banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 02:01 Danas je 22 Jun 2026, 02:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 711 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2026, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Neki dan meni izleti klinjo(osnovac) na elektro trotinetu iza zgrade(nije prilaz nego obična staza). Izleti u punoj brzini na nekih 6-7m pred mene. Ništa trotoar(visok, oštar), vozila....on je sam na svijetu.
Nisam se stigao ni iznervirati.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2026, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Živimo okruženi debilima.
Nekidan vozikaju se djeca tako 12 do 14 godina posred Boske biciklima, roditelji pored njih, ma ni A ni B da kažu djeci, još se i parkirali ispred Didaca da odu pogledati nešto zajedno.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2026, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nisu debili nego bezobrazni, svaki dan sam skoro u automobilu zbog prirode posla, nekad i po cijeli dan. Ljudi ne da ne jebu semafore i crveno, nego je to bas onaj bezobrazluk, svirnes mu, mases rukama on ti jos kao nesto odmahuje kao ko te jebe sta hoces. Znaci u toku jednog dana na vise lokacija, licno sam vidio ljude da prolaze opusteno na crveno, da ne govorimo o ulasku u vec punu i zakrcenu raskrnicu, to je postalo normala. Ja mislim da bi se investicija postavljanja kamera koje ce pratiti crveno svjetlo isplatila u roku od 48h.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2026, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Rad policije se sveo na kontrolu DUI tokom vikenda, umjesto da ponekad propatroliraju kritičnim dionicama, rastjeraju nepropisno parkirane i uopšte rade nešto preventivno.

A da živimo u društvu u kome se čini da svako gleda samo sebe, to jeste. Već sam pisao na tu temu iz perspektive aktivnog rekreativca, doslovno jedan dan ne prođe a da ne doživim nešto od čega skače šećer. Prosto sam se nekoliko puta zamislio i pokušavao dokučiti zašto je to tako, kako nekome može pasti na pamet da zaustavi auto na sred ulice i priča sa drugarom u susjednoj traci, a kad mu neko svirne okrene se i kaže "šta je pička ti materina".
Kako je društvo došlo do toga, nije mi jasno. Gdje je nestala pristojnost, nekakav minimalan nivo kulture?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2026, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Nestala je kada su se prestala djeca dovoditi u red. Dok te kao malog tukao ko je stigo i utjerivao silom pamet u glavu, a posle te utjeralo u zemlju u vojsci i bilo je normalno. Pošto toga nema dobre 3 decenije onda imamo raspašoj.
Na to naravno dodaj starije kabadahije, krimose i sl govna i jbtg.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2026, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Logično je da ''roditelji'' ne znaju vaspitati djecu, kad ni sami nemaju vaspitanja. Šetam parkom, a djeca od 5-6 godina skaču i hodaju po klupama, dijelu gdje se sjedi. Ponosnim roditeljima nije na kraj pameti nije da ih opomenu i sl. Ništa previše bitno, ali šta očekivati od takvih u bilo kojoj sferi života?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2026, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Za očekivati je da budu u nekom ministarstvu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
hadzidado je napisao:
Nestala je kada su se prestala djeca dovoditi u red. Dok te kao malog tukao ko je stigo i utjerivao silom pamet u glavu, a posle te utjeralo u zemlju u vojsci i bilo je normalno. Pošto toga nema dobre 3 decenije onda imamo raspašoj.
Na to naravno dodaj starije kabadahije, krimose i sl govna i jbtg.

С тим што од тих старијих генерација, које су сад неких средњих година, иако имају ту неку основну пристојност, маса их је да простиш... растурених, ајде да не користим уобичајени, израз, пропали животи, бракови... све што је на силу, је кратког даха. Пропаст је ишла степеник по степеник, само смо се правили да не видимо па сад кад је ескалирало, е, откуд ово, шта се дешава.

Rocker je napisao:
Kako je društvo došlo do toga, nije mi jasno. Gdje je nestala pristojnost, nekakav minimalan nivo kulture?

Па нестала је у својој кући, кад се са родитељем почело причати као са пајдашем... какав ћеш онда бити према другима.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Cesto prolazim tim dijelom i stvarno sam se svakakvih budala nagledao. Put poprilicno dobar, moze se brzo voziti, sto ocigledno nekima daje za pravo da idu i preko 120-30 na pojedinim dijelovima. A ne sjecam se iskreno kad sam vidio pandure tu negdje, mogli bi finih para uzeti.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2020, 06:41
Mene su zaustavili na toj relaciji, pa mi tražili da palim svjetla, žmigavce i krećem sa zategnutom ručnom. Isto, jednom me handrili dolje kod autobuske, bio znak zabranjeno skretanje desno (izlaz sa nekog parkinga) stavljen sa lijeve strane puta, ja tek položio oni mi prosipali priču da je to mjesec dana zabrane. Govnari.

Toliko njih divlja po putu, nema ih nigdje. Dovoljno je pogledati Ul. Kralja Petra, svima je pred nosom

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2026, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Whotanoob je napisao:
u nekom ministarstvu.
Jedino ministarstvo koje kod nas može da radi je ovo (iz Monti Pajtona).

Slika

Ali eto prije par dana sam na Laušu prošao pored par patrola i to prije podne, neobično.
Mislim da je bila srijeda, dakle prije 4 dana.
Ali mene su dosad zaustavljali i u autu, i na motoru, dobar dan, je li sve u redu, jeste, izvolite dalje, i to je to.
Bez da pokažem dokemente.. ili im se ne da, ili im djelujem normalan/ozbiljan/kulturan/ljubazan pa neće da se smaraju.
Uglavnom, kontrola i prevencija je kod nas nula bodova.
Neki dan sam komentarisao da nema policajaca na motoru.. e sada ima, ovih dana sam sreo dva-tri, a bili su i na MotoFest-u, logično.
Nema više pozornika koji patroliraju gradom kao prije 20-30 godina, a saobraćaj je toliko gust da preventivne kontrole rijetko kada i gdje imaju svrhe (osim u noćnim vikend satima kada testiraju ove koji piju, ujutro su valjda uglavnom trijezni jebiga).
Dakle šta imamo, imamo par policijskih vozila koje sretnemo, idu na burek, idu po neke papire, jedu govna, ništa ne rade, a zarađuju više nego što "rade", i to je to.

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

[ 711 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36

Sva vremena su u UTC [ DST ]