Rider on the storm je napisao:
Ja imam Sailun (kineske) ljetne i loše su.. ali vozim prilagođeno.
Imam i Petlas (turske) zimske i loše su.. ali opet vozim prilagođeno.
Na kraju krajeva vozim ovih dana kineski motor sa kineskim plastičnim gumama na hladnom asfaltu i užasne su ali ako držim odstojanje i lagano kočim sve je ok.
Prilagodi se onome šta imaš iliti "prilagodi vožnju uslovima na putu" kako zakon kaže i "vozi Miško".
Од свих ствари на ауту, мислим да је гума понајмање за штедњу. Ти ако возиш Алфе и мотор значи да си љубитељ вожње и тим вјероватно и бољи возач, па си овладао вјештинама како да се прилагодиш, али са данашњим што гужвама, што дистракцијама, за просјечног возача није баш да се вози на пластичним клизаљкама.
Aikus je napisao:
EKUPI ima dobar izbor guma. Pozitivno je to što možeš kupiti na rate. Zadnja 4 seta sam kupio preko njih
Чова од ког сам купио ауто прије 4-5 година, каже, ушао у радњу са гумама и гледа цијене, ова ово, ова оно, Goodyear момачки. И пита он продавца, па је ли баш толика разлика. И овај му рече, "Јесте". И човјек купи на рате, али жена му у ауту дјецу возила и није хтио да се шали.
Citiraj:
Očekujem recenziju i*cept rs3 na kraju zimske sezone, javi koliko si platio i gdje.
Најмање ћу ја возити, пошто није за мој ауто

Али је за возача почетника па сам зато гледао у ситна цревца однос цијене и квалитета.
Додуше, дефинитивно ћу га у почетку возати, поготово ме занима како се понаша на мокром, вјерујем да ћу убрзо имати прилике да тестирам по неким кривинама око града. Ништа силеџијски, само мало их дотјерати до неке ивице, да се види гдје је.
Иначе KemoImpex, 128 марке 185/60 R15.