banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 16:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
moon je napisao:
E, a ovo sa drzanjem djeteta na zadnjem sjedistu ne kontam najbolje... Sta ima lose da cuvas svoje dijete? Pa, po nekoj inerciji, meni bi kao majci to bilo bitnije, nego da se nesto (da izvinite :) ) kurcim za volanom, a da mi muz pridrzava dijete (koje bi mu vjerovatno ispalo, iako ga cuva :) ).

nisam to mislila u tom kontekstu, niti smatram da to treba biti pravilo.
To sam vishe rekla zbog antidope sovinistickih izjava. :roll: i vishe ovako kao jednu privremeno restriktivnu mjeru, a ne kao neki obrazac ponasanja u ovom kontekstu :wink:

Ali ako je situacija- duze putovanje, ako je muz za volanom a umoran,pa sjedne pozada sa djetetom , a zena nastavi da vozi, sto da ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
simplicity je napisao:
moon je napisao:
E, a ovo sa drzanjem djeteta na zadnjem sjedistu ne kontam najbolje... Sta ima lose da cuvas svoje dijete? Pa, po nekoj inerciji, meni bi kao majci to bilo bitnije, nego da se nesto (da izvinite :) ) kurcim za volanom, a da mi muz pridrzava dijete (koje bi mu vjerovatno ispalo, iako ga cuva :) ).

nisam to mislila u tom kontekstu, niti smatram da to treba biti pravilo.
To sam vishe rekla zbog antidope sovinistickih izjava. :roll: i vishe ovako kao jednu privremeno restriktivnu mjeru, a ne kao neki obrazac ponasanja u ovom kontekstu :wink:

Ali ako je situacija- duze putovanje, ako je muz za volanom a umoran,pa sjedne pozada sa djetetom , a zena nastavi da vozi, sto da ne.

Prvo, kosenje trave je jedno, a saobracaj je drugo. Ne mogu zene voziti zato sto imaju stikle, zato sto staaaalno trazite odgovarajucu radio stanicu, gledate se u retrivizoru.... jednostavno ste predodredjene da vas voze, a ne da vozite.
A muzkarci generalno voze mnogo smirenije i lakse kada su zene (pogotovo djeca) u automobilu.
Ne znam sto se ljutite, zene, pa ja radim sve kucne poslove. Da vidite samo kako perem sudje, uspavljujem dijete, pravim rucak, peglo sam dok su bile pelene, brisem prasinu magicnim krpama, sravnjujem racune, galamim na djecu kroz prozor, ALI VOLAN JE MOJ!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2006, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
sve to Ok i mene uvijek vozi jaca polovina kad idemo skupa :wink:
ali kako obaviti sve ostale obaveze, biti samostalan i stici sve ono sto treba da se stigne, ako cekam da me neko stalno vozi to je prosto nemoguce :wink: nije on moj vozac, jer svako od nas ima svoje obaveze...
Danasnje obaveze, zena (koja radi i odrzava sve ostalo...)tesko stize obaviti ako nije 'mobilna'....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2006, 01:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
simplicity je napisao:
ali kako obaviti sve ostale obaveze, biti samostalan i stici sve ono sto treba da se stigne, ako cekam da me neko stalno vozi to je prosto nemoguce :wink: nije on moj vozac, jer svako od nas ima svoje obaveze...
Danasnje obaveze, zena (koja radi i odrzava sve ostalo...)tesko stize obaviti ako nije 'mobilna'....

Pa, AntiDope, sta reci za zene koje moraju da se voze, i koje sreces u saobracaju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 07:11 
simke r je napisao:
simplicity je napisao:

Pa, AntiDope, sta reci za zene koje moraju da se voze, i koje sreces u saobracaju?

Ja im trubim i galamim....naravno za one koje idu 20 na sat....i ometaju me u saobracaju...isto kao i muskarce..mada oni to rjedje rade...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ima li po vašem (šovinističkom) mišljenju žena koje ne nerviraju u saobraćaju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Revan je napisao:

Ima, one koje sjede na zadnjem sjedistu i smjeskaju se. :lol:

Ma salim se ja, nemojte vi zene mene pogresno da shvatite...samo morate priznati da imam osnovu za svoje tvrdnje.

Skidam kapu majkama/zenama koje rade i odrzavaju sve ostalo i uz to su primorane takve zbunjene i okupirane mnogim mislima sudjelovati u saobracaju!
:salute:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
i mislish da si se sad izvukao?! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2006, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
Revan je napisao:

ima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2006, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

naya je napisao:
i mislish da si se sad izvukao?! :D

Ma ne, vec samo salutiram super zenama.
I dalje me fata jeza kad vidim trebu koja se zalijece u npr. teh neispravnoj Fiesti ili Kadetu da stigne na kafu ili aerobik.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Zar djetetu nije mjesto u sicu?

Sto se tice zena i voznje - Dope, sledeci put kad budem dosla u Bl ako si raspolozen za malu voznjicu da ti pokazem kako zensko vozi :wink: Jer bezze je da pricas generalno o zenama kao vozacima a kao primjer imas zenske cija je najdalja voznja dosezala do Omarske, Sipova, Motika ili Topole :) Te zene i da hoce ne mogu doci do izrazaja :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:03 
Juche idem pored pijace, a neka tuka sa tjerkicom ide 20 na sat ispred mene iza mene josh 10-ak auta trubi,a ova nishta... :x

Hebem ti kru'..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
Juche idem pored pijace, a neka tuka sa tjerkicom ide 20 na sat ispred mene iza mene josh 10-ak auta trubi,a ova nishta... :x

Hebem ti kru'..

Kad ono na toj relaciji se moze voziti 60km/h :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:14 
ajkula je napisao:
psyborg je napisao:

Hebem ti kru'..

Kad ono na toj relaciji se moze voziti 60km/h :roll:

'ladno....ogranichenje i jeste 60 km na sat...ulica izmedju pijace i tropica znachi...

Poslednji put menjao Milan dana 26 Okt 2006, 10:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pricamo o gradskoj pijaci ili?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:17 
ajkula je napisao:
Pricamo o gradskoj pijaci ili?

Pijaca kod zeljeznicke, autobuske...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2006, 10:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oki. To je vec druga prica :wink: Mada, nije ni tu za nekih 60 km/h ako se uzmu u obzir telad koja prelaze cestu gdje stignu :-?

Vrh

Tema posta: telad
PostPoslato: 27 Okt 2006, 04:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
ajkula je napisao:
Oki. To je vec druga prica :wink: Mada, nije ni tu za nekih 60 km/h ako se uzmu u obzir telad koja prelaze cestu gdje stignu :-?

fakat telad, i to svijeh uzrasta!!! huh kakva koncentracija na malom prostoru.
Na toj relacji dogodilo se u zadnjih godinu dana , nekoliko teskih saobracajki! Ma tu je kao raskrsce ljudi razlicitih kultura, obrazovanja, politicke opredeljenosti, veroispovesti..........
Mislil da bi tu dobrodosao semafor, jer stoka je stoka, i nemos je dresirat, osim da razlikuje boje.
Samo sacuvaj Boze , da ne bude isti semafor koji je par metara dalje, tj pre lesnine, na kraju pijace. Zuto traje 2 sec. pa ti sad vidi!
Srecno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
nervira me kompletna lista :fist: :fist:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 19:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2006, 15:19
Taksisti-debili nevidjeni :evil:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]