkurencije--zglobna tehnologija :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2008, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ipak vise cijenim Zetor od ovih ''domacih'' poluproizvoda. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 93 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]