Panda je stvarno dobar autic,jako praktican,malo podignut,kockast,odlicna preglednost itd... motor 1.2 benzin 60 konja,ima snage na nizim obrtajima,jos kad stavis uze gume,tad ide fenomenalno...jako fin motor za drndati po gradu ( npr bolje se ponasa nego novija generacija istog motora sa.69ks,kojeg imamo u fiat 500 )...na otvorenom se fino ponasa do.130km/h ...ide i preko,al nije vise to to...
Prosjecna potrosnjanje oko 6 litara u kombinovanoj voznji (naravno od nacina voznje sve zavisi).Ako cemo gledati iskljucivo grad,pali gasi,kreni stani...onda je to 9-10l kao i vecina benzinaca
Auto smo kupili 2007 godine ,kada je bio star 3 godine i presao 5x 000 (uzeo sam od poznanika koji je prvi vlasnik) ...kod nas nije nesto vozen(sada na satu 105 000) ,jer su u kuci uvijek bila 2 auta,a panda je uvijek nekako bio auto.za caleta,sve dok nismo prodali HGTa ,pa uzeli ficu...zadnje 2 godine najvise vozikam tu pandu (ona logila,cuvaj novo auto,drndaj polovno)...od kvarova smo imali samo da je otisla pumpa za gorivo(jos pocetku) ,ovo ostalo je sve standardn...dijelovi su bas bas jeftini,a posto moj stari sve sam mijenja,cijena odrzavanja je bas minimalna...npr ljetos je promjenio karike na motoru...i od tada stalno smara pricom kako je ostao sokiran izgledom stubina,klipova...da su kao novi...ako.je sad presao 100 000 i izgleda ovako..moze jos 200 000 bez razmisljanja

Mislim da je 1.3 mjet u tom autu jos bolji izbor..razmisljao sam i o novoj pandi sa 1.3mjet ali je preskupa...plus sto je ova savrseno sluzi,pa je apsurdno toliko doplatiti za slicno auto

Eto...ko razmislja o pandi...nek uzme slobodno..zagotivit ce to prdekalo