bd2308 je napisao:
autoput i nije baš otvorena vožnja. meni, npr. na autoputu troši jednako ili više nego po gradu kad vozim (ne prebrza vožnja, da se razumijemo, recimo 140, potrošnja je oko 10l).
ali zato na običnim cestama van grada, potrošnja ide oko 6l.
inače, odgovarao sam Molotovu, jer je napisao da 520i troši 14l po gradu
na tom istom autoputu probaj da ga drzis ispod 3000 obrtaja...vise obrtaja, veca potrosnja...
npr.vozio si 140km/h....to znaci da si presao 140 km u jednom satu...normalno je da ti potrosi 10 litara...ali si i presao 140 km...probaj da vozis 100 km/ na sat pa onda vidi koliko ti je potrosio...
gradska voznja...jbg mnogo je tu kreni,stani,hvataj zuto...auto i trosi najvise kad polazis, jer motor treba da pokrene masu automobila...pa onda saltanje,prva,druga,treca...konstantno nabijanje obrtaja...
znam da jugo 55 znaci 1100 ccm, za sat vremena rada na leru potrosi oko jedne litre benzina...e sad koliko trosi jedan Bmw motor od 2000 ccm neznam al sam siguran da je vise od jedne litre...
cemu ovo?...pa ako proizvodjac kaze da neki auto trosi npr. 9 litara na 100 km u uslovima gradske voznje dali se to odnosi samo na predjene kilometre ili i na kilometre i na vreme koje motor automobila provede u radu dok npr. cekas zeleno na semaforu...
zivo biste se iznenadili kad bi bili svjesni koliko vremena ode na cekanje zelenog ili propustanja pjesaka ili stajanja zbog raznih zastoja itd...a za to vreme motor radi i trosi..
mislim da nijedan proizvodjac nemoze biti toliko (npr.u pola litre) precizan kada navodi potrosnju nekog modela u realnim uslovima gradske voznje...jer nisu isti uslovi svaki dan...nekada vozis cjeli dan bez zastoja,imas "srece" pa hvatas zeleni talas,ne stojis mnogo na semaforima itd.,a drugi dan sve obrnuto...