Znas sta je najludje, to da sam bio brzi od 335i i od Corvette
A sad malo detaljnije - sve je pocelo od probnog kruga gdje se vozi u koloni. Asfalt je UZASNO klizav iako je bio potpuno suh. Na mokrom se navodno vozi kao po ledu... U principu, prilicno spora staza sa mnogo krivina i viraza i dugom uzbrdicom pred ciljem koji se nalazi u sumi. Skoro pa Nordschleife

Prva voznja - vozim manje vise ali sam diskvalifikovan zbog pogresnog prolaska pokraj cunjeva, jbg...
Druga voznja - zanosi me na ukosnici i gubim 2-3s da bih zavrsio sa 2.11.30, brzi sam od AR 156 GTA, dvije MX-5 i S2000
Treca voznja - vozim smirenije sa manje kocenja 2.07.80, vrijeme na nivou RX-8 i S2000
Cetvrta voznja - pun gas na virazu (gledao sam gdje drugi grijese) i spustam na 2.04.90
Peta voznja - vozim skroz opusteno, a uz brdo izlazim na blokadi trece brzine i taman ubodenom cetvrtom i spustam na 2.04.30
Konacni plasman - 26-to mjesto u generalnom poretku i osmo u grupi (2WD do 250KS). U mojoj grupi je bio Caterham, dvije S2000, dvije MX-5, AR 156 GTA, dva Mustanga, RX-8 kao i Scirocco R koji bi trebao da upadne u visu grupu ali je ipak voze u ovoj. Auto sponzora, jbg...
S obzirom da sam vozio na cestovinm P-Zero Nero (vecina auta na semi-slick), obicnom benzinu (nisam stigao da natocim V-Power Racing) i fabrickom podesenju (155KS, slabija od mene je bilo jedino jedna MX-5) rezultat je vise nego odlican
Nekoliko slika: