banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2012, 11:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Sinoć u Novoseliji vozim i gledam neku tablu piše "vi vozite 83 KM na čas". Zna li iko šta to znači, radar kamera ili neko upozorenje ?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
Wrangler je napisao:
Sinoć u Novoseliji vozim i gledam neku tablu piše "vi vozite 83 KM na čas". Zna li iko šta to znači, radar kamera ili neko upozorenje ?

trenutni radar, koji samo pokaze stanje brzine vozila koje nailazi(prikazuje za sva vozila). znam da u seheru kod skole ima jedan.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 12:05 
Veteran
Veteran

Znači nema sankcija ?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
Wrangler je napisao:
Znači nema sankcija ?

koliko znam nema, mada nemoj se zalijetati cesto posto obicno posade patrolu sa radarom, koju obicno ne skontas posto gledas u tu tablu.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 12:10 
Veteran
Veteran

Hvala na utjehi. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2012, 09:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
angelo_gabriel je napisao:
Wrangler je napisao:

trenutni radar, koji samo pokaze stanje brzine vozila koje nailazi(prikazuje za sva vozila). znam da u seheru kod skole ima jedan.

i ja primjetih sinoc, to je vjerovatno zbog skole i sluzi kao dodatno upozorenje

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2012, 18:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 13:42
insider je napisao:
nuvolari je napisao:
Mene su isto uslikali vozio sam 92 kmh na otvorenoj cesti, nikada do sada nisam vidio da se mjeri brzina usred šume. Saobraćajna milicija je u očiglednoj ofanzivi protiv naših novčanika, zar ne mogu na neki drugi način da obezbjede sebi regres, topli obrok, odvojeni život i ostale "prinadležnosti koje nemaju karakter plate". Mogli bi npr sebi da naštampaju pare.

nije zbog regresa, tolpog obroka, odvojenog zivota itd vec zbog betbjednosti u saobracaju -postuj ogranicenje i neces imati problem

Ako je do bezbjednosti saobraćaja, što malo ne poprave puteve, već se osjećam kao da sam na j...oj džipijadi kad vozim po gradu, a i diljem naše lijepe republike????
Pa ću biti bezbjedan kad ne budem morao prelaziti na kontra traku, ne bi li izbjegao rupu-oštećenje alu felge+guma 17"-ka cirka 300-400km... Pa neka mi kažu kako misle na nas.
kako da ne...
KO hoće da divlja znaće gdje je kamera, a gdje može da juri (govorim na svojim primjerima), ali ako ja moram voziti po propisanim brzinama koje su zacrtane kad je najbjesniji auto na našim putevima bio stojadin ili tristać, j..š taj posao.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2012, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Sve to stoji, ali kog đavola imaš u Bosni voziti auto na 17-kama i, pretpostavljam, niskoprofilkama?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 08:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2009, 23:48
Mene je sinoc uslikala na zapadnom tranzitu, a juttos mi rekose da je od skoro ogranicenje u naseljenom mjesti 40km ? Da li je to istina? Isao sam nesto malo manje 80. Ako je istina to znaci daostajem bez vozacke?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 08:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
U naseljenom mjestu je 60, a u naselju 50 koliko mi je poznato. Koja bi bila korist od tranzita kad bi još ograničili brzinu, i ovo ograničenje od 50 km/h je po meni pretjerano za takav put.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 09:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za takav put jeste, ali za taj put nije, dok se ne ogradi ogradom od 3 metra sa električnom bodljikavom žicom i kulama sa snajperistima.

Mada će i tad majmuni pretrčavati i ginuti.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 09:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
To je stvarno najgora stvar kad kreteni prelaze bukvalno ispod pasarele, a policija ni u šali da se sjeti kažnjavati. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Mene na putu za Bihac ( negdje u federaciji) uslikalo - vozio 63 ,a ogranicenje 60 , mislim stvarno . Svejedno mi ne mogu nista, ali zar to nije budalestina?
Ovdje je tolerancija 5 % i na to ti ne dolazi kazna, do 15 kmh preko ogranicenja samo pare, a preko dobijas i bodove,skupis 8 ( sto nije nikakav problem - preko 30 od ogranicenja se dobije 3 boda) i ode vozacka, a o parama da ne pricam.
A dokle god se kod nas preko kuma, komsije, rodjaka moze srediti da se kazna izbrise, dotle ce se voziti kako se vozi .

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2012, 18:23 
Veteran
Veteran

Ja u roku 3 mjeseca dobio 4 kazne ukupno 250 KM a 3 god nijedne. Jutros popušim jednu zato što nisam stao nekoj babi na pješačkom (trebao sam je udariti) ali sam se zato najebao mame panduru (konj od 50-tak god) a uostalom jebem mater svima.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Prema Prnjavoru negdje u Drugovicima ima taj trenutni radar samo ne radi :D, nzm sto su ga uopste postavili...
Nego prije jedno mjesec dana kad sam prolazio kroz Kljuc(jedan lik je isao ispred mene) razmak izmedju nas je bio nekih 5 metara, i prosli smo pored kamere (oko 65 km/h) i kamera je uslikala nekog, vidili smo blic...
Sad jel moze uslikati oboje ili samo jedno ?

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 11:41 
Wrangler, ajo nisi stao babi to je tvoja greska, ne stati pjesaku nije bas zajebancija kako se cini...

Naravno to pod uslovom da je pjesak vec krocio na cestu...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
josaBL je napisao:
Prema Prnjavoru negdje u Drugovicima ima taj trenutni radar samo ne radi :D, nzm sto su ga uopste postavili...
Nego prije jedno mjesec dana kad sam prolazio kroz Kljuc(jedan lik je isao ispred mene) razmak izmedju nas je bio nekih 5 metara, i prosli smo pored kamere (oko 65 km/h) i kamera je uslikala nekog, vidili smo blic...
Sad jel moze uslikati oboje ili samo jedno ?

Sta ima veze, ono je samo pokazivac brzine, nece te niko zaustaviti tamo. :D

Samo jedno ako je jednom blicnulo.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Blicnulo jest, e sad nzm jel jednom il dvaput :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2012, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ste oba bili u kadru...

A jako vam je pametno držati toliko rastojanje.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E . je napisao:
Ako ste oba bili u kadru...

A jako vam je pametno držati toliko rastojanje.

A jebiga zajedno smo putovali pa se potrefilo da budemo blizu :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]