banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Sep 2009, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Veliki servis za auto: 535KM

Obuhvata: spanere, remenje, vodena pumpa, semering poluosovine, desni stabilizator (rok trajanja 4 mjeseca i pojavi se luft), nosac motora (pukao), ulje i filtere

Sad je na redu auspuh....

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pa to je malo veci servis od velikog. Moje saucesce.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 21:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
Nije to strašno... Šta voziš? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
mangia je napisao:

Obuhvata: spanere, remenje, vodena pumpa, semering poluosovine, desni stabilizator (rok trajanja 4 mjeseca i pojavi se luft), nosac motora (pukao), ulje i filtere

Da vozas Golfa II 1.6 dizela taj servis bi te kosto ko i gajba rogonje....al ti nes pa sad placaj :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka

ThunderBird je napisao:

Xsara

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ThunderBird je napisao:
azdajica-ny je napisao:
TenSsa ,vozim Twingo,to nije auto :)

Izvini, moja bivša vozila je Twingo... moram da te ispravim...

http://www.autoshop.ba/tekst.aspx?id=556

Twingo je savršen auto... 8)
oh,pa naravno ,to je vec poodavno utvrdjeno :lol:

nego,sad jedno pitanjce(a garant ima vec tema otvorena 8) men's'cini da bi mi trebale nove gume za zime(obzirom da su mi ove jedine koje imam i za zime i za ljeta,ah da imam i rezervni tocak koji je presao max 10km ukupno,sto znaci nov,al' i dalje kampuje u gepeku :))ima li ko kakav prijedlog sta i gdje da kupim

BTW: Molim vas da pročitate članak....

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 00:53 
Znchi twingo makina i po... :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 04:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
mangia je napisao:
ThunderBird je napisao:

Xsara

Nije to strašno ništa... Mene će da izadje još skuplje, remenje, španeri i vodena pumpa... oko 600 KM mi reče naš majstor...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sestra ovjerila auto naprijed, mijenjao branik i vidim ne radi klima... Odem juče kad puko hladnjak od klime kod udara, 200KM :x

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
600 maraka nije strasno za veliki servis, dok je 200 KM prilicno puno...

azdajice, ako ne spustite cijene, po svoj prilici nista od guma :) Sala, uvijek ima tendera :lol:

Nego, za to cudo spremi od ~200 do 250 KM za 4 nove z. gume. Duplo manje bi trebale biti neke protektirane, ako ih ima uopste u toj velicini? Sta god da radis obici kineze a'la Robot...

Ako se vozis samo po gradu i to da ne zivis na nekoj grdnoj cuki, potrazi neke dobre cjelogodisnje gume, preporucujem korejske.

P.S. Zaboravi na tu u gepeku, ona je od starosti dovoljna samo za jednokratnu upotrebu.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

ThunderBird je napisao:
mangia je napisao:
ThunderBird je napisao:

Xsara

Nije to strašno ništa... Mene će da izadje još skuplje, remenje, španeri i vodena pumpa... oko 600 KM mi reče naš majstor...

Ma znam i ja da nije puno ..

radjeno je kod Brkica na Pavlovcu i dobra stvar kod njega je sto ima ama bas sve dijelove koje sam do sada trebao. Gdje god drugdje da sam gledao, falio je neki dio ili je bilo ono "Aj zovni me u petak jer mi tada dolazi slupana Xsara pa da vidim sta ima na njoj..."

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sajba prednja, napukla u donjem lijevo cosku nekih 30ak cm :(.
Poklopac naslona za ruku, plastika koja ga drzi mi pukla, plasticar ne moze zavariti, jedino da pokusam nekim super lijepkom.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2009, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pozdravi se sa sajbom, a ljepilo imas u OBI-ju. U kutijici dobijes dva ljepila koja, da tako kazem, umutis i to je to. Oko 12 KM, ima specijalno za plastiku.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ma znam, popravke joj nema. Moze samo vani, nista ljepilo, nista popunjavanje onom tecnoscu :(

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
mangia je napisao:

Gdje si radio servis taj ????

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 11:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Tommy Vercetti je napisao:
Sajba prednja, napukla u donjem lijevo cosku nekih 30ak cm :(.
Poklopac naslona za ruku, plastika koja ga drzi mi pukla, plasticar ne moze zavariti, jedino da pokusam nekim super lijepkom.

Ma koji plasticar ne moze zavariti.....de se ti meni javi na pp da ja tebe uputim pravom plasticaru...a ako hoces vec da ljepis onda odes kod mljekare ima prodavnica opreme za brodove,camce itd. ukratko tu uzmi imas njemacko ljepilo 25 km kosta za plastiku samo dobro cuvaj ruke kad budes ljepio....najbolje ako imas nekog u Megastilu da zovnes da ti to odradi....!!!

Sto se tice sajbare,ona ti mirise na novu ;) :P hehe

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka

ronny_legenda je napisao:
mangia je napisao:

Gdje si radio servis taj ????

Servis Brkic na Pavlovcu

By the way upravo sam imao udes kod cajevcevog restorana...

Lik ispred mene upalio 4 zmigavca jos dole kod med. elektronike tj prije raskrsnice... Ja nisam htio da ga preticem sve dok nije kod samog ulaza u restoran krenuo da staje u desnoj traci... ja lagano 20km/h, lijevi zmigavac i taman kad sam bio u suprotnoj traci lik smota puni lijevi, bez gledanja u retrovizor i krene da se parkira pred ulaz... zabio sam se u njegovu bocnu stranu svojom prednjom desnom stranom...

Policija mi rece da nemam sta brinuti ali da to sve ide na sud ako se radi o preticanju... Kontam mozda iduce godine u ovo doba stigne presuda... Ili tamo 2045. te...

Ne znam jel imao neko slicna iskustva sa sudovima... Koliko im treba da donesu presudu? Znam da njegovo osiguranje nece platiti nista dok ne dobiju sudsku presudu.. A meni auto bas treba i najvjerovatnije da cu sam platiti popravku posto ne mogu cekati toliko sa sjebanim autom ... (1000-1500KM stete)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2009, 23:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja mislim da ide ovako, bar je meni osiguranje isplatilo stetu poslije 2 mjeseca. Ako on prizna krivicu onda nema suda i ostalih zafrkancija, samo posaljes zahtjev njegovom osiguranju za isplatu stete. Meni su policajci na licu mjesta dali informacije od zeni koja je bila kriva i ja otisao u tu kucu i rijesilo se brzo. (neskovic je bio u pitanju).
U mom slucaju je vise bilo grebanje, ali to je ista procedura.

Moras sacekati da policija zavrsi izvjestaj, e taj dio sam najvise cekao.

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka

Fora je što mi auto treba 24/7/365 i moraću izgleda sam platiti popravak sve dok se ne potvrdi krivica...

Sve u svemu jebeš limove... Mnogo više boli činjenica da su se seljaci dočepali asvalta... Kod njega u selu jedino krava može biti iza njega tako da nije ni stekao naviku da gleda u retrovizor...

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2009, 00:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Pa kako god da okrenes moraces to ti platiti pa ako sve bude uredu oni ce ti nadoknaditi troskove. Ja svoje nisam ni popravljao posto nije bilo strasno, ali su mi dali novac s kojim se to moglo uraditi, cinjenica na granici, ali moglo se popraviti s tim parama.

A koliko je takvih cudim se kako svaki dan dodjem kuci. A najradje mi ga namlatio necim i produzio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]