banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ZAKONI
PostPoslato: 13 Apr 2009, 16:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
:lol: :lol: :lol:
Ja sam im slozio lepo pricu, druzio se sa njima pola sata i izvukao se da ne duvam pa sam dao 20KM, jbg ovako bi mi otisla vozacka i 150KM

Imam veliku manu kad popijem da se svadam sa njima, tako da je nekad veoma tesko srediti neki moj prekrsaj budem bezobrazan.

Jebiga nikad doci do pameti

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imao sam i ja i uglavnom sam se svadjao zbog prekrsaja, ali sad sam malo promenio taktiku i mogu ti reci da je manje bolno, a nekada i bezbolno

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 16:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Imao sam i ja i uglavnom sam se svadjao zbog prekrsaja, ali sad sam malo promenio taktiku i mogu ti reci da je manje bolno, a nekada i bezbolno

Znam kad sam trijezan nikad nisam kaznu platio za bilo koji drugi prekrsaj, jednom sam ih toliko izgotivio da su me pustili poslije prolaska na crveno kod "Lesnine" ja se raskukao ko sinja kukavica samo sto oni meni nisu dali neki dinar al kad se popije e onda sve u..rem ako me zaustave.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Moj prijatelj je naduvao 0.19. Policajac mu rekao: "Opa, imas 19 a dozvoljeno je 5", pa ih je morao ubjedjivati sta je vece.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ja sam se znao svadjati i kada sam trezan, ali nista sada, sve na finjaka. Zadnji put sam isao za sarajevo i ogranicenje bilo 60, a ja isao 97 i lepo u pricu jedno pola sata (opet) i covek me pusti nisam ni marku ostavio, ali to je bilo kukanje za oskara. Trebao sam biti i nominovan ali nisam imao radnu vizu za ameriku :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 13 Apr 2009, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Hertzog je napisao:
Ma ja sam se znao svadjati i kada sam trezan, ali nista sada, sve na finjaka. Zadnji put sam isao za sarajevo i ogranicenje bilo 60, a ja isao 97 i lepo u pricu jedno pola sata (opet) i covek me pusti nisam ni marku ostavio, ali to je bilo kukanje za oskara. Trebao sam biti i nominovan ali nisam imao radnu vizu za ameriku :lol: :lol: :lol:

Ista situacija, samo sa "malo" drugacijim ishodom :evil: Ogranicenje 60, ja isao 97 kad odjednom plavac iskoci iza nekog drveta zamalo da ga nisam udario... I onda sve po redu... Ja mu prvo davao 20... ma kakav , ja izvadim 50, nista, jbg reko koliko hoces, kaze nista moram pisati. Ja pogleda a on napis'o sto se moglo napisati, 100KM, mjesec dana vozacka, 2 boda... ja ga pitam ima li jos sta da doda na to sve - kaze nema to je to. E onda kad sam sjeo u auto sa zadovoljstvom sam ih ostavio u prasini nek se gusi stoka m... im je.em :angry4: :angry4: :angry4: Sad me zanima kako ide ovo s vozackom posto mi nisu odmah uzeli nego ce nesto valjda doci postom pa onda... Zna li iko kako to funkcionise?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 21:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Nista na sud i oni izricu kaznu.Kasnije ti postom dodje da ima doneses vozacku (ako ti je budu uzimali) u CIPS.Ali nacekaces!

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

milic_alex je napisao:
Nista na sud i oni izricu kaznu.Kasnije ti postom dodje da ima doneses vozacku (ako ti je budu uzimali) u CIPS.Ali nacekaces!

kako to mislis ako je budu uzimali ? Pa napisali su vec u zapisniku da ide na mjesec dana.
Koliko moze potrajati dok se to sve zavrsi 2, 3... 5 mj.?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Kako na sud?? Na sud ides ako ne potpises onaj izvjestaj, u slucaju da potpises onda je kazna 100 km i mjesec dana vozacka. Ali posto je tu zakon jasan onda bi samo sudske troskove bezveze placao.
Doduse mozes to sve razvlaciti sa sudom cak i do zastarenja, citao sam neke fore za to. Mozes cak traziti da se na licu mjesta uradi vjestacenje itd...

Gdje su te zaustavili?? Kakav je radar bio? Mozda je onaj sto memorise..?

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Kod mene tako nije bilo doduse ti si imao drugi prekrsasj, ja sam fino potpisao da sam naduvao 1.0 sto i jesam i oduzeli mi vozacku istog momenta.Sutradan otisao podici vozacku i cekao jedno 6 mj dok sam dobio poziv na sud.Otisao na sud izrekli mi kaznu od 80 km i oduzimanje vozacke na 3 mj. Posle 6 mj doslo mi da odnesem vozacku u CIPS posle 3 mj (kad je kazna istekla) podigao vozacku nazad.E sad to je bilo davno nisu bili jos uvedeni ovi kazneni bodovi.Da li se promjenilo nesto u medjuvremenu stvarno ne znam.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

smucek je napisao:
Kako na sud?? Na sud ides ako ne potpises onaj izvjestaj, u slucaju da potpises onda je kazna 100 km i mjesec dana vozacka. Ali posto je tu zakon jasan onda bi samo sudske troskove bezveze placao.
Doduse mozes to sve razvlaciti sa sudom cak i do zastarenja, citao sam neke fore za to. Mozes cak traziti da se na licu mjesta uradi vjestacenje itd...

Gdje su te zaustavili?? Kakav je radar bio? Mozda je onaj sto memorise..?

Ma ja sam to odmah potpisao. Sta cu , znam da sam kriv, oni glume postenje i nece da uzmu pare jbg nema druge nego potpisati. Zato kontam da ce to ici malo brze jer sam odmah potpisao. Zaustavili me na putu prema Derventi , a radar onaj obicni "rucni" nije ovaj novi tronozac...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2009, 22:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

smucek je napisao:

Mozes razvlaciti do zastarjevanja i nista vise a to te vise kosta zivaca i para nego da 1,2mjesec vozis na blef bez vozacke.
Ja sam jednom imao konflikt sa policajcima oko brzine, zaustavili me kod PD petlje dok je ogranicenje bilo 80 a ja isao 92 i napisu mi u kazni da su me zaustavili na Rakovackim Barama gdje je ogranicenje 60. Na sudu ja negiram krivicu i trazim suocavanje sa doticnom patrolom a sudijica mi ladno kaze da su dva sluzbena lica u pravu i nema nikakve sanse za suocavanjem sa njima. Toliko sam bio poludio da sam i komsiju advokata htjeo angazovati ali me ukucani (zene, sestra i mama) odgovorili bojali se kasnijih posljedica policajaca.
Na kraju platim kaznu 150KM +30KM troskovi ali bez oduzimanja vozacke.

Sreca po novom zakonu sam samo dobio kaznu za pojas koja je stigla u roku od 3 dana i rok placanja 8 dana a kopiju kazne moram cuvati kao oci u glavi dok ne registrujem auto sto mi je jedna velika glupost

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ja kad sam dobio da platim, dobio sam na licu mjestu uplatnicu, oni je popnuli, predali mi, ja ujutro do banke i gotovo sve.
To o potkupljivanju policajaca, ja se uglavnom "dogovorim" sa njima, ali ima ih koji se boje da ih ne prijavis za korupciju, pa nece da prihvati mito, ili ako se kulturno postavis prema njemu, radije ce te pustiti, nego da ti pise sta ili prima 10-50KM.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 18:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2009, 14:31
Vuk_samotnjak je napisao:
smucek je napisao:

Mozes razvlaciti do zastarjevanja i nista vise a to te vise kosta zivaca i para nego da 1,2mjesec vozis na blef bez vozacke.
Ja sam jednom imao konflikt sa policajcima oko brzine, zaustavili me kod PD petlje dok je ogranicenje bilo 80 a ja isao 92 i napisu mi u kazni da su me zaustavili na Rakovackim Barama gdje je ogranicenje 60. Na sudu ja negiram krivicu i trazim suocavanje sa doticnom patrolom a sudijica mi ladno kaze da su dva sluzbena lica u pravu i nema nikakve sanse za suocavanjem sa njima. Toliko sam bio poludio da sam i komsiju advokata htjeo angazovati ali me ukucani (zene, sestra i mama) odgovorili bojali se kasnijih posljedica policajaca.
Na kraju platim kaznu 150KM +30KM troskovi ali bez oduzimanja vozacke.

Sreca po novom zakonu sam samo dobio kaznu za pojas koja je stigla u roku od 3 dana i rok placanja 8 dana a kopiju kazne moram cuvati kao oci u glavi dok ne registrujem auto sto mi je jedna velika glupost

Upravo tako,glupost.To nije istina da se moraju cuvati uplatnice,dovoljno je da platis. :)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
uhvatili bez vozacke, upao u jednosmjernu, nije moj auto, prosao na tipicnu pricu, student sam, nemojte mi smo siromasni. Mada mislim da su taj dan stavili jednosmjernu pa napravili sacekusu tu, kad se gradio kruzni tok pa prva kod gimnazije, znam da su bila jos 2 auta iza mene, sve nas pohvatali :)

nego :D

Prikačeni fajlovi:
BMW_V_Audi_Sign_War.jpg
BMW_V_Audi_Sign_War.jpg [ 55.72 KiB | Pogledano 1017 puta ]

PostPoslato: 19 Apr 2009, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Frenki je napisao:
Mada mislim da su taj dan stavili jednosmjernu pa napravili sacekusu tu, kad se gradio kruzni tok pa prva kod gimnazije, znam da su bila jos 2 auta iza mene, sve nas pohvatali :)

Jao sećam se toga, i mene su upecali tu, ja sam jednom prošla ujutro i popodne je okačen znak ali kao ajde pustili me ali da pazim ubuduće :lol: :lol:
A to oko uzimanja vozačke, meni je tek nakon 7 meseci na kućnu adresu stiglo obaveštenje da predam vozačku...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"tronozac" na putu danas, srecom samo 23kmh preko ogranicenja... :(

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Samo novcana kazna je u pitanju ili ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2009, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Celine je napisao:
To nije istina da se moraju cuvati uplatnice,dovoljno je da platis. :)

Ja bi ti savjetovao da ako imas uplatnicu stavis u koverat i vratis u ladicu bacati nikako zlu netrebalo :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Samo novcana kazna je u pitanju ili ?

da, uspio sam spustit na ispod 30kmh preko ogranicenja, zamalo da vozacka ode.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]