banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Nov 2009, 16:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ma da, tata nije uspio pa ce ćera pokušati :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 16:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Za 6 godina vozackog 3 da kazem nezgode.
1.Izlazio iz parkinga muzeja savremene umjetnisti u rikverc (odnosno usao i vidjeo da nema mjesta ubacio u rikverc) krenuo nazad polako i tup cojek iza nisam ga vidjeo na retrovizor mrtvi ugao pukao mu prednji lijevi zmigavac dao 10 km i vozi.

2. 3h sata ujutru vracamo se kuci ja i drustvo nas 4-ca, semafor kod poste crveno svjetlo i stoji ispred crveni Ford karavan ja stajem iza njega jos uvek crveno svetlo.Pali se zeleno frajer ubacuje u rikverc i bum u mene. napukne mi prednji branik uzmem 70 KM i kuci.

3.Ove godine na zrcu odnosno u novalji gdje smo bili smjesteni ima bandera i ta ista podbocena sa drugim manjom (kao slovo A) prodjem prvu pogledam na srednji retrovizor nema nista (mrtvi ugao) neznam sto nisam pogledaou desni medjutim nasla se druga i tup zadnje desno stop svjetlo razbijem.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 20:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Vec 10-ak godina imam vozacku i jos nijednom nisam imao saobracajku - kad bi moglo tako i da ostane... :D

Par puta su me na parkingu lupali:
- jednom mi se neko zakucao u desnu zadnju stranu i skrsio gepek i limariju iznad desnog zadnjeg tocka - steta bila 2550 EUR, ali je osiguranje platilo skoro sve (imam Vollkasko, ali sam morao platiti 350 EUR "Selbstbehalt")
- nakon toga uvijek pri parkiranju zapisujem (nekad pamtim) registracije automobila iza, ispred i pored mog auta, sto se vec par puta isplatilo - pretprosle godine zapisem registraciju od jednog zelenog kombija, koji je stajao iza mene, kao da sam znao da ce me "kucnuti"... svojim prednjim krajem izgrebao zadnji lijevi kraj, ali je peglanje i lakiranje platilo njegovo osiguranje. Da nisam zapisao registraciju, opet bih morao da placam onih 350 EUR ucesca u popravci...

Imao sam par nezgodnih situacija, u kojima sam mogao poginuti, ali sam imao neku ludu srecu i izvukao se bez ogrebotine ni na autu, ni na meni...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:
3.Ove godine na zrcu odnosno u novalji gdje smo bili smjesteni ima bandera i ta ista podbocena sa drugim manjom (kao slovo A) prodjem prvu pogledam na srednji retrovizor nema nista (mrtvi ugao) neznam sto nisam pogledaou desni medjutim nasla se druga i tup zadnje desno stop svjetlo razbijem

ма да .. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@digresija, ili si pravi paranoik ili skoro pa ne vozis auto.

A sta ako se auta izmjenjaju dok tebe nema, pa te zakaci neki sasvim deseti kojeg nisi zapisao/upamtio (mozda cak iste boje)? ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 23:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Godisnje predjem u prosjeku 22 000 km, a jos ne vozim auto svaki dan ... Na posao uglavnom idem U-Bahnom (podzemna zeljeznica), a auto vozim samo ako idem negdje navece i vikendom ...

Ako se auta izmijenjaju na parkingu, onda sam imao peh i to je to. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
17 god, milion kilometara, zgazio babu (malo) ona kriva :D , udario pjesaka-skocio pod auto (kriv pjesak) :D i dekno nekom cici stojadina na mostu raca, malo se rastavio(kupio mu vjerovatno jugu i stojadina zajedno-dao mu 1500 dm) :D dobro je

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taj prosjek navuces na auto putu, a? :D

Kad mi je auto novo, gledam da ga ne parkiram pokraj neke krntije jer vozaci istih generalno ne paze ni svoj, a kamoli moj auto. I tu je granica moje paranoje :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 01 Nov 2009, 23:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 23:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
"malo se rastavio" hahahahhahahahahahaaha

Dobro je da nisi napisao morao sam jos 200m voziti dok mi nije sisao/spao s auta :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
miki321oc je napisao:
5.5.2008
ujutru oko 7h
kisica bila pa prestala ( ono najgore), pavac kod Motela Dragana pa ona sledeca zajebana krivina( prema karanovcu)
a na bivsem passatu bile neke slabe gume skroz, zanese nas na auto iz suprotne trake... malo borba sa volanom da se izbjegne to auto... klizimo na drugu stranu sa puta bokom, onaj branik nas po sredini auta izdize i kao na filmovima baca u neki kanalic od potoka... bocni udar. Hvala Bogu mi prosli bez ikakvih povreda. Od tada slavim Djurdjevdan kao zavjet.
Slika
Slika

passat prodat tako slupan za 6000KM ( vrijedio je tada oko 16000KM)
likovi ga popravili i prodali za 16500KM
Slika
stari koji je vozio auto... nije htjeo ni da ga vidi

Nemoj zezati - ovo je neko uspio popraviti (i jos tako prodati). Kako - prebacili tockove i plocicu sa serijskim brojem na drugo auto??? Jebem ti passata - nas narod je slijep kad ga vidi povoljnog.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 07:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Digresija je napisao:
Imao sam par nezgodnih situacija, u kojima sam mogao poginuti, ali sam imao neku ludu srecu i izvukao se bez ogrebotine ni na autu, ni na meni...

znas kako kazu Digi "ko je sretan ni u wc nije gladan" :cat:

a blafe stas kad ljudi znaju prepoznat kvalitet :lol: sad ces vidjet ekipe kad navali :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 07:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znao sam da ces ovako nesto napisati... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
znas mene :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
5 god. za volanom 1 "saobracajka" ..

10.10.2009 oko 12 sati po noci krenuo iz Omarske za B.L. kisa samo sto je pocela padati cesta kao staklo i kod Parma trend pumpe me zanese i sletim sa ceste i prevrtao se nekoliko puta .. Isao sam 80 km/h , tek sada vidim kolika je to brzina ..
Meni nije bilo nista ali od auta ..... :cry: bio je Merc C180 evo par slika :

Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
blaf77 je napisao:
miki321oc je napisao:
5.5.2008
ujutru oko 7h
kisica bila pa prestala ( ono najgore), pavac kod Motela Dragana pa ona sledeca zajebana krivina( prema karanovcu)
a na bivsem passatu bile neke slabe gume skroz, zanese nas na auto iz suprotne trake... malo borba sa volanom da se izbjegne to auto... klizimo na drugu stranu sa puta bokom, onaj branik nas po sredini auta izdize i kao na filmovima baca u neki kanalic od potoka... bocni udar. Hvala Bogu mi prosli bez ikakvih povreda. Od tada slavim Djurdjevdan kao zavjet.
Slika
Slika

passat prodat tako slupan za 6000KM ( vrijedio je tada oko 16000KM)
likovi ga popravili i prodali za 16500KM
Slika
stari koji je vozio auto... nije htjeo ni da ga vidi

Nemoj zezati - ovo je neko uspio popraviti (i jos tako prodati). Kako - prebacili tockove i plocicu sa serijskim brojem na drugo auto??? Jebem ti passata - nas narod je slijep kad ga vidi povoljnog.

nije bilo prekucavanja
obilazio sam passata dok se radio u Prijedoru
kupljen je bio drugi krov i vrata, unutra instrument tabla,stakla
kaze taj momak sto ga je radio da je na kraju bio dobar 4000KM na njemu

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
blaf77 je napisao:
Nemoj zezati - ovo je neko uspio popraviti (i jos tako prodati). Kako - prebacili tockove i plocicu sa serijskim brojem na drugo auto???

Takozvano "pripitomljavanje divljaka" 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
smucek je napisao:
"malo se rastavio" hahahahhahahahahahaaha

Dobro je da nisi napisao morao sam jos 200m voziti dok mi nije sisao/spao s auta :lol: :lol:

sreca, nije nikom nista bilo, malo ugruvani :D a malo se rastavio znaci da se nije mogao voziti a prilikom guranja na snijegu bi ostavljao 4 traga( kao onaj klinac, "golemi valjak sa gumama" sto gazi po friskom asfaltu)- da ti slikovito objasnim: vidjao si "usukane kedije-polly na bazi stojadina" e to nije nista koliko je ovaj imao dijagonalnu diletaciju :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2009, 19:50
prva imao 17 godina, uzeo od caleta auto, do prodavnice...vozio bos, noga sklizne i po gasu srusim u krivini komsijinu ogradu, a na autu, opel manta razbijen far, razbijen gril, i prednji spojler....
nikom nista, a komsi morao pomoci da popravi ogradu... nije bila policija...

druga pre par godina, isao prema ukrini , neka nizbrdica, brzina 70kmh, i odjednom jos veca nizbrdica, pa nagla krivina, dok dam ja skontao da je krivina vec sam bio van ceste. Sletim u neki vodo propust , prevrnem se ,totalna steta, srecom nikom nista...auto je ford eskort , takodje nije bila policija...

treca u rosuljama, prosle godine, izlazim iz sporedne, auto ford eskort, ali drugi , 10h ujutro, drvored sa desne strane, nema nikog, ja se vucem ko draga baja, i taman kad sam skoro prosao raskrsnicu, opali me lik sa dostavnom fijestom, raznese me sa moje desne strane, uopste ga nisam vidio...
kod mene auto razvaljeno. prednji desni far, zmigavac, branik, lafeta pocupana, ispala poluosovina, polomljen zglob, slomio amortizer, polomio bocu od vode, pomjerena sasija, kod njegga skoro nista, samo ogrebotina na prednjem spojleru, i otkinula se boca a vodom.Bila policija, kriv 100%, kaznu jos nisam dobio, ali me osiguranje oderalo, na sledecoj reg, sve platio 100%, tako da me umjesto 500 i nesto izaslo 880 KM.i sad jos svake godine placam skuplju reg. narednih 4 godine. popravak me kostao skoro 500 KM, ali srecom sam ga uspjeo prodati.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 16:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2009, 17:15
mirdza je napisao:
Pade mi na pamet ova tema kad sam maloprije pisao na temi o "krntiji". Koliko ste imali "incidenata na cesti" i sa kakvim efektima?

Da pocnem:
1) Pocetak vozackog iskustva, zima, ledena kisa - isao mercom W126 500SE nekih 30km/h i zakocim prije raskrsnice ali ABS i zimske gume nisu pomogle ni sekunde... Proklizao kroz raskrsnicu i otresao Yugo koji je staja sa druge strane. Na mercu napukla plastika na masci, Na Yugu iskrivljen branik i zaustavio se na terencu pred njim :) Sva sreca pa je imao rezervni tocak na gepeku :D 100KM kazne - lik trazio 400KM da ne zovemo Policiju :lol:
2) Parkirao u prilicno uskoj jednosmjernoj i kada sam krenuo u rikverc nisam primijetio Peglicu iza sebe - zurio se, jbg... Na Samari jedva primjetan trag na braniku a Peglici razvaljen far i iskrivljen blatobran :) Platio :(
3) Pala neka ruzna jesenja kisa i zaustavljao se na raskrsnici koja je na nizbrdici. Iako sam isao sporo auto je proklizao (stare gume, auto bez ABS - Rover 200) i otresao u Berlingo pred sobom. Efekat - odpala mi lajsna na braniku a on imao ozuljan branik. Vlasnik se zurio i rekao nesto tipa: "Ma jbs to..." tako da je proslo bez para i Policije...
4) Autoput u Hrvatskoj, 32h bez sna i u jednom momentu skontam da lijevom stranom Rovera struzem po bankini. Od tada se ne zaebavam sa voznjom u pospanom stanju :oops:
5) Istim tim Roverom prestizem nekoliko auta u koloni (dug pravac, nikoga sa suprotne strane) i cica mi oduzme prvenstvo. I opet lijeva stane otisla na farbanje - bjezao od njega i otresao u bankinu... Platilo njegovo osiguranje, bila Policija, itd.
6) Na semaforu mi lik uletio u gepek (da, da, opet Rover) i iskrivio branik i pod... Sljedeceg dana sam ga prodao :lol:

Eto - toliko za sada! Inace, 10 godina ima vozacku i presao sam ~500.000km ;)

Najbolji potez sto si mogao da napravis je to sto si prodao tu svoju dresinu 214i. :lol: :lol: :lol:
Iako ova moja 25 ima one okrugle farove ali ima i ABS, mada mi nije puno znacio kada samo opalio motokultivator koji mi je oduzeo prvenstvo prolaza. Oko 1000 eura stete i to je to.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2009, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
manitu uci da svira je napisao:
17 god, milion kilometara, zgazio babu (malo) ona kriva :D , udario pjesaka-skocio pod auto (kriv pjesak) :D i dekno nekom cici stojadina na mostu raca, malo se rastavio(kupio mu vjerovatno jugu i stojadina zajedno-dao mu 1500 dm) :D dobro je

Oplakah :D ..

Jel baba bila malo kriva, ili si je malo zgazio? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]