banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2008, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Neću se prepucavati s tobom mogao bi gore na tvoje komentare napisati još mnogo toga,ićemo na kafu pa će biti slalom iza ušiju, po tom pitanju potpuno se razlikujemo. Ja nikad ne bi kupio takvo auto, ne volim to. Volim kupiti automobil od starijeg čovjeka (porodičnog) gdje vidim da je to čuvano, nije raubano, ne od nekog (gradu poznatog) klinje, gdje znam da ga je on derao (okretao pod ručnom,isprobavao "koliko može ići" i sl), valjao se po zadnjem sjedištu sa nekim curicam, krvcnuo svaki ćošak auta, stavio dobre feluge a gume na njima nije promjenio 4 god., i sl. Prije kupovine auto odvezem majstoru da ga provjeri. A nakon kupovine ne izlazim na auto put da ga isprobam, već zamjenim neke osnovne stvari tipa: filtere, svjećice, ulje i sl.... Auto mi ne predstavlja oličenje frajerstva. Gledam da kupim štedljivije i dugotrajnije auto kako bi ga mogao bolje čuvati (mjenjati kad mu šta ode ili ga udarim) i održavati iako mogu sebi priustiti jaka, velika i moćna kola. Novac ulažem na druge stvari.E tu se ja i ti razlikujemo.

Moj prvi post je bio "uveličan",nisam stavljao smajlije sa nadom da ćeš shvatiti da te malo "prcam", jer ne postoji tema gdje ne spomeneš merca i to kako je on dobar izbor i kako se svi okreću za njim i hvale ga.... (to jeste tako i ja to znam) :)

Nisam ja postao previše sarkastičan ja ti samo kažem ono što mislim. Cjelu temu pokušavam malo da smanjim to veličanje i hvalisanje sa mercedesom (iako su to dobra kola, ali nisu jedina na svjetu) to sam pokušao i kod tebe,to što si ti shvatio previše lično i odmah zapjenio....stvarno nije bilo potrebe.

Tačka.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajde dosta vise o tome Mercedesu ili placate kafu, pivo i rostilj... OK?!?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
al ste ga naorali...
Ne pada mi napamet kupiti starog mercedesa i to radi cura.
Neću voziti auto da se kurčim i izgrađujem rejting u kvartu na osnovu njega.
Libo me racku ko će se okretati, a ko neće za mojim autom.
Treba mi nešto što je lako održavati i što ne troši puno.
Znači manji benzinski motor, ili ugradnja plina, eventualno dizel itd.

Možda dodam još koju hiljadu na cenera, vidjeću.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ako tražiš malen motor koji je jeftin za održavati, a da dobiješ nešto i opreme uz njega, onda ti je Punto najbolji za te pare. Ja sam imao isti budžet i u suštitni sam tražio iste stvari kao ti i nakon dugog vaganja izbor je pao na Punto. Clio, 206, C3, dakle Francuzi, za te pare dolaze bez klime, a često i bez podizača stakala i ostalih sitnica koje život znače. Pored toga održavanje je bar tri puta skuplje. Polo ne možeš naći ispod 14.000, a mislim da je to tih 5 malih auta koji dizajnom mogu ući u uži izbor. Fabia takođe oko 12.000, ali dosta ih nema ni centralnu bravu, a o podizačima stakala ili eventualno klimi možeš samo sanjati. Pored toga 1.4 motor troši preko 10l, provjereno, za ovaj 1.2 ne znam. U Puntu sigurno dobijaš centralnu, el. podizače na prednjim prozorima, a i klima je vjerovatna opcija za te pare. Sad, ako ga planiraš prodavati brzo, možda bi ti bilo pametno skupiti još love pa uzeti Polo jer na njemu sigurno nećeš pasti puno, gotovo ništa, nakon 2-3 godine na prodaji.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
dzabaleban je napisao:
al ste ga naorali...
Ne pada mi napamet kupiti starog mercedesa i to radi cura.
Neću voziti auto da se kurčim i izgrađujem rejting u kvartu na osnovu njega.
Libo me racku ko će se okretati, a ko neće za mojim autom.
Treba mi nešto što je lako održavati i što ne troši puno.
Znači manji benzinski motor, ili ugradnja plina, eventualno dizel itd.

Možda dodam još koju hiljadu na cenera, vidjeću.

kupis novog logana, em nov, em garancija ,em malo trosi :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2008, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
@Sondri: ovo za Punta potpisujem 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto da se pohvalim,
Uzeo sam Renault Clio 1.4 16V Benzin 2001. god.(Na satu 123000, iako je to figurativno) full oprema, registrovan do 1.2. 2009. za 9000 KM
Vozio na tehnčki, dizali ga, nema ni jedne packe na motoru, radi ko sat.
Ipak, na kraju, ispade francuz... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajde neka je sa srecom, mozes racunati na tu kilometrazu jer za to godiste i tu velicinu auta bi bilo cudno da je presao vise, odnosno to je prava rijetkost u toj klasi. Inace, meni je Clio OK auto.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E nek uze francuza svaka ti dala. :) I ja kad sam kupovao razmišljao sam o Cliu, dobar autić. Nećeš se pokajati. Nek je sa srećom.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nek' je sa srećom!!! Aj javi, života ti, koliko troši taj 16v? Prijatelj se dvoumi za Punto Grande 1.4 8v ili 16v. Ako je mala razlika, on radije bi uzeo 16v, ali onaj tamo lik u salonu kaže da je razlika u 2 pa do čak 2.5 litre!!! Pored toga, taj 16v je skuplji, a on baš ne ide puno na ravnicu pa mu svi savjetuju 8v, možda čak i 1.2 8v!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Dobrodosao u francuski tabor .. :D Nek' ti je sa srecom !

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 20:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
francuzi su uvijek važili za najudobnija auta odmah iza mercedesa...u svakom slučaju dobar izbor ti je clio...iako ga ja očima ne mogu smisliti...nemam pojama zašto...kad sam ga prvi put vidio prije jedno 10-ak godina odmah mi je sjeo na zub...ima nešto u njemu što mi ide na živce...možda zato što je francuz ili nešto drugo...nemam pojma, ali objektivno: dobar je autić...po meni bolji i od pola, 206-ce, fieste, yarisa...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@besmrtnik, ma kontam šta pričaš, moj drugar kaže otprilike isto. Ne sviđa mu se zadnji kraj kod Clia. Naprijed izgleda malo "žabasto" :lol:
Otkud znam, meni je ok, možda stvar navike. Da li je do toga što je to moje auto sada ili nešto drugo, ali meni se sve više sviđa, osim kad moram na pumpu :( :lol:

Prikačeni fajlovi:
Clio.jpeg
Clio.jpeg [ 18.53 KiB | Pogledano 773 puta ]

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 16:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

dzabaleban je napisao:
@besmrtnik, ma kontam šta pričaš, moj drugar kaže otprilike isto. Ne sviđa mu se zadnji kraj kod Clia. Naprijed izgleda malo "žabasto" :lol:
Otkud znam, meni je ok, možda stvar navike. Da li je do toga što je to moje auto sada ili nešto drugo, ali meni se sve više sviđa, osim kad moram na pumpu :( :lol:

e to brate...žabasto...farovi mi idu na živce ali nisam kako da se pravilno izrazim...previše su upadljivi za tako malo auto...a nazad ko da se naguzio nekome da ga ... znaš već na šta mislim... tako je i kod megane-a...jebeš ga

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 20:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
joj o cemu vi raspraljate ... stvarno smijesno... Bitno je da je auto udoban i ekonomican, a da li je naguzen ili nije ... mislim stvarno :PPPPPP

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 23:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

automotive je napisao:
joj o cemu vi raspraljate ... stvarno smijesno... Bitno je da je auto udoban i ekonomican, a da li je naguzen ili nije ... mislim stvarno :PPPPPP

molim, clio udoban...jebote, taj kad pređe preko neke rupe ko da se u tačkama voziš...daj molim te...nije mercedes pa da je udoban...čuj clio udoban...ajoooooooooooooooj :confused2: :confused2: :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj dobro je.... :roll: ti si vjerovatno jedan od onih (mnogih) koji sve zna i sve je probao vozeći tatin automobil.

Citiraj:
francuzi su uvijek važili za najudobnija auta odmah iza mercedesa...

Jeli ovo tvoja rečenica?? A nakon nje:

Citiraj:
molim, clio udoban...jebote, taj kad pređe preko neke rupe ko da se u tačkama voziš...

Moram ti nešto reći....Clio je francuz...znam da mi ne vjeruješ, ali stvarno je tako.... :confused2: :confused2:

Ohladi...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
khm .. splendid .. khm .. :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dovoljne su dvije rečenice da se otkrije, Dostojevski mu nije ravan :D

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Anakin je napisao:
Aj dobro je.... :roll: ti si vjerovatno jedan od onih (mnogih) koji sve zna i sve je probao vozeći tatin automobil.

Citiraj:
francuzi su uvijek važili za najudobnija auta odmah iza mercedesa...

Jeli ovo tvoja rečenica?? A nakon nje:

Citiraj:
molim, clio udoban...jebote, taj kad pređe preko neke rupe ko da se u tačkama voziš...

Moram ti nešto reći....Clio je francuz...znam da mi ne vjeruješ, ali stvarno je tako.... :confused2: :confused2:

Ohladi...

tačno, rekao sam to za francuze....ali clio nema sanse da je udoban...tacke su za njega rols rojs...mislio sam na: lagunu, C5, 607-u, 407-u (donekle)...uostalom, otkad mercedes ima predstavnika u rangu clia pa da ga mozes porediti sa njim...

ajd zdravo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 103 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]