Talija je napisao:
Ko normalno vozi policija mu ne može uzeti pare.
Narod kao narod je generalno stoka pa bio on vozač ili policajac.
Ove dojave bi trebalo javljati i gdje ima i gdje nema policije da osioni vozači ne voze kao ludaci tamo gdje misle da nema drotova.
Nije to bas tako. Sto se tice murije, dobar procenat je tu da bi se ONI licno uplusali 50-100 km za noc. Dakle, ne da bi pazili na bezbjednost, ne da bi pojacali priliv nekih sredstava u budzet, nego da bi se oni licno uplusali.
Drugo, ako te zaustavi, ako si trijezan, vezan, nisi prekoracio brzinu, obilaze kao kerovi oko auta, i mole boga da ti je pregorila lampica iznad zadnje tablice, pa da uzmu makar zenera sebi u dzep, umjesto 20 ili 30 ili koliko je vec po zakonu u budzetska sredstva. Dok u tu isto vrijeme, neizivljeni klinci loze auto od 1200 maraka preko puno linije, i kroz crveno, i to nikom nista.
Bilo kojim metodama, neka 100% eliminisu korupciju u svojim redovima, ili barem kad je rijec o ovim kontrolama, i ja cu prvi biti protiv ovakvih FB stranica, ili slicnog.
Idioti se rasporede po naseljima u po dana, gledaju ko ce od pjesaka preci ulicu van pjesackog, da mu uzmu 40 km, a ja stojim na pjesackom, cekam da se neko smiluje da stane, da predjem, drot stoji na 2 metra od mene, i ne pada mu na pamet da reaguje, na bilo koji nacin. I to je normalno?