banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 08:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2008, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
ajkula je napisao:
automotive je napisao:
live je napisao:
meni treba auto a ne pežo 207 :D

Ljudi pa zasto je 207-ica toliko losa? Ja sam sebi planirao da uzmem 207 za grada da imam i uopste mi se ne cini los auto?! :-?

Auto je odlican. Udoban. Trosi ko kandilo.. Za grada savrsen auto. Ako si zainteresovan javi se. Ja sam sebi narucila drugi bibic :D

E ozbiljno ako posto vidim da posjedujes vec jednog daj napisi koje su mu mane , sta ne valja, kakva je potrosnja , planirao sam novog da uzmem. Ako je los , spasavaj na vrijeme :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2008, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
ajkula je napisao:
Izvini ali taj momak je poprilicno naivan ( da ne kazem glup) :roll: Imao je uredne Zoll table ali se dao nasankati od Slovenaca :-? Stvarno mi nije jasno kako ljudi na takve gluposti padaju.. Prvo crno na bijelo zakon, paragraf.. sta god.. Pa onda mozemo razgovarati..

I meni su jednom na ulazu u BiH trazili potvrdu od ADAC-a na sta sam se grohtom nasmijala.. Kad je vidio da je naletio na pogresnu osobu onda je poklopio usi i 'djenja :)

Svasta oni traze i svakakvih gluposti se naslusas. Samo je pitanje kako se postavis prema njima.

Da nije išao na Macelj pa naletio na onu Charliz Theron?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2008, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Joj, ne znam, a nemam ga zivaca opet slusati da pitam. Toliko je kukao da ne smijem ni pomisliti na to ponovo, a pogotovo da ga jos nesto detaljnije pitam. Leleeeee

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pitanje.

Znam da prva i druga cini mi se klasa invalida mogu uvesti auto bez carine. Sinoc mi drug rece, ide u Njemacku, stari njegov uzima auto, na potvrdu, 6 kategorija, kaze nece platit carinu. I pokaza mi papir, ovjeren od pomocnika ministra. Kaze da je tako uvezao i 2003. godine auto (bez carina), a neki dan ga je i prodao. Stari moj je 2003. godine uvozio auto, isto je 6. kategorija invaliditeta i placao je carinu. U cem je fazon?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
automotive je napisao:
E ozbiljno ako posto vidim da posjedujes vec jednog daj napisi koje su mu mane , sta ne valja, kakva je potrosnja , planirao sam novog da uzmem. Ako je los , spasavaj na vrijeme :)

Moj je dizel.. 110 PS; 1,6 kubika.. Potrosnja oko 5,2 l.. Udoban ( nema naslon za ruku :lol: ), gepek poprilicno prostran.. Za grad - savrsen!! Ja sam svoga satrala kilometrazom :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
Pitanje.
Znam da prva i druga cini mi se klasa invalida mogu uvesti auto bez carine. Sinoc mi drug rece, ide u Njemacku, stari njegov uzima auto, na potvrdu, 6 kategorija, kaze nece platit carinu. I pokaza mi papir, ovjeren od pomocnika ministra. Kaze da je tako uvezao i 2003. godine auto (bez carina), a neki dan ga je i prodao. Stari moj je 2003. godine uvozio auto, isto je 6. kategorija invaliditeta i placao je carinu. U cem je fazon?

Sam si odgovorio, najvjerovatnije:

Tommy Vercetti je napisao:
ovjeren od pomocnika ministra.

Mislim da je do trece grupe, bar je bilo prije 6 godina kad je moj brat uzimao auto, a III je grupa. Ne znam da li se poslije nesto mijenjalo.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
E ozbiljno ako posto vidim da posjedujes vec jednog daj napisi koje su mu mane , sta ne valja, kakva je potrosnja , planirao sam novog da uzmem.

Jedina mana mu je sto spopada stubice pokraj puta :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
V@nja je napisao:

Sad si gotov...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Koliko ih imas na palcu,pa sad trazis jadnu i ne zasticenu zrtvu da mu ih tuhnes ccccccccccccccccccc........

Hehe Hrnislave nemam vjerujes mi nemam vise niti jedno na placu sve sam zivo poprodavao...nesto mi se neda u zadnje vrijeme letati po Svabiji...a sto se tice 207mice mislim da je to extra gradsko auto pogotovo ako se uzme u obzir francuska udobnost...malo auto-sigurno-malo trosi ma nema bolje...za trebe neke idealno auto :) ;)

Citiraj:
Pitanje.

Koliko ja znam a ovim poslom se bavim dugi niz godina samo prva i druga kategorija invalida ne moraju placati carinu,sve ostalo moze ali preko raznoraznih stela!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moj buraz je III grupa, ja izganjao sve papire, bez ikakve stele.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
BLAF77 je napisao:
Moj buraz je III grupa, ja izganjao sve papire, bez ikakve stele.

Ok ako ti tako kazes...nisam se bas nesto puno za to interesovao pa i ne govorim sa 100% tacnosti!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
V@nja je napisao:
Citiraj:
E ozbiljno ako posto vidim da posjedujes vec jednog daj napisi koje su mu mane , sta ne valja, kakva je potrosnja , planirao sam novog da uzmem.

Kako ces biti modar :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]