banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 06:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2008, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
mala.garava je napisao:
Mome ocu maznuli kola prije nekih 6 godina. Nazvali ga i trazili mu pare. On im zaredao po familiji, a ovi mu rekli da ce mu ukrasti svaki auto koji kupi.
Poslije je kupio jedan prestrasni krs koji vozi i sada. Zarekao se da nece kupovati neki skuplji auto dok je ziv.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest im stao ukraj,svaka cast :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2009, 14:31
Metheny je napisao:
Digresija je napisao:
Meni samo nije jasno, odakle im broj telefona od osobe ciji auto ukradu...

Hmmm, možda ovaj slučaj iz Trebinja pojašnjava mnoge stvari:

Citiraj:
Trebinjska policija i kriminalci međusobno su povezani do te mere, da se više ne zna ko je policajac, a ko kriminalac! Glavnu reč vodi auto-mafija, koja je prema nezvaničnim saznanjima Pressa RS, samo tokom prošlog meseca ukrala 100 automobila. U gradu na Trebišnjici automobili se kradu na svakom ćošku, iz dvorišta, garaža, sa parkinga, a dešavalo se i da ljudi ostanu bez auta dok skoknu do kioska da kupe cigarete!

...
Građani Trebinja krađe automobila odavno su prestali da prijavljuju policiji, jer nemaju poverenja u organe reda. Kao najbolji dokaz o sprezi auto-mafije i policije govori slučaj o kojem je odbornicima SO Trebinje govorio vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije:
- Vladika je naveo primer žene iz Herceg Novog. Pošto joj je ukraden automobil, ona je kupila novu karticu, odnosno novi telefonski broj! Nazvala je samo policiju i niko drugi nije znao taj broj. Posle sat vremena na taj broj su je zvali kriminalci, koji su joj ukrali automobil i tražili otkup! To je očigledan dokaz da kriminalci imaju svoje ljude u policiji - kaže za Press RS predsednik SO Trebinje Nikola Sekulović.
...
"Press"

Eh cudno to malo!Da meni neko ukrade moje auto staro 23god.(sto je tesko i zamisliti :D)bas bih se sjetila kupiti novu karticu za telefon i tek onda zvati policiju.Mislim,mozda bih,ali sutra,malo sutra...! :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 10:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
ronny_legenda je napisao:
...ZEDER jeste resenje jedne vrste ,ali mom kolegi se konkretno u BG desilo da su mu auto natovarili na kamion...stoga ni 1 000 000 Zedera neebi pomoglo..

Ne mogu vjerovati da je čovjeku ukralo auto tako što su ga odvezli kamionom.

Koje je onda rješenje? Taj KASKO su upravo izmislili kriminalci. Ako nećeš da platiš kasko, maznu ti kola. I na kraju ne preostaje ništa nego da ga platiš. Moj stari ima Lavlju kandžu na Golf 3 već 5 godina. Koliko je ona sigurna, ne znam, ali eto ulije ti neku sigurnost malu.
Ne znam, kontam ako ikad budem imao keša da kupim dobro auto, da ga ne kupujem, jer eto šta se dešava. Ili jedino da ugradim ZEDER, LAVLJU KADŽU, ALARMNI SISTEM, GPS, ali GPS ako je moguće samo da ja znam da je ugrađen i ako bi mogao da pratim kući preko računara.

Evo jedan slučaj koji sam čuo:

Čovjeku ukrali auto i nakon toga ga zovu na tel. Rekli mu da ne javlja ništa policiji nego da dođe u Crnu Goru po auto i ponese lovu. Čovjek je izgleda imao hrabrosti i ode u CG i ponese lovu. Odradili zamjenu, ne znam kako i rekli mu da vozi auto nazad, a da će ga pratiti neki automobil i da nigdje ne staje i ne govori policiji. Čovjek tako i uradi i pređe granicu kad nakon koji dan mu opet ukradu auto. A znate šta je bilo? čovjek je prevozio u autu drogu a da to nije ni znao. I da ga je murija uhvatila na grani??? - On nadrlja. Ne znam šta je bilo, jeli poslije možda našao auto, ali eto reko da ispričam nečije iskustvo.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A kako znamo da je u autu bila droga?!?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 15:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Ne znam tačno, odavno sam čuo za ovo, ima koja godina. Može biti da je kasnije našao razvaljeno auto, ne znam tačno ali eto tako ide uglavnom priča.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 15:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2008, 22:25
Ma Trebinje je glavno po tom pitanju......tu ti je sav kriminal a o kradji auta da i ne govorim........uzas sta se sve desava u ovoj nasoj drzavi!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ta prica je stara koliko i sam pojam kradje automobila, :D :D :D samo sto cu ja malo dopuniti tu verziju tj par detalja. Naime, radilo se (navodno) o Golfu IV (koji je tada tek izasao) sa diplomatskim tablama. Prica je u daljem toku ista samo sto je posle druge kradje opet javljeno gde je auto i kada je on dosao, auto ga je stvarno cekalo, ali su bili poderani sicevi. Navodno je na osnovu toga zakljuceno da je u autu krijumcarena droZa :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
nemz je napisao:

Evo jedan slučaj koji sam čuo:

Čovjeku ukrali auto i nakon toga ga zovu na tel. Rekli mu da ne javlja ništa policiji nego da dođe u Crnu Goru po auto i ponese lovu. Čovjek je izgleda imao hrabrosti i ode u CG i ponese lovu. Odradili zamjenu, ne znam kako i rekli mu da vozi auto nazad, a da će ga pratiti neki automobil i da nigdje ne staje i ne govori policiji. Čovjek tako i uradi i pređe granicu kad nakon koji dan mu opet ukradu auto. A znate šta je bilo? čovjek je prevozio u autu drogu a da to nije ni znao. I da ga je murija uhvatila na grani??? - On nadrlja. Ne znam šta je bilo, jeli poslije možda našao auto, ali eto reko da ispričam nečije iskustvo.

istu pricu cuo prije jedno 6 godina.....auto je bilo u BG i trebalo se vratiti u Doboj...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 21:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Mali off-topic:
Prije mnogo godina (cini mi se 90-te) stara gledala nei film kasno navece i ucini joj se da cuje zvuk otvaranja vrata naseg tadasnjeg auta (Golf II, pa jos dizel :oops: ). Pogleda kroz prozor i ugleda lika kako sjedi u autu i cacka oko brave. (Ranije su nam ga vec obijali i ukrali radio.) Probudi starog a on, kao svaki normalan Srbin, uzme pistolj i ispuca nekoliko metaka u zemlju kraj auta, uz: "Izlazi, p*cka ti materina". Lik, izasavsi iz auta, se okrenu prema prozoru i rece: "Jeb'o ti svoj pistolj...", i odseta lezerno :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 02:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
Mali off-topic:
Prije mnogo godina (cini mi se 90-te) stara gledala nei film kasno navece i ucini joj se da cuje zvuk otvaranja vrata naseg tadasnjeg auta (Golf II, pa jos dizel :oops: ). Pogleda kroz prozor i ugleda lika kako sjedi u autu i cacka oko brave. (Ranije su nam ga vec obijali i ukrali radio.) Probudi starog a on, kao svaki normalan Srbin, uzme pistolj i ispuca nekoliko metaka u zemlju kraj auta, uz: "Izlazi, p*cka ti materina". Lik, izasavsi iz auta, se okrenu prema prozoru i rece: "Jeb'o ti svoj pistolj...", i odseta lezerno :lol:

Kad tada nisam poginuo necu nikada :lol: :lol: :lol:
sala naravno :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Pod starcevicom je covjek tako poginuo, ubio ga lopov na prozoru. Ne znam da li je ovaj pucao na lopova ili samo zagalamio sa prozora, ali lopov je zapucao i ... nikad se nije naslo ko ga je ubio.
Moj prijatelj isao dobrim kombijem odmah poslije rata u Beograd, i ostavio na nekom parkingu samo da predje preko ulice kupiti neki CD. Kad se vracao ugleda lopova kako vec sjedi u kombiju, ali ga nije mogao odvesti jer je neko u tom trenutku zakrcio prolaz. Lopov je polako izasao iz kombija i jos rekao vlasniku - jesi ti normalan, gdje ces ovakav kombi voziti bez alarma?!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovo gore se zove posten lopov.....ko kaze da kod nas nema postenih ljudi :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A meni se zove sumnjiva prica, em lopov ostavio kombi , em kupovao CD odmah posle rata, nista od toga mi se ne uklapa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
BLAF77 je napisao:
Pod starcevicom je covjek tako poginuo, ubio ga lopov na prozoru. Ne znam da li je ovaj pucao na lopova ili samo zagalamio sa prozora, ali lopov je zapucao i ... nikad se nije naslo ko ga je ubio.

Boban je uzeo pistolj i pucao u vazduh da bi ga ovaj unakazio od metaka :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas je ta starcevica leglo kriminala....svasta se desava gore ccccc ........ :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To se desilo za vrijeme rata :-? U ono doba kada nismo imali struju po 40 dana. Covjek je imao 2 male bebe u stanu i nabavio je agregat. I ubise ga dusmani :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa jel ubijen radi agregata ili auta ajkulo????

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
O majko mila!!! Ove priče što ispisaste su samo dokaz stare dobre izreke za hladnokrvna oružija: 'Ako ne misliš ga okrvaviti nemoj ga ni vaditi!'

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Poslednji put menjao socialbug dana 24 Apr 2009, 14:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bog ce znati zasto su ga ubili :cry: Pricalo se da su ga smakli jer je bio konkurencija sa poker aparatima. Ali nisu mu obijali auto nego su prckali oko agregata.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U moje krajeve ministar policije ne dolazi autom, nego helikopterom. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]