Becirovic je napisao:
@The_new_Statesman
Pa druze ti nikad nisi vjerovatno ni vozio niti imas auto bez uvrede, a i ako imas nisi ga ti kupovao, pa sta mislis da cu ja jedan auto provjeriti, a ne nekoliko i dok platim gore provjeru i covjeka mislis da se to isplati?
Ja govorim o uslovima ovdje i ljudima koji ovdje kupuju i nemaju nikoga vani.
A i da, vecina gore kuca ne zeli da ti provjeri tako auto, jer ti nisi vlasnik, i nisi dosao sa vlasnikom i nemas pravo uvida u servisne informacije tudjeg auta. Ako su tako transparentni, nek objave brojeve sasija javno, odmah bi ih neko gore oborio, kao sa ovim. Broj sasije mozes dobiti tek kad uplatis avans. Kao i uvozne papire, ni jedan papiric ne mozes dobiti, dok ne uplatis PUNI IZNOS. A ti opovrgni nesto od toga, a nemoj se stalno vracati na istu suplju pricu, i kupi vise od njega auto ako ti se toliko svidja, pa slikaj i auto i dokumenta, i daj svoje iskustvo.
I nije mi dokaz slika, vec je bio kramar auto kod mene, i losiju kupovinu nisam imao. I ne bih nikom preporucio, a svako nek radi naravno sta hoce.
Prilicno sam siguran da je moj vjerovatno veci od tvog
A ti ako imas puno para (a sve preko 10.000KM je puno) da ih dajes na lijepe oci, onda je to tvoj problem. Evo ti gore munje i on vozi VW koji je lijepo provjerio i koliko znam, ne zali se

Evo i superkoze, isto.