hadzidado je napisao:
Ako i jeste, garant ne bi stao.
Nema na Balkanu grada za bicikliste al eto staze ima Minhen. E al u Minkenu je problem što biciklisti ne jebu pješake ni 2% jer je staza za njih i trotoar jedan komad asfalta. Ukoliko si mu slučajno stao na stazu, slobodno možeš očekivati da te satare- upozorenje nećeš dobiti ni zvonom ni glasom.
Jbt, imali smo scenu na platou kraj nekog muzeja - ladno baja šibnu bajkom kroz nas (4 odraslih i malo dijete) bez obzira što je imao prostora da nas obiđe i da je vozio avion!
(pride mu zet švabo dobaci nešto, a kako ja ne znam švapski, pitam rodicu "jel se znaju il mu jebe mater", veli rođa- ovo drugo. Aj super, taman sam dovoljno cvrcno mučenice za takvu situaciju.)
Код нас ако пјешаци дођу на тротоар гдје има и означена бициклистичка стаза, у већини случајева ће прећи да ходају по бициклистичкој

. Не знам шта је то примамљиво да привуче људе да ходају по црвеној фарби (можда х подсјећа на црвени тепих), или је у питању нека психолошка цака гдје се омађијају и пређу на бициклистички, не знам... Али заиста, некако повелик број њих вуче да оду на бициклистичку. Несвјесно ваљда. Ја се увијек трудим да ходам по пјешачкој, а кад возим, идем по бициклистичкој, просто зато што поштујем обје групе...
Сад ћете ме прозвати можда безобразним, али кад рецимо бициклом долазим с леђа некима што шећу по стази, успорим, заобиђем, све по п.с.-у, али заобиђем, уз велику количину пажње, што могу им ближе и одмах наставим бициклистичком... Можда им уђе у главу након пар таквих случајева да су на погрешној страни.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!