ronny_legenda je napisao:
Slusaj bratac...onako medju nama...jos se ti pure moras najesti da bi vozio ono sto sam ja vozio i da bi prosao autom gdje sam ja prosao itd......
Maštaj, maštaj, bolje ćeš se osjećati...
znas ne govorim ja ovo sve radi sporta nego zato sto sam prosao svijeta
Džaba ti akd on nije prošao kroz tebe...

vidio kako ljudi razmisljaju,sta ljudi voze itd.....
Biće da si gledao na pogrešnu stranu.
Na mercedesu o kojem ja pricam sve je fabricki samo je covjek doradjivao neke stvari,uljepsavao...
Vidiš li ti da si malo sam sebi kontradiktoran u istoj rečenici? Nego, pazi, molim te, citiram: "uljepšavao i dorađivao Mercedes"
Ovo 'ladno može u humor da ide...koji kurac, da izvineš Paul Bracq (emaš pojma koje taj, ali nema veze, ima ko zna...) zna, valjda je "rođo" 100 puta pametniji, jel da? ha-ha-ha-haaa...
rezbario drvo...recimo drska za volan je od rezbarenog drveta i tako da ne nabrajam jos sta....
Znam da se o ukusima ne raspravlja ali vi (obojica, a vjerovatno vas ima još, poznajem "naš" narod) ga zaista nemate.
auto nema na sebi packe,ogrebotine,ocuvan auto ne izdrndan.....
Onda je to još gore, nije uzeo neku lešinu pa skrpio šta se da već je uzeo savršeno dobar auto i iskasapio ga...umobolnik.
ja ti kazem s autom o kojem pricam te nije sramota `ladno otici u Monte Karlo...
I, da, obavezno vam je (takvima) Monte Carlo pojam...hajde onda, prodaj bubrege pa ga kupi i idi u Monte Carlo, blago tebi...
a ti meni Golfove sepete spominjes,toliko o tvom poznavanju auta i svega zivog....!!!!
Tri puta ti ja i Mrtvo_Tijelo objašnjavamo šta sam time htio reći, a ti i dalje ne shvataš ili se praviš, što nas dovodi do činjenice da ti inteligencija vjerovatno i nije baš na zavidnom nivou...