banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 698 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Dec 2011, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Vozala danas po ovom (ne)vremenu. Autoput bio skroz očišćen. Malo mi je bezze što se vozi po onim seoskim putevima, ali su i oni solidni i isto su bili potpuno očišćeni. Sva signalizacija je uredno postavljena a koliko mi se čini i zaštitna ograda, tako da nije bilo nikakvih živuljki a ne možete se ni izgubiti na skretanjima kao onaj neki čiko što su pisali u novinama da je zamalo skrenuo u provaliju. Tj, nikakvih živuljki ako ne računate lokalne baje. :angry3:

Sad, može biti da sam ja nešto pogrešno skapirala, ali zar oni stubići nisu tu privremeno, tj. da se ispregrađuje put dok se isti ne završi, a da će između stavljati ogradu kad se radovi završe?

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
lot4 ;)

Prikačeni fajlovi:
393713_10150460348924826_725759825_8362977_562787234_n.jpg
393713_10150460348924826_725759825_8362977_562787234_n.jpg [ 59.73 KiB | Pogledano 759 puta ]
Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Vozio sam se prekojuce novim putem i ipak nije tako los kao sto sam ocekivao... Mislim, vozio sam se i daleko boljima ali ovaj je sasvim OK. Ne komentarisem cijenu i koliko je trebao da kosta...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Meni je uzak :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@Phoenix, obiljezen je k'o u prici...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rupice male i velike, la la la...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Vlaja1 je napisao:
dtkbl je napisao:
http://www.vijesti.ba/show/63655-John-Travolta-stigao-Sarajevo.html

Travolta došao da proba auto-put!

I bio je jako zadovoljan, a onda sam mu rekao da je autoput otvoren prije 15-ak dana, te da je zato dobar.
Zatim smo pogledali navigaciju na kojoj je djelovalo kao da idemo kroz polje kukuruza (jer autoput nije unešen), te se on ugodno nasmijao.

Realno, svrha autoputa bez mosta na Savi je... a most će napraviti... tako da...
Sve u svemu, još jednom je narod dobio kurcem u čelo.

Ja bih prije rekao da su, jos jednom, Hrvati podvili rep, s obzirom da su samo usmeno potvrdjivali da je to dobra ideja, sad odjednom nemaju, niti znaju, kad ce imati sredstva da se zajednicki to sve izradi... Doduse, most je najveci problem, da ga cijelog mi napravimo njima i nije neko ulaganje da spoje tih par kilometara.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2009, 15:48
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Vlaja1 je napisao:
dtkbl je napisao:
http://www.vijesti.ba/show/63655-John-Travolta-stigao-Sarajevo.html

Travolta došao da proba auto-put!

I bio je jako zadovoljan, a onda sam mu rekao da je autoput otvoren prije 15-ak dana, te da je zato dobar.
Zatim smo pogledali navigaciju na kojoj je djelovalo kao da idemo kroz polje kukuruza (jer autoput nije unešen), te se on ugodno nasmijao.

Realno, svrha autoputa bez mosta na Savi je... a most će napraviti... tako da...
Sve u svemu, još jednom je narod dobio kurcem u čelo.

Ja bih prije rekao da su, jos jednom, Hrvati podvili rep, s obzirom da su samo usmeno potvrdjivali da je to dobra ideja, sad odjednom nemaju, niti znaju, kad ce imati sredstva da se zajednicki to sve izradi... Doduse, most je najveci problem, da ga cijelog mi napravimo njima i nije neko ulaganje da spoje tih par kilometara.

:lol: :lol: :lol:
Stvar je veoma jednostavna.
Koliki je njima interes da se napravi taj most? Nedovoljan.
Nama? Nebitno. Sami ga ne možemo napraviti i nećemo.

Ja bih iskreno bio veoma sretan kad bih mogao razmišljati tako kao i ti.
Kontam da bi to bilo idealno za ovu državu/kurac od države/entitet/kurac od entiteta.
"Hrvati podvili rep."
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
возио сам се овим новим аутопутем. не знам да ли ми се учинило, али она прва дионица што је давно изграђена код тунела, некако ми изгледа више брежуљкаста него овај нови дио аутопута. у сваком случају није лош, али за те паре морао је да буде као аутобан!

него слушам вечерас на вијестима, наводно ће аутопут Бања Лука добој да се гради од кредита који ће дати Европска банка за развој или нешто тако. Ништа од тога да Кинези граде па да им се да концесија...

у овој кризи када је производња скроз стала мени би било логичније за те силне милионе отоворити нека предузећа, а тај аутопут да чека боља времена

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Nije ti se ucinilo, dionica do mahovljana je malo valovita.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Шајин je napisao:
Ништа од тога да Кинези граде па да им се да концесија...

Za*ebi Kineze...
Gradili su u PL dionicu A1 (nesto ~100km) i poslije godinu dana se spakovali i otisli. Nisu platili podizvodjacima, termini davno probijeni i sve u materinoj. Pa je poljska Vlada na brzinu trazili firmu koja ce da zavrsi prije Euro 2012. Situacija na danasnji dan je takva da ce asfalt biti izliven ali nece biti infrastrukture. I sve zato sto su Kinezi dali tender sa 50% cijene koju sa davali ostali izvodjaci. Nerealno od pocetka...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 17:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2009, 15:48
E, Mirdžoslave, sve to što si naveo kandiduje Kineze kao idealne saradnike ovim našim prevarantima. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Шајин je napisao:
возио сам се овим новим аутопутем. не знам да ли ми се учинило, али она прва дионица што је давно изграђена код тунела, некако ми изгледа више брежуљкаста него овај нови дио аутопута. у сваком случају није лош, али за те паре морао је да буде као аутобан!

него слушам вечерас на вијестима, наводно ће аутопут Бања Лука добој да се гради од кредита који ће дати Европска банка за развој или нешто тако. Ништа од тога да Кинези граде па да им се да концесија...

у овој кризи када је производња скроз стала мени би било логичније за те силне милионе отоворити нека предузећа, а тај аутопут да чека боља времена

Da to je i meni sinoc zaparalo usi, tim kreditom koji se treba realizovati sa evropskom investicionom bankom gradila bi se dionica Prnjavor-Doboj, pocetak radova u proljece najavljen. Sve mi mirise da se pokusava taj lot gurnuti domacoj operativi da radi jer je i rok zavrsetka mahovljanske petlje proljece. Samo zaboravili su jednu stvar a to je da je uslov za realizaciju ovog kredita medjunarodni tender.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kad glavu maloprije ne izgubih izbjegavajuci mrtvo tele il' sta god da je na sred autoputa :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
"Piše 60 on poćero 200". Pa kud jurcas po autoput 8) ? Shalim se, ajd nek je glava ziva, ali za ovo par puta sto sam isao bob stazom, naletio sam na nekoliko mrtvih zivotinja u lijevo traci. Navikle da mogu pretrcavati, dolaze do zidica, zbuni ih sigurno, u medjuvremenu pokupi ih auto, a taj sreckovic u autu vjerovatno moli boga da izvuce zivu glave, i da se i on ne dohvati zidica.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
@Phoenix, obiljezen je k'o u prici...

Hebaga, ja se laHko snađoh...

V@nja je napisao:
Kad glavu maloprije ne izgubih izbjegavajuci mrtvo tele il' sta god da je na sred autoputa :?

Znam da nije smiješno ali Slika

'Aj' nek' je sve dobro prošlo na kraju...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
danas prolazio preko nadvoznjaka zaluzani vidim neki radovi su u toku oko ivice krajnje desne
samo mislim da se mora cekati toplije vrijeme za paljenje asfaltnih baza da se to izasfaltira ili se mozda varam
ako je prioritet od drzavnog znacaja da ce ici prije

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od nadvoznjaka na nekih 500 m prema BL veceras udes... I kolona kao u prici...

@Pheonix, znam ja do putica i bez tih tablica ;) Samo sam primjetio da je bas ono SUPEEEEEEEEER odradjeno :)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa dobro sad, nije baš suuuuuper urađeno, ali može se skontati šta treba da se skonta. A i da se izgubiš malo, šta onda, ko zna gdje te put može odvesti. :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nocu si vozila? Po kisi? :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 698 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]