Dobro mi rekoše ljudi, kad su rekli da sigurno neću kupiti ono što sam zamislio. Kad sam prvi put razmislio o kupovini novog auta, prvo mi je palo na pamet nešto do 5000 plafon. Onda je uslijedilo povećanje budžeta na nekih 7000, da bi na kraju digao na 9000 i rekao ni banke više. Danas sam spreman da probijem i tu granicu, pošto sam vidio nešto što mi se čini kao previše dobro za propustiti. Megane iz 2002. godine, 1.9 DTI, sa pređenih nevjerovatnih 90000 km. Oprema klasika, elektronski podizači, klima, daljinsko zaključavanje, a auto je po procjeni mog druga koji je vozio takvog, samo iz 97. godine, odlično, gotovo besprijekorno za to godište. Momak je prvo tražio 10500 za registrovanog, a onda spustio na 9700. Jeste daleko više nego što sam mislio da dam, ali udobnost, komfor i uopšte klasa tog auta, ne može uopšte da se poredi sa Cliom, a o Puntu i da ne govorim. A pomenuti autići su uglavnom tu negdje oko 9000, ako išta valjaju i pristojno su godište. Za Clia iz 2003. sa troje vrata i bez klime, čovjek danas traži 9800 i to bez puno mogućnosti za korekciju cijene. Mislim da ipak nisu za poređenje, ali sad me zanima nešto drugo...
Kakvi su ti DTI motori i koje su im prednosti i mane? Kakvi su za održavanje i slično...
Citiraj:
Prodajem ja MB 190D, ali ne mogu bratu prodati po cijeni kojoj vrijedi

Buraz, ako razmišljaš o najboljoj soluciji, javi se, za tebe možda spustim cijenu
Buraz nemoj misliti da nisam razmišljao i o tome, ali nije Mercedes za mene. Održavanje polovnog, košta isto kao i novog. Ipak je to auto za gospodu, a ja sam daleko od toga