banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 09:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: BMW seria 3
PostPoslato: 18 Avg 2009, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Sto ne probas izac vani i pogledati kad ti neko blicne.......cisto da se uvjeris sta je u pitanju!

Samo pazi da bude Glamocki,taj je najbolji :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Hmm ne znam sta bi rekao za tricu.....nit` je hvalit,nit` je kudit.....ali definitivno je ne treba davati u ruke ne iskusnim vozacima,klincima zeljnim ispucavanja samo iz razloga sto ce na prvoj zamci glavu ostaviti na cesti,a zasto...pa ko se razumije u BMW zna da je trica inace najnestabilnji BMWov model...kotrola proklizavanja mu je izuzetno losa....tacno je to da on lijepo izgleda..onako napucan,sminka i sve to samo mi nije on za neke brzine,jednostavno nije pouzdan....benzinci su mu OGROMNI potrosaci....tijesan je nekako,skucen sta ja znam....jedini model koji bi ja pohvalio je onaj 320D ovo sve ostalo je na li-la :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
jedini model koji bi ja pohvalio je onaj 320D ovo sve ostalo je na li-la

330/335i(d) .. jel' da .. i to je li-la :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Pa sta ja znam svako ima svoje misljenje ja nisam za tricu nikako...govorim samo iz svog licnog iskustva....!!! :) ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
contador je napisao:
jako tvrd i za svoju klasu neudoban auto...unutra tijesan...nazada skoro da i ne mozes sjesti ako si visok 180 cm ili vise...ne trpi rupe i loš put, kao i svako novije auto...kolega mi 330d 185 KS...vuče dobro, ali kao što reče moj prethodnik, pozdanost mu nije jača strana.... dijelovi su skupi sami od sebe, majstore da ne pominjem. najbolji izbor ti je A4 3.0 tdi quattro...samo izbjegavaj modele sa multitronic ili tiptronic mijenjačima

O cemu ti to?

Dakle, imam preko 190 cm i meni nije neudoban, cak naprotiv. Pouzdan je kao i svaki svapski auto. Mozda cak malo puzdaniji. Pored marke Daihatsu, BMW zajedno sa Alfom dijeli drugo mjesto po ukupnom zadovoljstvu vozaca. Zasto, pitam li se? Odrzavanje sigurno nije na nivou Golfa dva, Passata lubenicara ili Suze ali nema razloga da bude skupo (jedino ako je neko ovca za sisanje, onda ce i Yuga placati skupo). Uostalom uporedite malo cijenovnike rez. dijelova BMW-a i Toyote. I za kraj, ako je BMW automatik, to je skoro 100% vozila neka baba ili deda. Mladji koji zbog jurnjave kupuju BMW3, sigurno nece uzeti automatik.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 22 Sep 2009, 12:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
contador je napisao:
jako tvrd i za svoju klasu neudoban auto...unutra tijesan...nazada skoro da i ne mozes sjesti ako si visok 180 cm ili vise...ne trpi rupe i loš put, kao i svako novije auto...kolega mi 330d 185 KS...vuče dobro, ali kao što reče moj prethodnik, pozdanost mu nije jača strana.... dijelovi su skupi sami od sebe, majstore da ne pominjem. najbolji izbor ti je A4 3.0 tdi quattro...samo izbjegavaj modele sa multitronic ili tiptronic mijenjačima

O cemu ti to?

Citiraj:
jako tvrd i za svoju klasu neudoban auto...unutra tijesan...nazada skoro da i ne mozes sjesti ako si visok 180 cm ili vise...ne trpi rupe i loš put, kao i svako novije auto...kolega mi 330d 185 KS...vuče dobro, ali kao što reče moj prethodnik, pozdanost mu nije jača strana

U vecini se i ja slazem.....uglavnom svi modeli su po ovakvom kalupu sem 320D ili mozda 335i modela!!!

Citiraj:
najbolji izbor ti je A4 3.0 tdi quattro...samo izbjegavaj modele sa multitronic ili tiptronic mijenjačima

E s ovim se ne slazem nikako...za mene ako ces uzimati audija uzmi sebi tricu to je za mene auto bez greske zivota mi....komforno,stabilno,pouzdano!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
contador je napisao:

O cemu ti to?

neko je postavio post sa pitanjem: šta da kupi u toj klasi i ja sam mu lijepo izneo svoje mišljenje. slažem se sa rooney-em: bembara je kvarljivo auto a djelovi i servis skupi do zla boga. skoro je bilo u auto bildu test ove nove trice i povukli su nekoliko paraleli sa prethodnom generacijom pri čemu su naveli nekoliko boljki: mijenjač, amortizeri, ogibljenje i malih milion problema sa elektronikom. eto da ne bude kako ja mrzim bmw.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

uh ova dva jedu asfalt :cat: :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

eh eh necemo tako nisam ja to rekao za sve bembare...bembara petica,sedmica,pa dzipovi to je kvaliteta iznad svega.....trica je ipak za par klasa ispod :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
eh eh necemo tako nisam ja to rekao za sve bembare...bembara petica,sedmica,pa dzipovi to je kvaliteta iznad svega.....trica je ipak za par klasa ispod :)

nemoj mi stajat na ranu,necu sebi oprostit sto nekupi X5 uhhh al iduci put :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Oces Slika imam ja na placu ;) :P heeh ???

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidis ronny, ja mislim da je trica mnogo ljepsa i ugodnija za voziti od Passata koji je nesto prostraniji. A ti reci da nije tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidis ronny, ja mislim da je trica mnogo ljepsa i ugodnija za voziti od Passata koji je nesto prostraniji. A ti reci da nije tako.

Joj slusajte me ljudi nisam ja rekao da je trica lose auto daleko od toga da je i jedan BMWov model los pocevsi od kocke koja je sa svojih par decenija bolja i dan danas od raznoraznih Dacija,Geelija,Chevroleta ovih danasnjih itd.,ja govorim o nekom svom iskustvu u voznji....joooj The_new_Statesman sta nije udobnije od VW-a de mi reci molim te ima li na svijetu nesto tvrdje i ne znam vise kako da se izrazim sta od fau-vea :)....e da imao sam priliku voziti se na keeway skuteru i mogu ti reci da su tu negdje ;) :P hehe

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
uglavnom svi modeli su po ovakvom kalupu sem 320D ili mozda 335i modela!!!

A po cemu se to bas 320d i 335i izdvajaju od ostatka (aj' 335i mi nekako i ide u glavu, al' zbog cega 320d?)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ronny, pa sam si lupio, eto uzmi onda Pezo 406, C5, Audija A4, Mazdu 6 sve iz 2002. Svi su prostraniji i veci od BMW3 ali koji se ljepse i ugodnije vozi. Pod uslovom da su sa isti sa opremom i sveukupnim stanjem. Nemoj spominjati x5, x6, sedmice M, alpine ili sta znam. Tema emisije je BMW 3 iz 2002. godine.

@Vanja, motor...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

A po cemu se to bas 320d i 335i izdvajaju od ostatka (aj' 335i mi nekako i ide u glavu, al' zbog cega 320d?)
V@nja je napisao:
Citiraj:

Pa 320D je jedini po mom ukusu od trica....prvenstveno zbog potrosnje,odrzavanja,stabilnosti,pa i komfora....a uostalom imao sam ga priliku najvise voziti pa mozda i zbog toga...evo trenutno imam 325I model prodajem ga pa ako si tako zagrijan za tricu dogovaracemo se ;) :P heeheh

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nema razlike od 318d do M3, najbolji auto od njemackog trojstva, i u bilo kojoj seriji usporedivoj po motoru, ili sa bilo kojom drugom markom. naravno ZA VOZACE koji vole da voze i uzivaju u voznji. kome je do vrhunske udobnosti za malo para a slicna klasa c5,407 itd s tim da je i to subjektivno. svi audi do nove 5 i a4 izuzev s verzija(stvar ukusa) obicni sporeti kojima 65% tezine visi u nosu, mercedes me zaklao sa popravkama a i audi koji sam imao. zasad na bmw sam mjenjao ulje, filtere i kupio gume (64.000 kilometara). serem se na wv grupaciju, svaka nova kija i hjundaji za manje para nude isto :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
V@nja je napisao:
Citiraj:

335 je prvi bmw-ov turbo benzinac u poslednjih... prilicno godina. I u skladu stim prva serija 335 nije bila bas nesto. Crkavali su im motori nakon smijesnih par hiljada km. Medjutim kako sam proguglao izgleda da su ti problemi otklonjeni. Tako da je sad aj' zdrao.
3.0 twin turbno intercooler, 306 KS na 5800 obrt ^-1, a najvaznije 400Nm u intervalu od 1300 do 5500
blok od alumijuma... bla bla bla
malo ga 'ebe kompresija od samo 10.2, ali nije ni cudo kad ima dva turba :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 19:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2009, 00:23
E ovako.
Relativno sam nov vozac,iskreno da vam kazem nisam ljubitelj divljanja po gradu kojekakvim napucanim autima i motorima!
Jednostavno mi se svidja bmw 3 serija e46.Ne planiram uzimati motor preko 2.3.
2.0 ci (coupe)poluautomatik mi je savrsenstvo (vjerovatno zato sto sam mlad),neko rece na forumu ovi sto divljaju po gradu pretezno imaju manuelce,kao sto vec rekoh nisam ljubitelj brze voznje (kroz centar grada sa izbacenom rukom kroz prozor i muzikom na 124143 db) :D

ps.Mislim da mogu sebi za pocetak priustiti ovako nesto,a kasnije neko porodicno auto al otom potom!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]