E . je napisao:
Ti kao da si prespavao zadnjih pet godina - drug je taj model, sličnu ovoj sa linka u većini stvari platio nekih 5.000 maraka registrovanu...
Skoro da se uklapa u period naše male bračne zajednice.

E . je napisao:
Ovo ti je Renaultov motor i mjenjač, a taj mjenjač strašno voli krepati i izađe te oko 1000€ repariranje.
Ništa - izbacujemo dizel iz igre onda.
E . je napisao:
To je isti kao onaj "bez fara", u suštini. Kako je jedan Euro 3 a drugi Euro 4, znaju samo ovi što su postavljali oglase.
Uglavnom, ako hoćeš, poslušaj savjet nekoga ko se ozbiljno bavi Volvom...ako hoćeš tu Phase II S40-ku, uzmi isključivo T4 ili 2.0T, to su Volvovi motori i u tim autima je sve Volvo.
Teško ih se može naći sa zadovoljavajućom kilometražom. Sve nešto preko 180k. Odgovara mi ovakav, da ne kažem
tačno ovaj. Gledam ga kako mi i dalje plijeni pažnju. Baš dobro izgleda ako su tačni podaci. Između ostalog, neka je pun vazdušnih jastuka i zavjesa, a odgovara mi i elektronika pozadi. Sigurno je puno manji potrošač i od tih "Volvo-Volvo" modela -
NHF. A i jeftiniji je za 700€ (minimum) od onog prvog. Mada je sve to pitanje šta je pravi oglas i šta je tačno u onima koji jesu.
The_new_Statesman je napisao:
Trojka, za auto od 3000 € ne ides u Berlin...
Svede se na isto: otiš'o ja za 600KM ili mi ga dovez'o neko za 500€.

Ono bi idealno bilo otići po neki auto od 5k€ (što se auta tiče).
Naš'o sam i jednu
bubu što je prešla 56k(?), a usput lomim dragu za
206CC riječima da to nije auto za muvanje srednjoškolki, već prevoz dostojan naših (još uvijek mladih) godina.
Međutim, Volvo s prvog linka je prime search result (nije Berlin - Hamburg je).