banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
HF Integrali sam imao da, a prodavao ga je seljak koji nije imao pojma o njemu jer mu je puno trošio

Ne provaljuj se više al'a ti.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ova Lancia je sad skupa. Kao i BMW 3 kockica. A pre 15 godina...

Je bila još skuplja, tih je vozila proizvedeno manje od 45 ooo komada, znači vozilo koje je nepokoreni imenovao, moćni fan klub tih vozila kojemu novac nije problem broji možda nekoliko stotina hiljada ljudi i skoro svaki primjerak tog vozila se prati gdje je i šta je ma u kakvom stanju bio, pa čak i ako je u dijelovima, onda dođe nepokoreni i izjavi da je to vozilo kupio od nekog seljaka :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 12:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Možda se čovjek nije dobro izrazio, možda misli na HF 4WD.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
old fashion men je napisao:
nepokoreni je napisao:
HF Integrali sam imao da, a prodavao ga je seljak koji nije imao pojma o njemu jer mu je puno trošio

Ne provaljuj se više al'a ti.

Ej ajd matere ti mrzi Srbiju i odje8i od spamovanja teme :angry4:
prije koju godinu lik iz okoline Dubice je u dug dobio Opel Mantu 2.0 iz 1980 godine u tip top stanju, zlatna metalik i tražio za nju 2500 KM!!!! Samo da sam imao para :banghead: a prijatelj mi prije dvije godine pazari od nekog penzionera Citroen Dianu 1976 godina za 500 KM!!! Malo truda i vozi se po gradu i sad sve sa skidanjem krova :D
nuvolari je napisao:
Možda se čovjek nije dobro izrazio, možda misli na HF 4WD.

Upravo ta, ta što košta bruku para je WRC verzija sa preko 250 paripa sa turbo punjačima i tu nisam imao, kamo sreće da jesam :( al bila je budževina i pisalo Integrali e sad da li je naknadno neko stavljao oznake i njenu opremu :-? pitanje...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 13:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12

2004-te sam kupovao auto i naletim na M3 E30 za ~6.000€, u sasvim OK stanju - nije bas bio odlican ali je bio citav i originalan bez budzevine. Trazio sam tad auto za svaki dan, a i budzet mi je bio ogranicen do ~5.000€ i odustanem od te ideje.
Danas bih mogao da ga prodam za 15.000€ bez imalo ulaganja. Jbg...
Doduse, ne bih ga prodao :D

Najskuplje i ujedno najjace auto sto sam vozio je aktuelni M3

X5M i X6M :)
Ali 1M je ionako zanimljiviji ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gazdas, by Tasko. :)
Mislim, daleko sam od sva tri ali eto...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 14:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E da zaboravi navesti, jedno kratko vrijeme imao Fiat Punto 1.9 JTD i ne volim ga vidjeti na ulici :angry4: prvo zaje8ancija sa elektronikom, centralna brava i prozori štekali na zimi, zalivao ga vrućom vodom ujutro :-? trap kao od sira osjetljiv i strašno tvrd, i jako skupi kvarovi za jeftino auto :angry3: zamijenio ga za Fiat Bravo 1.6 16V i sad ga stara i sestra voze nikakvih većih problema nije bilo, pet klasa bolje auto od Punta :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Je bila još skuplja, tih je vozila proizvedeno manje od 45 ooo komada, znači vozilo koje je nepokoreni imenovao, moćni fan klub tih vozila kojemu novac nije problem broji možda nekoliko stotina hiljada ljudi i skoro svaki primjerak tog vozila se prati gdje je i šta je ma u kakvom stanju bio, pa čak i ako je u dijelovima, onda dođe nepokoreni i izjavi da je to vozilo kupio od nekog seljaka :lol:

HF4WD 1986 gp 1,995 ccm 121 KW to je taj model s tim što se malo neko igrao pa budžio po svom.
HF integrale 16V 1989gp 1,995 ccm 147 KW i Evo sa 154 KW ti je ta što je rijetka i skupa....
Što neko reče ne pravi se glup mogao bi takav i ostati :angry3:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 16:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 17:25
Najbolji je bio GOLF2, a najgori takodje GOLF2

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

2012 je napisao:
Najbolji je bio GOLF2, a najgori takodje GOLF2

To nije auto to je prevozno sredstvo :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidi ne znam šta si imao, ali ti kažeš da si bio vlasnik Lancie delta HF integrale od preko 200 konjskih snaga, a ja tvrdim da to auto ne da nisi imao već ga najvjerovatnije nisi nikad ni vidio, a evo ti jedan članak o toj legendi od auta, možda ipak shvatiš da ta lancia koju si ti imao nije Lancia delta HF integrale od preko 200 konjskih snaga :wink:
http://automoto01.blog.hr/2006/08/1621449420/lancia-delta-hf-integrale.html

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 18:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Avg 2011, 21:26
O navozah se tih autića :)

Yugo 45/55/55 GVL :D/65 - Svi od reda očajni. Mjenjač katastrofa, interijer katastrofa, ležanje (najmanja) katastrofa al opet katastrofa

Pa ide sredina...
Spoiler:
VW Golf2 1.6 CL/Jetta 1.8 DOHC/Passat dvojka karavan/Golf 4 TDI 4-Motion - OK prevozna sredstva ali neuzbudljiva. Passat dvojka karavan - auto i po (po dimenzijama). Jetta cooliranje (sa sve digitalnim uredjajima), Golf 4, krut, "švabo", ultra dosadna unutrašnjost

Audi A4 TDI iz 2003. - Vrlo vrlo pristojan i dorađen auto. Sposoban za ozbiljne trke, udoban, pomalo stješnjen unutra

Fiat Tipo 1.4 - Bez komentara, auto samo što se nije raspalo u pola godine

Peugeot 106 - lud mali auto, spartanac. Kad ideš 60 imaš utisak da letiš.

Ford Focus 1 TDCI - odličan auto! Odlično držanje ceste, vrlo dobre performanse. Prava mala jurilica.

Ford Sierra 1.8 (čini mi se) - ovo je od druga al moram spomenuti. Auto je raspala mrcina :) Motanje na malim brzinama kao da FAP-a motaš. Odličan umjesto teretane

Opel Astra Classic - ultra nezgodan auto, jedini koji mi je na kraju dugačkog kočenja niz Vlašić htio progurati zadnji kraj pred prednji. Firmin, ne sjećam se koji motor.
Opel Vectra C karavan - takođe firmin, neki ne pretjerano jak dizel, OGROMAN, ali ogroman. Ladno se mogu švercovati mrtvaci. Full opremljen, primjedba na parking senzore koji su pravo nervozni

Skoda Fabia 1.2 HTP, Octavia 1 1.9 - Fabia se mora voziti na visokim obrtajima da liči na auto. Octavia jedino auto iz kojeg iziđem slomljen nakon tri sata vožnje. Vjerovatno je do mene pošto se niko drugi ne žali.

Toyota Corolla 1.8 E140-150 - Očajan auto sa vrlo nervoznim zadnjim krajem. Jedini koji mi je u oštrom prolasku krivina htio progurati zadnji kraj pred prednji. Plus za ogroman gepek.

Mazda 6 1.8 (druga generacija) - Dok se ne razradi smješan auto al kad se razradi, vrlo vrlo lijepo

Renault Fluence 1.5 Dci - Još na razradi. Vrlo pristojan što se "ležanja" tiče, nepotentan motor (zasad). Glup gepek sa otvorenim nosačima koji se spuštaju u prtljažni prostor!

i pošto sam počeo sa najgorim da završim sa, recimo, najboljim :)
Nissan Juke 1.6. :D Jednostavno smješan auto. Definitivno privlači pažnju svugdje gdje se pojaviš. Ima 3 "moda" od kojih jedino u "sport" LOL liči na auto. Crveno lakiran unutra :D Koliko je god na prvi pogled odbojan muškarcu, nema žene koja se ne voli u njemu provozati. Nikakav auto al ima specijalnu dušu i jedini s kojim vozim ograničenja i ništa mi ne smeta kad me svi pretiču.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vidi ne znam šta si imao, ali ti kažeš da si bio vlasnik Lancie delta HF integrale od preko 200 konjskih snaga, a ja tvrdim da to auto ne da nisi imao već ga najvjerovatnije nisi nikad ni vidio, a evo ti jedan članak o toj legendi od auta, možda ipak shvatiš da ta lancia koju si ti imao nije Lancia delta HF integrale od preko 200 konjskih snaga :wink:
http://automoto01.blog.hr/2006/08/1621449420/lancia-delta-hf-integrale.html

Znam sve to, al velim ti da je bio budževina, na već gore navedeni nakalemljen turbo punjač vjerovatno iz 1.6 ili ne znam već kojeg, izduv bio drugačiji, remus sa jednim sportskim loncem, e sad što se tiče stublina i ventila i glave ne bih znao....pa koliko imaš Jugića sa 120 ili 150 konja ulože budale po 2000 jura u njega da bi išao 200 na sat... :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Imadoh ranije Clia 2 i sad Yarisa, bez zamjerki :)

Vozila Fiat Mareu i Punto (xy primjeraka) - sve kante, Daewoo Nubira - iznenađujuće udobna, Octavia - bila neka startna, prilično dobra, Fabia najlošije auto u kojem bijah - neudobno, na autoputu ne možeš pojačati muziku dovoljno da se čuje + dovikuješ se sa saputnicima.

Najbolji vožen - Audi A4, biće moj da me više ne živciraju snajke u pasatima lubeničarima koje ne znaju kuda mogu proći sa vozilom tih dimenzija, ali kad njih treba proći znaju gdje je gas :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Немам возачку... ал сам се зато ципела наносаооооо... Од кинеских до ђиђи-миђи талијанских... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
nepokoreni je napisao:
....pa koliko imaš Jugića sa 120 ili 150 konja ulože budale po 2000 jura u njega da bi išao 200 na sat... :-?

Ima ih dosta i sa tim motorom iz lancie, ja bih volio bar na kratko da provozam ovog. Poslije njega sumnjam da bi se iko požalio na jugiće. :D

Spoiler:
Slika

A što se tiče teme još nisam imao prilike da vozim veliki broj vozila, uglavnom najgore što sam vozio je trabant, poslije njega su u klasi jugo 45 i moj stari kec. Nešto bolje utiske su mi ostavili lada niva i sadašnji pežo 309 kojeg mogu okarakterisati kao srednju žalost. Troši kao upaljač, ali ni performanse nisu baš neke. Obučavao se na golfu 4, bio relativno nov ali tad ionako nisam imao neko iskustvo i više sam se fokusirao na to da pokupim što manje pješaka. :)

Najbolji za sada su fiat bravo 1.6 i lancia lybra 2.4 jtd.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juke (crveni) sam bas vidio pre par sati, jbt kako je ruznooooo...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nekoveče probah Hamer....maaah nastavak za impotentne :-? Bezze...ko OT samo sa kožnim sjedištima, a potrošnja i buka preko 80 na sat su isti :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, u Felicijama sam dobro utvrdio sve staze revolucije po BiH... Ko rece da su ga boljela ledja? Ja sam mastao o nekoj Oktaviji :(

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I da, u Felicijama sam dobro utvrdio sve staze revolucije po BiH... Ko rece da su ga boljela ledja? Ja sam mastao o nekoj Oktaviji :(

Felicija, Fabija i Oktavija imaju četiri pefarbana koca mudaša mjesto amortizera :confused3: za ove zadnje ne znam ali ove iz perioda 2001-2005 su ko Golf 2....matere mi Renaultove tačke su udobnije od Škodinog kompakta :evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 81 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]