Lada Samara 1300SStari je dobio za 18. rodjendan i vozio,vozio,vozio dok nije nagurao 200 000 km sa njom a zatim je prodao na otpad zbog loseg motora.U 200 000 km promjenjen jedan zadnji amortizer,ostalo sve k'o novo bilo(mnogi ce da se cude i bune,ali istina ziva ljudi).Mjenjac joj je bio odlican,mislim da je cak Porsche nesto se igrao sa mjenjacem u Samari.I po stare dane je mogla da navuce 160km/h na Sarajevskom autoputu,a posto se stari bavio trgovinom cesto je prevozila po 200kg lubenice+prikolica+stari put preko Borja.I samo jos neko neka mi kaze Lada brzo strada

Ne znam koliko je nova kostala-prodana za 1500KM
VW T2 1.6DKupljen kako bi se moglo vise robe voziti za trgovinu,nazalost sa veoma losim motorom.Motor je pretrpio ne znam ni sam koliko generalki,3 sigurno.NIje mogao da ide preko 100km/h,a lijeva prednja vrata su se mogla otkljucati klipicom.Zbog toga je jednom kombi opustosen u Bijeljini

.Tragicno zavrsio na otpadu nakon crkavanja motora.
Placen 6000KM-prodan za 800KM
Opel Vectra 2.0i 4x4 8VMashina malo zesca u odnosu na Samaru i T2.Sa svojih 115KS auto je islo dobro.Stari je batalio trgovinu pa kupio nesto za svoju dusu

.Sve je bilo ok na autu,dok jednog dana se nije zapalila na parkingu kad je stara pokusala da je upali.Izgorila je sva instalacija do prednje sajbe.I nju je stari prodao nekom momku koji je popravio to auto i prodao ga za 3000KM-a.I dan danas se vozi.
Placena 4500KM-prodana za 1000KM.
Skoda Octavia 1.9 TDIGodina proizvodnje 2001.
TDI sa 90KS i 66kw dobro radi svoj posao.Dve godine kod nas i sa predjenih 22 000km veoma zadovoljni autom.Naravno da ima i ona svoje mane,ali smo veoma zadovoljni autom.Najveca mana joj je sto nema klimu,ali jbg.Jedino sto smo morali zamjeniti je set kvacila bez zamajca,550KM sa ugradnjom.
Potrosnja skroz mala,na otvorenom putu kada stara vozi BoradComp pokaze 3,9l/100km prosjecne potrosnje,za nepovjerovati.