The_new_Statesman je napisao:
ronny, reci jos da ta auta (BMW, Merc itd.) imaju svoju cijenu. I reci mi na sta ce izgledati samo poslije dvije godine na nasim putevima, da ne idemo dalje...
Pa u Banja Luci se ne moze dobiti odgovarajuci atest za plinski uredjaj jer nema ustanove koja to moze validno izdati, a vi pricate o kontroli EURO 3 norme?
Ako niste znali to je vec ugradjeno u ovaj novi Zakon o saobracaju, ali...
Naravno da imaju svoju cijenu....ja ne znam u kojem svijetu ti zivis....ja imam komsiju koji kocku vozi ja mislim od kako je izasla i ebo mene svak` ako je ikada ista promjenio sem ulja i redovnog servisa,taj isti BMW,MERC,AUDI, iz 2000 ce imati duzi staz na bilo kojoj cesti nego sve i jedan auto iz ove nove serije fiata,chevroleta,lade,zastave,seata itd. jer jednostavno budzet tih firmi je ogroman a imaju renome izgradjen vijekovima tako da se oni u samoj proizvodnji trude da taj renome zadrze tako da ces tesko kad cuti da neki od gore nabrojanih auta nije zadovoljio neke tehnicke uslove,za razliku pak od mase olupina koje bi raja masovno uvozila sa ovim zakonom!!!
V@nja je napisao:
Citiraj:
BMW,Merc,Audi,VV od 1999 pa na dalje su u klasi sa sve i jednim ovim tzv. autom novim iz danasnjice
To je ta politika .. bolje Passat iz '99 .. nego Seat (il' sta si vec popljuvao) iz '08 ..

Boze me sacuvaj da ja bilo koje auto popljujem...shvatam ja vrlo dobro ekonomsku situaciju kod nas i normalno je da ne mogu svi voziti sve,ali opet se mora znati neki red ebemu...a mislim da bi uvodjenjem ovog zakona sav taj red otisao u 3 lijepe pm.....a V@nja mozda ne znas Passat taj isti iz `99(inace Passate i sve aute iz doticne firme ne volim...nista mi nema gore kad mi neko naruci Passata,Golfa,Boru,Jettu iz Svabije...odma se pripremi na DUG I ZAMORAN PUT),jedan od najprodavanijih i najsigurnijih auta ikad..to se auto jako malo kvari...samo idi redovno na servis i mozes da ga `tares kako god hoces bez problema...!!!