banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2006, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
The_new_Statesman je napisao:
Ufff, do prije nekoliko godina sam prolijetao kroz grad, uglavnom zbog posla. Danas kuliram i ne mogu se nacuditi cemu mi je ono jurcanje trebalo. A daleko od toga da sam se folirao, to je glupost za nedorasle.

Zbog posla, da nisi test vozač, pa isprobavaš nova auta :) Ma foliranje je bezveze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2006, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Revan je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Ufff, do prije nekoliko godina sam prolijetao kroz grad, uglavnom zbog posla. Danas kuliram i ne mogu se nacuditi cemu mi je ono jurcanje trebalo. A daleko od toga da sam se folirao, to je glupost za nedorasle.

Zbog posla, da nisi test vozač, pa isprobavaš nova auta :) Ma foliranje je bezveze...

Eeeeh, da sam barem, a i nova auta se ne bi trebala testirati u saobraćaju nego na poligonima, bar u dijelu koje se tiče jurcanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šalim se, znam :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
[Enterprise] je napisao:
Zene mozda lose voze, ali generalno u procentima manje sudjeluju u udesima...
Mislim da me kod zena najvise nervira sto su nekada previse oprezne i previse ukocene, ne kazem da ne treba biti oprezan, ali ne treba biti ni ukocen.

Nije da mozda lose voze, vec voze lose.
Zenama je mjesto na zadnjem sicu (sa djetetom ili bez) :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kako me nerviraju ovakvi komentari. Naše poimanje žene sa "ženskim" poslovima i djetetom. Bljak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da potpomognem drugovima sovinistima, prilazem dokazni materijal .. :)

Slikano je prije mjesec-dva dana, mobilnim telefonom. Naravno, u pitanju je zena :)

Slika

Salu na stranu, protiv zena vozaca nista nemam. Stavise, ne smatram da je cinjenica sto je neko musko ili zensko predispozicija za dobrog odnosno loseg vozaca. Upoznao sam mnogo zena kojima mjesto stvarno jeste iskljucivo na suvozacevom mjestu, ali i isto toliko muskaraca.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 22:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
Muskarci jesu dosta bolji vozaci, ali se lako i osile, dok je zena uvijek na oprezu i valjda zato i prave onako glupe saobracajke. Mislim da bi idealan vozac bio onaj sa opreznoscu zene i spretnoscu muskarca.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Revan je napisao:
Kako me nerviraju ovakvi komentari. Naše poimanje žene sa "ženskim" poslovima i djetetom. Bljak.

Pazi, ja sam zensko i priznajem da u tome ima istine. Nema sta. Ma koliko se mi trudili, neke stvari treba da budu na nekom svom mjestu i gotovo. Naravno, ne pretjerano, ali ponesto je ustvari bolje razgraniciti, vjeruj! :)

Poslednji put menjao moon dana 17 Okt 2006, 22:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2006, 22:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Da potpomognem drugovima sovinistima, prilazem dokazni materijal .. :)

Slikano je prije mjesec-dva dana, mobilnim telefonom. Naravno, u pitanju je zena :)

Slika

Salu na stranu, protiv zena vozaca nista nemam. Stavise, ne smatram da je cinjenica sto je neko musko ili zensko predispozicija za dobrog odnosno loseg vozaca. Upoznao sam mnogo zena kojima mjesto stvarno jeste iskljucivo na suvozacevom mjestu, ali i isto toliko muskaraca.

Uuuuuuuuu, steta auta! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Revan je napisao:

Mene ni jedna zena u zivotu nije jos vozila da nisam imao primjedbu na neke radnje u toku voznje.

:drinking:
Muskarac vozi, zena na zadnjem sicu ako je dijete malo, ili na prednjem ako je dijete dovoljno veliko... to je jedini nacin za odrzanje mira i srece jedne sretne porodice u automobilu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
pretjerujes...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
pretjerujes...

Ni malo!
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 09:04 
Zao mi je shto to moram retji ali izgleda da nam kolega ne pretjeruje......chak ni malo...
Naime i meni se isto deshavalo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

moon je napisao:
Pazi, ja sam zensko i priznajem da u tome ima istine. Nema sta. Ma koliko se mi trudili, neke stvari treba da budu na nekom svom mjestu i gotovo. Naravno, ne pretjerano, ali ponesto je ustvari bolje razgraniciti, vjeruj! :)

Ovo "razgraničenje" stvari je praistorijsko. Nemam ništa protiv ako neka žena misli da joj je mjesto na zadnjem sjedištu s djetetom,a kod kuće u kuhinji. Neka živi tako ako hoće. Samo ja sebe ne pronalazim u ovome, živim potpuno drugačije i mislim da je i to normalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma sto se mene tiche, boli me K sta gdje kako i kada zene rade (isto i za muskarce vazi) ali za volanom vam u globalu nije mjesto pa taman me sad lavovima i gladnim svinjama bacili. Nisam ni sovinista, ni ovaj, ni onaj. (ko ona faca sto misli da se desava neka zavjera i gadost kad zene gledaju fudbal :lol: ) To je jedina stvar koju zenama "zamijeram". Cast izuzecima (ako ih ima, ja jos nijednu nisam upoznao)!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
AntiDope, ti bas nisi imao srece, kad te do sada nije vozila nijedna zena :D ah, sta sve zena moze dok je za volanom a muskarac na suvozacevom mjestu 8)

E ja, da sam ti zena (ne budi primjenjeno :lol: ), bi te zato namjerno postavila pozada sa djetetom da ti drzis flasicu dok beba pije, a ja bi vozila :)))))) ili idi taxijem :lol: :lol: :lol:

Muskom sovinizmu nikad kraja :roll: , ali zato takvi ozene 'mlake zene' koje sve to trpe i tolerisu, kojom oni mogu da manipulisu, a zato su krive i same zene, sto to dopustaju.
Kad ovo govirim, ne znaci da sam feministkinja, i da ponizavam muski rod, naprotiv, muskarac mora da bude sigurnost, promucurnostda dominira, ali da to prepusti zeni kad osjeti da ona to zeli :P , ali da postoji medjusobna ravnopravnost i zamjena uloga, tipa, ako ja mogu da pokosim travu zasto ti ne bi mogao da operes sudje ili okacis ves. To su primjeri, ali cisto da me ne shvatis pogresno :wink:

Ima zena sa kojima zaista sjedam nerado u auto, ali josh je vise muskaraca sa kojima necu da se vozim. Tj, naokon te spretne muske voznje i cinjenice da mozemo glavu izgubiti u svakoj krivini, nikad vishe.
Tako da, po stoti put, ponavljam ne mozete globalizovati.

Neke zene su mozda u gradskoj voznji ukocenije, malo komplikovanije, ali su u principu pazljivije, vise se cuvaju i voze sporije.

Dok muskarci , vodjeni mislju da su oni se rodili sa volanom u rukama i da im je to genetska predispozija, voze brze, agresivnije, ulijecu, izlijecu i sl...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 22:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
moon je napisao:

Ovo "razgraničenje" stvari je praistorijsko. Nemam ništa protiv ako neka žena misli da joj je mjesto na zadnjem sjedištu s djetetom,a kod kuće u kuhinji. Neka živi tako ako hoće. Samo ja sebe ne pronalazim u ovome, živim potpuno drugačije i mislim da je i to normalno.

Ko kaze da se ja pronalazim u kuhinji? Naprotiv, ja od supe u kesici napravim corbu, jer nisam sposobna da ulijem dovoljno vode i nikad to necu nauciti. :D
Ali sa druge strane, bez nekih feministickih vikanja, radije sjedam u auto kad je tata za volanom, nego mama. I kad sam u mogucnosti, radije dam i volan nekom drugom (npr. momku), nego da ja licno vozim. I jos sam jedna od normalnijih zenskih u sabracaju. Ono sto neke druge znaju uraditi, to se tesko moze izvesti i pomocu trikova.
S tim da sve ovo ne porice cinjenicu da ima i muskaraca budala za volanom.
U svakom slucaju, cast izuzecima sa obe strane!
E, a ovo sa drzanjem djeteta na zadnjem sjedistu ne kontam najbolje... Sta ima lose da cuvas svoje dijete? Pa, po nekoj inerciji, meni bi kao majci to bilo bitnije, nego da se nesto (da izvinite :) ) kurcim za volanom, a da mi muz pridrzava dijete (koje bi mu vjerovatno ispalo, iako ga cuva :) ).

Suma sumarum, ako je moje misljenje praistorijsko, onda ja zivim u pogresno vrijeme, i super mi je ovako, dobro se snalazim i ne zelim da se mijenjam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2006, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
...da se vratimo na temu, opasno mi na zivce ide komsija iz prizemlja....nijednom , ali NIJEDNOM , se jos nije parkirao kako treba ispred zgrade ( citaj zauzme dva mjesta ili se naheri na ulaz u stubiste tako da otprilike na stulama mozes uci u zgradu)....dodje mi da mu zapalim onu corsu....mada je priznajem moja bolja i ljepsa 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 01:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
moon je napisao:
Revan je napisao:
moon je napisao:

Ko kaze da se ja pronalazim u kuhinji? Naprotiv, ja od supe u kesici napravim corbu, jer nisam sposobna da ulijem dovoljno vode i nikad to necu nauciti. :D
Ali sa druge strane, bez nekih feministickih vikanja, radije sjedam u auto kad je tata za volanom, nego mama. I kad sam u mogucnosti, radije dam i volan nekom drugom (npr. momku), nego da ja licno vozim. I jos sam jedna od normalnijih zenskih u sabracaju. Ono sto neke druge znaju uraditi, to se tesko moze izvesti i pomocu trikova.
S tim da sve ovo ne porice cinjenicu da ima i muskaraca budala za volanom.
U svakom slucaju, cast izuzecima sa obe strane!
E, a ovo sa drzanjem djeteta na zadnjem sjedistu ne kontam najbolje... Sta ima lose da cuvas svoje dijete? Pa, po nekoj inerciji, meni bi kao majci to bilo bitnije, nego da se nesto (da izvinite :) ) kurcim za volanom, a da mi muz pridrzava dijete (koje bi mu vjerovatno ispalo, iako ga cuva :) ).

Suma sumarum, ako je moje misljenje praistorijsko, onda ja zivim u pogresno vrijeme, i super mi je ovako, dobro se snalazim i ne zelim da se mijenjam!

U POTPUNOSTI ISPRAVNO RAZMISLJNJE U OBA SLUCAJA KOJIH SE DOTICES! PO MENI JE TO OK! I NEMOJ DA SE MENJAS :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 01:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
UGASI CAPS COVJECE! :fadein:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]