banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
evo nisam bio u prilici da se javljam ali evo sad...

necu puno da pisem ali samo da te pitam kefalo jer mislis da saobracajna kultura dozvoljava voznju neispravnih auta?
Jel mislis da ukupnoj saobracajnoj bezbijednosti doprinosi to sto ti vozis auto kojem brisaci ne rade ( znam da ti nisu jedno vrijeme radili) ili to sto ti kad kocis istovremeno pritiskas gas istom nogom da se auto ne gasi?
Ili to sto vozis na celavim gumama?

Sve gore navedeno takodje spada u saobracajnu nekulturu i omalovazavanja tudjih zivota, a prvenstveno svoga.

Jos nesto. Neces valjda da kazes da zaista vjerujes u teoriju Kadet-a? Ako zaista mislis to sto si rekao za Kadet-a onda znam da pismene zadace iz Srpskog jezika nisu jedino sto ne znas i sto nikad neces nauciti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2004, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
A teorija 'kadeta' je ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2004, 03:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
kefalo oprosti, ali zamolio bih te da ponovo napishes onaj post ili bar ono cega se sjecas.

Greskom sam umjesto QUOTE stisnuo EDIT i izmjenio sadrzaj. Poslije sam pokusao u cache da nadjem text medjutim nema ga ni tamo.
U sustini sam postovao svoj odgovor pod tvoje ime, a tvoj post na taj nacin izmjenio a da ne bi doslo do nerazumjevanja obrisao sam i svoj post. Trebalo mi je par minuta da skontam :)

Ako ti se da napisi ponovo .

hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2004, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
nesto sto mi se desilo pred ocima...
Vozim ja jelte :) iiiiiiiiii pjesacki prelaz i neka bakica ona koraca brzo i ja zakocim, mada sam mogla da prodjem jer ova josh nije posla da predje ulicu....
ALi ja kulturna ...kocim stajem :wink: Baka prolazi zebru i klima meni glavom, zahvaljuje se, a ne gleda na suprotnu stranu ceste, a odtamo ide lik uzasno brzo i okrzne baki kaput svojim ogledalom, ma 2 cm je falilo da je pokupi na pjesackom, na moje oci.... :o :o :o

I lik je naravno odjurio dalje, pitanje da li je skontao sta je mogao da napravi.... :evil: :evil:

Baka me pogleda i mahnu rukom na ovog divljaka, u fazonu koji idiot....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2004, 01:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
A šta mislite o čoporu balavaca koji u centru grada šetkajući prelaze raskrsnicu na debelo crveno svjetlo za pješake, i kad im već staneš i svirneš da ih malo požuriš, jedan od njih se izdvoji, napravi grudvu od snijega i otrese ti je o šoferšajbu...
Srećom desilo se to nekom drugom. Da je meni, mislim da bi bilo pregaženih.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
свеприсутна појава на нашим асфалтима и трави. Једноставно не постоји јака или бар дјелимично едукована друштвена свијест,због тога ваљда и дан данас псовка је једини начин да се некоме нешто објасни. Додуше није само једна страна (возач) крива,много пута и пјешаци схватају радњу прелажење преко улице доста нерезонски и чине то нерационално,а кад се деси несрећа као посљедица онда се сви ваде на некакве прописе,додамо ли томе лошу инфраструктуру и лош кадар у Министарству саобраћаја и веза и не можемо очекивати пуно боље.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
:lol: :lol: :lol:
Al je iščupa brate mili, a što je najgore evo ti iste ovakve iznad ove, samo aktuelne, mislim teme :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2012, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
bogami ovo vec druga tema danas sto je iscupa nakon 10 godina

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 02:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
A je l', šta ovaj gore hoće reći?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 00:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
veceras stojim na crveno i lik me sa audi a6 karavanom ladno zaobidje i ode ravno, i gledam ga na slijedecoj raskrsnici opet prodje na crveno bez da je usporio ili prikocio da vidi ide li ko sa druge strane...
kakav je to idiot

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
insider je napisao:
veceras stojim na crveno i lik me sa audi a6 karavanom ladno zaobidje i ode ravno, i gledam ga na slijedecoj raskrsnici opet prodje na crveno bez da je usporio ili prikocio da vidi ide li ko sa druge strane...
kakav je to idiot

Skoro svaku vece iza ponoci prolazim kroz grad, i takvih slucajeva sam se nagledao i nagledao, a jednom sam i sam mogao nastradati zbog takvih majmuna, djelic sekunde je nedostajao da me zbomba divljacki.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje se mogu nabaviti torpeda za auta? Navodjena.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ma jebeš torpedo, uzmi nosač za skije i nakači maljutku. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mene najvise nervira scena koja se ponavlja iz dana u dan, kod crkve Sv. Trojice:
-kad idem prema Boriku i na tom semaforu je redovno kolona; baja sa Audijem ili be-em-vejem predje u suporotnu traku, zaobidje kolonu i onda iz trake za skretanje lijevo poprijeci i ubaci se u kolonu ili ako je crveno, skrene desno "uslovno". Samo kad bih jednom ja se zadesio na pravom mjestu, spucao bih Korsilaka u njega bez sekunde razmisljanja. I onda bih cekao policiju, ne bih se nagodio ni za 10.000 maraka. Pun je grad majmuna. Meni se moze desiti da ne stanem nekom pjesaku ili da nekog natjeram da malo uspori jer sam se ubacio, ali to se uglavnom desava pukim slucajem. Ovih sabana mi je pun ku*ac.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Mene najvise nervira scena koja se ponavlja iz dana u dan, kod crkve Sv. Trojice:
-kad idem prema Boriku i na tom semaforu je redovno kolona; baja sa Audijem ili be-em-vejem predje u suporotnu traku, zaobidje kolonu i onda iz trake za skretanje lijevo poprijeci i ubaci se u kolonu ili ako je crveno, skrene desno "uslovno". Samo kad bih jednom ja se zadesio na pravom mjestu, spucao bih Korsilaka u njega bez sekunde razmisljanja. I onda bih cekao policiju, ne bih se nagodio ni za 10.000 maraka. Pun je grad majmuna. Meni se moze desiti da ne stanem nekom pjesaku ili da nekog natjeram da malo uspori jer sam se ubacio, ali to se uglavnom desava pukim slucajem. Ovih sabana mi je pun ku*ac.

vidio sam bas audija nekoliko puta na tom semaforu da to radi, isto tako kod Laterace , kad idu iz grada prestroje se prema vernu a onda gas ravno u makaze najcesce jer je raskrsnica "kratka"

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2012, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Gdje se mogu nabaviti torpeda za auta? Navodjena.

Bull-bar i na njemu šina + nazad kuka na isturenoj šini, pa da vidiš kako su mirni.

Taško, razumijem, ali džaba, kurac njemu smije policija, ili će se bar kasnije u sudu naći neko da riješi...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2012, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Vozim firmino auto kasko osigurano i sve se bojim da se jednom ne zaletim namijerno u te baje :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 16:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kakvi idioti , 2 saobracajca danas u 14h zaustavljaju auta na samoj raskrsnici kod tc merkator (ona donja kod nestro pumpe) , takvu su guzvu napravili idioti nesposobni

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2012, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A nemaju gdje, ovih dana im sva uobičajena proširenja zatrpana, a i hladno za raditi...a opet, treba djecu nahraniti...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 19:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Parking mjesta za invalide na banj0lučki način:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]