VW Golf2 1.6 CL/Jetta 1.8 DOHC/Passat dvojka karavan/Golf 4 TDI 4-Motion - OK prevozna sredstva ali neuzbudljiva. Passat dvojka karavan - auto i po (po dimenzijama). Jetta cooliranje (sa sve digitalnim uredjajima), Golf 4, krut, "švabo", ultra dosadna unutrašnjost
Audi A4 TDI iz 2003. - Vrlo vrlo pristojan i dorađen auto. Sposoban za ozbiljne trke, udoban, pomalo stješnjen unutra
Fiat Tipo 1.4 - Bez komentara, auto samo što se nije raspalo u pola godine
Peugeot 106 - lud mali auto, spartanac. Kad ideš 60 imaš utisak da letiš.
Ford Focus 1 TDCI - odličan auto! Odlično držanje ceste, vrlo dobre performanse. Prava mala jurilica.
Ford Sierra 1.8 (čini mi se) - ovo je od druga al moram spomenuti. Auto je raspala mrcina

Motanje na malim brzinama kao da FAP-a motaš. Odličan umjesto teretane
Opel Astra Classic - ultra nezgodan auto, jedini koji mi je na kraju dugačkog kočenja niz Vlašić htio progurati zadnji kraj pred prednji. Firmin, ne sjećam se koji motor.
Opel Vectra C karavan - takođe firmin, neki ne pretjerano jak dizel, OGROMAN, ali ogroman. Ladno se mogu švercovati mrtvaci. Full opremljen, primjedba na parking senzore koji su pravo nervozni
Skoda Fabia 1.2 HTP, Octavia 1 1.9 - Fabia se mora voziti na visokim obrtajima da liči na auto. Octavia jedino auto iz kojeg iziđem slomljen nakon tri sata vožnje. Vjerovatno je do mene pošto se niko drugi ne žali.
Toyota Corolla 1.8 E140-150 - Očajan auto sa vrlo nervoznim zadnjim krajem. Jedini koji mi je u oštrom prolasku krivina htio progurati zadnji kraj pred prednji. Plus za ogroman gepek.
Mazda 6 1.8 (druga generacija) - Dok se ne razradi smješan auto al kad se razradi, vrlo vrlo lijepo
Renault Fluence 1.5 Dci - Još na razradi. Vrlo pristojan što se "ležanja" tiče, nepotentan motor (zasad). Glup gepek sa otvorenim nosačima koji se spuštaju u prtljažni prostor!