banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Najgora je napisao:

cvox, ne gotivim BMW, znači ne može :D

draga Najgora to je san (vidis da je djilkos seoski :lol: )a u stvarnosti je zastava 101 GTL 55 :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
To je to :D Al' ako ima kakav Audi ... na to nisam gadljiva :lol:

Joj MonaLisa, da su meni te godine i ova pamet :D

Pobiće nas :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ima on to Najgora,nekidan mu je na pijaci coek razbiJo masku (nesto ga zavalio oko Glamockog krompira,ma duga prica nemoj sad da ti pricam 8) )pa je postavio od Audija 80.......kaze vise mu se svidjala..... :D saso mange sestro draga,nema da fali :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
A jeste svi ljubomorni na moje godine. :D Predamnom život a vi ostarili... Ma ne sikiraj se Najgora, imam ja brata za tebe, nije se još oženio. :lol:

Kontala sam ja isprobati taktiku da svakog dana izmišljam neki razlog da nekud idem. Samo uzmem ključeve i hladno kažem: ,,Odoh ja samo za čas..'' :lol: Jednog dana će me i pustiti! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
apokaptus je napisao:
i sta ti mislis posto nisi na dnu hranidbenog lanca da ti nece bit nista ako te u tvom jumbasu tresne kamion. nece nece, samo se ti nadaj :roll:
Neće, bolje ćeš ti proći u rešou 4, on će samo odskakutati do prvog zida pa će ispasti da si se sam sabio u zid... :roll:

Vjeruj mi, nagledao sam se saobraćajki koliko god hoćeš, pa eto, znam ponešto...;)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma Liso probusi tatin kondom pa ce se on zabavit oko mame a tebe ce pustit na miru da vozis auto :D

nemoj se ljutit samo sam se salio
:cat:

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Cvox... Bitno da je GT... Zanemarimo sto je GTL 55... :razz:

Najgora: Cijenim. :)

MonaLisa... Jesi li sigurna da ti je ta patnja neophodna u životu? Radije sjedi lijepo u bus i polako, ako ti se već ne da pješke. Gdje ti je ta škola (i gdje živiš), nije na kraju svijeta valjda...?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Cvox... Bitno da je GT... Zanemarimo sto je GTL 55... :razz:

moj Euroth kad se to vozalo al mi se cini da je bio bas taj GTL 55 ili grijesim?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ma traži čađu. mani se ti marcedesa i naudija

čađo je bog
naročito dizel 1.6 motor

možeš sa punim rezervoarom preći 20000 km

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
i budi sigurna da ptice bježe od njega. Ne zaleću se kao u neke druge modele tipa FIAT.
Zbog ptica ja sam svoj auto ostavio u garaži. Već danima čami...

sad će da me urednik ubije :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Smanjite spam!

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka

Euroth je napisao:
MonaLisa... Jesi li sigurna da ti je ta patnja neophodna u životu? Radije sjedi lijepo u bus i polako, ako ti se već ne da pješke. Gdje ti je ta škola (i gdje živiš), nije na kraju svijeta valjda...?

O jbt, pa nije mi škola jedino odredište! :lol: A osim toga, ja češće idem OD škole nego PREMA školi. :lol:
Nema to veze sa tim, volim ja da pješačim, ali volim da voziiiiiiiiim :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Tommy Vercetti je napisao:
Smanjite spam!

moj predlog je nsu ro80, fenomenalan auto, wankel motor. dosta je pouzdan, doduse, fabrika je propala zbog motora i tehnickih problema sa dihtungom glave al' ti neces "pregoniti". kasnije , negdje 69, fabriku preuzima vw a na njemu mozes vidjeti siluetu buducih audija. relativno je povoljne cjene i ne bas skromne potrosnje te prosjecnih preformansi, dakle, lose pouzdanosti ali vrhunskog dizajna
Slika
Citiraj:
NSU twin-rotor Wankel engine
2 x 497ccm chamber volume
115hp semi-automatic transmission
Top speed, 181km/h

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
O sunce ti, pa ovakav bijeli je bio pred TAM servisom prije desetak godina. Gdje je nestao?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
O sunce ti, pa ovakav bijeli je bio pred TAM servisom prije desetak godina. Gdje je nestao?

ima i 15 god. :D ko da ga sad gledam, vanvremenski lijep a dizajniran na pocetku sezdesetih. malo sam se nasalio u prethodnom postu sa lizom, medjutim, tekst je bio namjenjen tebi :lol: :lol: samo sam te cekao

odgovor na tvoje pitanje: ako je vlasnik pametan a auto u 1 ili 2a orginalnom stanju to bi bilo od 10000-15000 e

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gdje mene nadje? :D Ne sjecam se da sam negdje spominjao to auto. A za vlasnika ne vjerujem da je bio pametan jer sam kasnije vidio nekog klinca kako ga vozi (2002.?) Pred TAM-om je bio oko 2000.-ite ili cak nesto malo ranije?

Ma prelijep. Cuo sam da ga je Drug Tito dobio na poklon pa ga proslijedio nekom BH funkcioneru, a ovaj opet nekom u BL i tako... Lovacke price...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 02:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
V@nja je napisao:
Djevojka, srednjoskolka, koja ima nov automobil na raspolaganju i oca koji joj ne da da isti vozi. U kom svemiru mislite da ce joj dopustiti da vozi krs od 500-1000 maraka? Ta prica 'kupila od svojih para' u tim godinama ne pije vode i to svi vrlo dobro znate. Ili je otac psihopata (u sta ne vjerujem) pa mu je vise stalo do komada lima nego do kcerkine sigurnosti, ili ga je, kao i vecinu roditelja na pocetku strah, pa to pokazuje na malo pogresan nacin.

Najkorektniji savjet je dala Najgora .. MonaLisa .. polako, smireno, s vremenom ce to doci na svoje. Ganjaj nekoga starijeg i iskusnijeg da povremeno sa tobom vozi, pa ce ti kasnije dozvoili i da sama vozis. Jasno je da je svima na pocetku bitno da voze, al' i to dosadi na kraju i onda stalno ganjas kako ce neko drugi voziti vikendom u grad :D

Slažem se u potpunosti sa ovim što je napisao Vanj@!

MonaLisa je napisao:
Znaš kako je kad imaš vozačku a ne možeš voziti ko čo'ek jer ti stari zvoca nad glavom stalno? Znaš? O ne, ne znaš, jer ne znaš ti mog starog... :lol:

Ja znam kako se osjećaš :D
Davno je to bilo, ali i ja sam trebao položiti kod svog starog (a imao sam vozačku u džepu :wink: ). Htio je da vidi kako vozim, pa smo se vozali jedan da se uvjeri da je sve OK i dao mi je ključeve poslije toga. :D Jes' malo zvocao, al' je dao ključeve.

I, da, i on često kaže - "ja sam te prije vozio, a sada je red na tebi da mene voziš!" :wink:

Moja je ideja da mu ponudiš da ti voziš, a da on bude na mjestu suvozača. Prvo odeš na kraću rutu, pa dužu, pa još dužu... Na kraju će mu dosaditi da bude na mjestu suvozača i da ga vozaš na besmislene relacije i daće ti ključeve :) Samo se ti nemoj nervirati ako ti krene zvocati. Ipak je to njegovo auto i on najbolje zna kako da ga vozi :wink:

Nemoj ganjati da kupiš auto po svaku cijenu. Treba ga i registrovati, davati za dijelove i još za gorivo...

pozzz

PS Stvarno će ti vremenom dosaditi da stalno voziš i ganjaćeš nekoga da te vozi :D
Pogotovo kad treba ići na neka slavlja :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Moja je ideja da mu ponudiš da ti voziš, a da on bude na mjestu suvozača. Prvo odeš na kraću rutu, pa dužu, pa još dužu... Na kraju će mu dosaditi da bude na mjestu suvozača i da ga vozaš na besmislene relacije i daće ti ključeve :) Samo se ti nemoj nervirati ako ti krene zvocati. Ipak je to njegovo auto i on najbolje zna kako da ga vozi :wink:

Čovječe, pa to tako traje već mjesecima! :lol:
A ništa, sa njim više ne sjedam u auto nego samo sa mamom i to je to. Nema druge. I usput igrati Bingo. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Pametna odluka :)

Ništa to nije što traje par mjeseci, kod mene i danas ako idemo brat i ja negdje van grada bude "Nemoj da ona vozi ..." :lol:
Neke se stvari nikad neće promijeniti, što prije to shvatiš, život bude lakši :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 10:51 
Ja sam imao auto, al sam se napio pa ga slupo... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sreca kanta bila...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]