V@nja je napisao:
Djevojka, srednjoskolka, koja ima nov automobil na raspolaganju i oca koji joj ne da da isti vozi. U kom svemiru mislite da ce joj dopustiti da vozi krs od 500-1000 maraka? Ta prica 'kupila od svojih para' u tim godinama ne pije vode i to svi vrlo dobro znate. Ili je otac psihopata (u sta ne vjerujem) pa mu je vise stalo do komada lima nego do kcerkine sigurnosti, ili ga je, kao i vecinu roditelja na pocetku strah, pa to pokazuje na malo pogresan nacin.
Najkorektniji savjet je dala Najgora .. MonaLisa .. polako, smireno, s vremenom ce to doci na svoje. Ganjaj nekoga starijeg i iskusnijeg da povremeno sa tobom vozi, pa ce ti kasnije dozvoili i da sama vozis. Jasno je da je svima na pocetku bitno da voze, al' i to dosadi na kraju i onda stalno ganjas kako ce neko drugi voziti vikendom u grad
Slažem se u potpunosti sa ovim što je napisao Vanj@!
MonaLisa je napisao:
Znaš kako je kad imaš vozačku a ne možeš voziti ko čo'ek jer ti stari zvoca nad glavom stalno? Znaš? O ne, ne znaš, jer ne znaš ti mog starog...
Ja znam kako se osjećaš
Davno je to bilo, ali i ja sam trebao položiti kod svog starog (a imao sam vozačku u džepu

). Htio je da vidi kako vozim, pa smo se vozali jedan da se uvjeri da je sve OK i dao mi je ključeve poslije toga.

Jes' malo zvocao, al' je dao ključeve.
I, da, i on često kaže - "ja sam te prije vozio, a sada je red na tebi da mene voziš!"
Moja je ideja da mu ponudiš da ti voziš, a da on bude na mjestu suvozača. Prvo odeš na kraću rutu, pa dužu, pa još dužu... Na kraju će mu dosaditi da bude na mjestu suvozača i da ga vozaš na besmislene relacije i daće ti ključeve

Samo se ti nemoj nervirati ako ti krene zvocati. Ipak je to njegovo auto i on najbolje zna kako da ga vozi
Nemoj ganjati da kupiš auto po svaku cijenu. Treba ga i registrovati, davati za dijelove i još za gorivo...
pozzz
PS Stvarno će ti vremenom dosaditi da stalno voziš i ganjaćeš nekoga da te vozi
Pogotovo kad treba ići na neka slavlja