ronny_legenda je napisao:
mangia je napisao:
Veliki servis za auto: 535KM
Obuhvata: spanere, remenje, vodena pumpa, semering poluosovine, desni stabilizator (rok trajanja 4 mjeseca i pojavi se luft), nosac motora (pukao), ulje i filtere
Sad je na redu auspuh....
Gdje si radio servis taj ????
Servis Brkic na Pavlovcu
By the way upravo sam imao udes kod cajevcevog restorana...
Lik ispred mene upalio 4 zmigavca jos dole kod med. elektronike tj prije raskrsnice... Ja nisam htio da ga preticem sve dok nije kod samog ulaza u restoran krenuo da staje u desnoj traci... ja lagano 20km/h, lijevi zmigavac i taman kad sam bio u suprotnoj traci lik smota puni lijevi, bez gledanja u retrovizor i krene da se parkira pred ulaz... zabio sam se u njegovu bocnu stranu svojom prednjom desnom stranom...
Policija mi rece da nemam sta brinuti ali da to sve ide na sud ako se radi o preticanju... Kontam mozda iduce godine u ovo doba stigne presuda... Ili tamo 2045. te...
Ne znam jel imao neko slicna iskustva sa sudovima... Koliko im treba da donesu presudu? Znam da njegovo osiguranje nece platiti nista dok ne dobiju sudsku presudu.. A meni auto bas treba i najvjerovatnije da cu sam platiti popravku posto ne mogu cekati toliko sa sjebanim autom ... (1000-1500KM stete)
e pre par dana sam bio na sudu ... :S lik mi oduzeo pravo prvenstva i bum tras itd. isl. elem dobio sam poziv za sud i sudjenje je bilo ravno 3 godine od saobracajke :S a i ono je trajalo cirka 10 min... on priznao ja samo rekao kako se zovem
PS.