Neću se prepucavati s tobom mogao bi gore na tvoje komentare napisati još mnogo toga,ićemo na kafu pa će biti slalom iza ušiju, po tom pitanju potpuno se razlikujemo. Ja nikad ne bi kupio takvo auto, ne volim to. Volim kupiti automobil od starijeg čovjeka (porodičnog) gdje vidim da je to čuvano, nije raubano, ne od nekog (gradu poznatog) klinje, gdje znam da ga je on derao (okretao pod ručnom,isprobavao "koliko može ići" i sl), valjao se po zadnjem sjedištu sa nekim curicam, krvcnuo svaki ćošak auta, stavio dobre feluge a gume na njima nije promjenio 4 god., i sl. Prije kupovine auto odvezem majstoru da ga provjeri. A nakon kupovine ne izlazim na auto put da ga isprobam, već zamjenim neke osnovne stvari tipa: filtere, svjećice, ulje i sl.... Auto mi ne predstavlja oličenje frajerstva. Gledam da kupim štedljivije i dugotrajnije auto kako bi ga mogao bolje čuvati (mjenjati kad mu šta ode ili ga udarim) i održavati iako mogu sebi priustiti jaka, velika i moćna kola. Novac ulažem na druge stvari.E tu se ja i ti razlikujemo.
Moj prvi post je bio "uveličan",nisam stavljao smajlije sa nadom da ćeš shvatiti da te malo "prcam", jer ne postoji tema gdje ne spomeneš merca i to kako je on dobar izbor i kako se svi okreću za njim i hvale ga.... (to jeste tako i ja to znam)
Nisam ja postao previše sarkastičan ja ti samo kažem ono što mislim. Cjelu temu pokušavam malo da smanjim to veličanje i hvalisanje sa mercedesom (iako su to dobra kola, ali nisu jedina na svjetu) to sam pokušao i kod tebe,to što si ti shvatio previše lično i odmah zapjenio....stvarno nije bilo potrebe.
Tačka.