Philby je napisao:
dinGospo1 je napisao:
Skoro sam u zurbi neopreznom voznjom u rikverc deknuo i prevrnuo betonsku kocku tezine 250-300 kg. Na braniku je bila samo parnica, koja se sredila kratkim poliranjem. Blagi kontakt branik od branik ne pravi stetu, ali u kombinaciji sa kukom-glavom pravi prilicno veliku stetu. Ne smeta mi kuka ali ne vidim u cemu je toliki problem da se demontira glava kuke.
Parking kod zavoda za zaštitu zdravlja? Tamo je svake sedmice bar jedna prevrnuta, dva puta sam bio svjedok.

Da si imao kuku osim što nebi imao oštećenja na autu mogao si sve vratiti na svoje mjesto. Ovako si morao da se zajebavš sa poliranjem i neko drugi je morao vraćati žardinjere u pravilan položaj.
Jeste, bas tamo

.
Sreca u nesreci je to sto su te zardinjere podignute na neke male kocke tako da se lako prevrnu i na taj nacin pokupe dobar dio energije udara. Mozda si i tada bio jer su neka dva lika pritrcala

, da vide stanje. Posto je bocna strana zardinjere udarom od asfalt prouzrokovala prilicnu buku

, pa je privuklo paznju. Sve u svemu, imao sam dosta srece, jer su zardinjere zaista preteske. Prolaznik i ja smo pokusali ispraviti, ali nije bilo sanse ni da je cimnemo.
The_new_Statesman je napisao:
Gospodine, samo ti drzi rastojanje. I u velikom gradu. Imas slabe kocnice, slabe reflekse a i ni orijentacija u prostoru ti nije bas najbolja.
Dalje, ako je vec neki profesionalac montirao kuku prema uputstvima proizvodjaca, (npr. zategao na 16 Nm i koristio, lupam, Loctite), tu onda srpska obicna seljacina nema sta demontirati i montirati. Jer mu se moze desiti da umjesto na svaku trecu, lopatu cementa ubaci na svaku desetu.
Ili lopatu cementa na lopatu sljunka.
Eto. Da i Tasku docaram

E moj gastosu, kompleksi su cudo.
Kad nemas argumenata za raspravu tad predjes na licne uvrede. Al ni da me dirne

.
Lupio si glupo pitanje, da bi kao nesto pametovao, a kad si skontao da nemas sta pametovati, onda opleti uvrede.
Zao mi je sto se uopste spustam na ovaj nivo, znam da ispadam i gori od tebe, al ne vidim ni zasto bi popustao. Dok normalni popustaju b....e vladaju svijetom.
Kao sto rece Mirdza x kuka je sa "klik" sistemom, ali eto bitno je reci da su Srbi seljacine. Sta oni znaju u odnosu na tamo nekog "naprednog" Jevropljanina.
Sportski pozdrav

.