banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2008, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
points je napisao:
Sondri je napisao:
Dobro ti japanci su obično full, a Passat obično go ko radikal. Neki dan u praoni, dovezao lik najnovijeg ovog pasata TDI, i otvara ovaj prijatelj na praoni i pokazuje mi, kad prozori nazad "na kurblu"!!! Nisam vjerovao da je to moguće u autu te klase, 2007. godište, preko 50.000KM?!

Skandal! :roll:

Jadno je dati tolike pare a da jos moras jest momacki da bi otvorio prozore :x

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 17:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
points je napisao:
Sondri je napisao:
Dobro ti japanci su obično full, a Passat obično go ko radikal. Neki dan u praoni, dovezao lik najnovijeg ovog pasata TDI, i otvara ovaj prijatelj na praoni i pokazuje mi, kad prozori nazad "na kurblu"!!! Nisam vjerovao da je to moguće u autu te klase, 2007. godište, preko 50.000KM?!

Skandal! :roll:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja bi se ubio kad bi dao preko 50.000KM za auto i kad ne bi imao full opremu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo jedva nadjoh nekog fabricki usminkanog:

Slika

Ovo je samo bio primjer, jer kazem generalizacija je gadna stvar. Japanci imaju i dan danas ruzna auta, kao i italijani, francuzi, svabe...

Jednostavno se desava ljudima :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Anakin je napisao:
....., k'o iz tvornice, ...

a odakle obicno dolaze automobili? donose ih rode???

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 03:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2007, 02:33
Hehe nije lose stari evo faca cu biti barem malo pa bi rekao ja nebi vozio japanca ne samo zbog izgleda ali nisam jos toliko star za njih.Nemoj me pogresno shvatiti nisam mislio da kupis bas japanca nego rekoh ti zbog njihove pozitivne strane da su dobri sa malo odrzavanja i slicno pa ako to gledas onda reko japanac.A u sustini danasnja auta nisu bas prevelika razlika ako ces gledati motor(nemislim bas na nova auta).Sva auta imaju svoje pozitivne i negativne strane pa cak i taj sto je najavio mercedes( mercedes c klase je pravljen za srednju klasu tako ako ces gledati procente gresaka sa tehnickog ces se iznenaditi stari sa greskama)pa reko da ne odugovlacim sa mercedesom jer je duga prica.A mangija vidim da ti se svidio fokus idi stari nadji fokusa ako ti se svidja onda bar imas auto po tvom ukusu ali nemoj srljati jer racunaj da ces ga vozati barem 5 godina tako da bi ja pregledao trziste probao dosta njih i onda se odlucio ali ako imas sanse ja bi dao barem malo para da ti ga pregleda kakav mehanicar da barem znas kakvo je auto( mala sigurnost).Sretno sa kupovinom auta mangija.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bravo fili, odlican komentar. Ako se nekome nesto svidja, samo naprijed, jednom se zivi. A u raspravi, pogotovo generalno postovaljenoj kao ova, mozes ocekivati razlicite stavove.
I dobro je da je tako.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
Anakin je napisao:
....., k'o iz tvornice, ...

a odakle obicno dolaze automobili? donose ih rode???

To je bio komentar koji objašnjava u kakvom je stanju gore navedeni japanac,a u kakvom je (polovnom) stanju VW,uz to izvadio si iz konteksta, komentar glasi: sjaji se-k'o iz tvornice,jeli sad ima malo više smisla?...čovjek tvojih god. bi to trebao povezati bez nečije pomoći....zar ne? :wink:

Ne donose ih rode, rastu u kupusu...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Anakin, izvini zbog lose postavljenih slika mada nije niko glup da pada na takve sitne fore, ali jednostavno je bilo tesko pronaci fotku Passata tog godista sa iole pristojnom opremom.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka

Anakin je napisao:

Znam striko, znam...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Anakin, izvini zbog lose postavljenih slika mada nije niko glup da pada na takve sitne fore, ali jednostavno je bilo tesko pronaci fotku Passata tog godista sa iole pristojnom opremom.

Ma OK. Poenta je shvaćena. :wink:

mangia je napisao:
Anakin je napisao:

Znam striko, znam...

:wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 11:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Ostaje u opticaju: Citroen Xsara, Ford Focus, Fiat (mada bih ovu marku rado zaobisao), ... Cijena da ne prelazi jedno 10 000KM mada sumnjam da se nesto dobro moze uzeti za te pare.

Dolazil Seat u opticaj???

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka

Odluka je pala... Sutra preuzimam Xsara-u 1.6, 2003. godiste, presla 64 000 KM, Exclusive paket opreme, kupljena ovde u AutoCit-u...

U opticaju je bio Focus TDCi 115KS i nakon sto sam ga probao, odlucio sam se za Xsara-u. Jednostavno mnogo udobnija. Ford mi se nekako ucinio dosta manjim unutra, sa tvrdjom plastikom, ... Takodje bio je pun nekih ogrebotina koje ne bole ali iritiraju... Presao je 115 000 i morao bih mijenjati neke spanere sto skripe i filter goriva. Da ne pricam sto bi me fokus kostao ~ 1600KM skuplje a presao je duplo vise, stariji 1 godinu, i znatno vise izraubovan...

Na Xsari vec uradjen redovni servis i nema sta da pipam osim da umjesto narodnjaka memorisem rock stanice... Takodje bavim se mislju da skinem bezvezne imitacije drveta sa kom. ploce i prelakiram ih u met. sivu ili plavu...

Ukratko drugari zakljucio sam da je jako tesko kupiti auto. Ne kazem da sam izbirljiv ali ako izbijete "stinki" VW ne ostaje puno izbora. Pogotovo ako ne zelite karavansku verziju koje su zatrpale trziste...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dobrodosao u francuski tabor .. nek' ti je sa srecom :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek ti je sa srecom, dobar izbor.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
aj neka je sa srecom
i neka te dobro sluzi ;)

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka

Hvala ljudi...

Jedino sto sam primjetio je da su stavljene jako lose pakne. Uzasno skripe i iako su presle preko 1000 KM jos uvijek su nekako "nerazgazene" Ako se problem i dalje bude javljao zapalicu u BG i tamo ih kupiti posto su ove kupljene pod 'original" u ovlastenom servisu... Toliko o kvalitetu dijelova...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Boja ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka

Metalik plava :)

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
mangia je napisao:
Hvala ljudi...

Jedino sto sam primjetio je da su stavljene jako lose pakne. Uzasno skripe i iako su presle preko 1000 KM jos uvijek su nekako "nerazgazene" Ako se problem i dalje bude javljao zapalicu u BG i tamo ih kupiti posto su ove kupljene pod 'original" u ovlastenom servisu... Toliko o kvalitetu dijelova...

ma ne sekiraj se,u porodici imamo novog peugeota i skripe s vremena na vrijeme evo vec 23000km nije strasno,jedino na semaforu zvucis ko ruljak :D sa kineskim dijelovima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]