manitu uci da svira je napisao:
ronny_legenda je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
nema razlike od 318d do M3, najbolji auto od njemackog trojstva, i u bilo kojoj seriji usporedivoj po motoru, ili sa bilo kojom drugom markom. naravno ZA VOZACE koji vole da voze i uzivaju u voznji. kome je do vrhunske udobnosti za malo para a slicna klasa c5,407 itd s tim da je i to subjektivno. svi audi do nove 5 i a4 izuzev s verzija(stvar ukusa) obicni sporeti kojima 65% tezine visi u nosu, mercedes me zaklao sa popravkama a i audi koji sam imao. zasad na bmw sam mjenjao ulje, filtere i kupio gume (64.000 kilometara). serem se na wv grupaciju, svaka nova kija i hjundaji za manje para nude isto

hahaha text smijesan za mene ali dobro svako ima svoje....ja jos nikad nisam imao problema sa Mercom ali bas nikad dok sam s bembarama uglavom prolazio kao bos po trnju i to u 99% slucajeva tricama,ali opet kazem ko voli nek izvoli

pa eto, isto kao i ja sa mercedesima koji su napustili kvalitetu u periodu od 124 pa do zadnje c klase. ma smjesno, sve se pokvarilo sto se moze pokvariti a o hrdji da ne govorim i gubitku mase na nekim konekcijama. jednom rjecju mercedes je uzas
sve je to tačno. od 95. i pojave ''okana'' pa do 2002. i dolaska novog okana vecina modela i serija je bila uzas osim standardno dobrih: SL-a, SLK-a, CL-a i neprevaziđene G klase. ovo ostalo daleko od smeća ali ni blizu mercovog kvaliteta. poslednjih 4-5 godina polako ali sigurno se vraćaju tamo gdje su bili nekad. nema više glupih eksperimenata: C klasa coupe, Viano, Vaneo (boze me sacuvaj), R klase (potpuno nepotreban model), SLR-a (malo bolji a puno skuplji SL) i tako tih gluposti. sve u svemu, biće oni ponovo number one, pogotovo što su se riješili usranog chryslera kojeg su, opet ponavljam, kupili bez ikakve potrebe.