moja greska sto se tice karanovca i tjesnog... no znam da si tako nesto pricao kako sa sela dodjes u grad za 15-20min...
mangia je napisao:
3. Vozio sam 83Km/h i za to sam platio kaznu, a vozio sam toliko jer je ogromna (citaj kilometrima) duga ravnica bez i jedne kuce, krave, covjeka, sporedne ceste, znaka, Boga , sotone, lubenice, napaljene cobancice, itd. osim patrolnih kola.
ne razumijem koja je razlika izmedju mene i tebe kad ti vozis preko ogranicenja i kad ja vozim preko ogranicenja???? ti si ovde napravio prekrsaj i neznam zasto se pravdas na pustos, ravnicu, nenaseljenost... itd. kad je znak pokazivao 60km/h
mangia je napisao:
A ti svojim ocim sam gledao bezbroj puta kako uleces ljudima iako oni jure a ne sporetaju. zato ne seri nego kupi Soferski bonton.
naravno da ulijecem! ali REKAO SAM VEC 2 PUTA PA EVO I TRECI PUT, CAK I VELIKIM SLOVIMA! TO URADIM TAKO DA NE UGROZAVAM I USPORAVAM SAOBRACAJ!!! ako cemo da gledamo zakon... onda se svi mi ubacujemo! jer po pravilu ne bi trebao da se ukljucujes u saobracaj ako cesta nije potpuno cista tj ako nema vozila ili su ona JAKO daleko.... no koliko je moguce da se takva jedna situacija desi u gradu???????????????????
nitro je napisao:
Ti si bas uporan u tvrdnji da su saobracajni znakovi postavljni za neke ljude, a za druge nisu.To ti je kao scena iz filma Taxi kad uhvate onog taksisitu i pitaju ga koliko je ogranicenje i kazu da je 40 km/h, a on kaze to je za skejt - bord. . .
vi ljudi kao da mene ne slusate! ovo takodje govorim 2 a mozda i 3 put! saobracajni znakovi su postavljeni za sve ucesnike u saobracaju i to prema svima jednako strogo! no ne voze svi jednako! cak kad bi SVI ucesnici u saobracaju postovali znakove, zakone itd. opet bi se nesrece dogadjale!
nitro je napisao:
Kad te policajac zaustavi on ne zna koliko si ti siguran u sebe i kakav si ti vozac.
slazem se sa tobom.
nitro je napisao:
Znaci oni su nekulurni sto tebe ne puste da prodjes, a ti si kulturan sto ulijeces u kolonu.
ja ne ulijecem.... vec se ubacujem... kad bi ja bio kulturan... dobro bi se nacekao... ali... ne govorimo samo o meni! vec i ljudima koji takodje iza mene u koloni stoje i cekaju da se i oni ukljuce u saobracaj... znaci... sto prije ja upadnem i oni ce prije...
nitro je napisao:
I po tebi je saobracajna nekultura ako neko vozi sporije.
samo za tvoju informaciju postoje i KAZNE ZA ONE KOJI USPORAVAJU SAOBRACAJ!
nitro je napisao:
Koliko vremena mozes da dobijes u voznji po gradu ako vozis nesto brze, s obzirom da kod nas postoje semafori prakticno svakih 100 metara, a da nema zelenog vala.Vozeci brze mozes samo da ugrozis nekoga drugog.
(jel ovo meni namjenjeno?) zar sam ja nekad rekao da BRZO vozim u GRADU?
u gradu se najvise vremena izgubi na raskrsnica i semaforima.... zato izbjegavam semafore i centar grada sto vise mogu... zavisno od relacije... i koristim svaku priliku da se ubacim i nastavim svoj put dalje... jer od cekanja da me neko pusti nema nista!
hehe.... zanimljivo bi bilo gledati kako se odredjeni banjalucani koji misle da sve znaju i da su oni pokupili svu pamet svijeta... a nigdje dalje od bl nisu mrdnuli... kako bi se snasli u BG ili u ZG? hmm.... smijesno je samo i pomisliti!
nitro je napisao:
Sa takvom voznjom u nekoj zapadnoj zemlji, ne vjerujem da bi presao 100 metara.
jesi ti to mozda bio u nekoj zapadnoj zemlji? pa znas kako se to kod njih vozi? ajde nas malo prosvijetli!
Citiraj:
Nije niko otkrio toplu vodu time sto je rekao da je saobracajna kultura kod nas katastrofalna.Ali ljudi poput tebe kefalo ne doprinose da se ona popravi, naprotiv.
pazi... ovde se prica o saobracajnoj kulturi... a ne o postivanju saobracajnih propisa!