Philby je napisao:
Drži rastojanje i nema problema.

Uostalom ako je neko idiot da vozi na braniku vozila ispred onda neka se opameti kad istog čukne.
Razumijem to sto govoris, al ipak mi je nekako jezivo

. A u gradskoj voznji uz malu nepaznju moze doci do blagog kontakta (bez divljanja, jednostavno svima nekad popusti koncentracija), koji bez kuke prodje bez posljedica, a ako postoji kuka moze skrkati cijelu prednju stranu. Mislim da je kaznjivo voziti sa namontiranom kukom ako ne vuces nista. Izuzetak su naravno stara auta sa fiksnim kukama kojima se gleda kroz prste.
The_new_Statesman je napisao:
dinGospo1 je napisao:
A kako bi ja pisao kazne onima koji ne skidaju kuku, nisu ni svjesni sta rade. Nije bezveze obavezna Euro kuka.
Cisto da napomenem da zasad nisam imao "kontakt" s kukom

, al jezim se kad pristizem auto sa isturenom kukom.
Objasni mi, gosn, sta je to euro kuka

Haj ziv bio

I daj mi nekoliko primjera.
Ne znam sta je cilj pitanja, vjerovatno zelis da prospes neko veliko znanje iz oblasti kuka, al dobro, sad ce gosn polakE objasnit'.

Kad sam napisao "euro kuka", mislio sam na montazno demontazne kuke, a siguran sam da si i ti shvatio na sta sam mislio.
Ne poznajem nesto tu oblast, ali sam cuo par puta ono cuveno " ne mozes preko grane ako imas kuku a nije euro kuka". E sad, sta je tacno euro kuka ne da mi se provjeravati (jednostavno me ne zanima) ali ja sam ih povezao sa montazno demontaznim.
Znam da je stari 90-ih na autu imao neku kuku oko koje bi se i fleksa pomucila kad bi je htjela skinut, tako da sam ove "moderne" povezao sa euro kukom. Ako grijesim, stvarno se izvinjavam

.
Ne znam kakve primjere hoces.
ZiviJo i ti meni

.