banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
VeLiKi_ je napisao:
polupao bi mu jaknu? veoma si nasilan...

nervira me kad me na semaforu neko obidje sa moje lijeve strane iz trake za lijevo obidje me da bi uhvatio uslovnu strelicu desno...znate ono, zurba, ne moze sacekati da nama upali zeleno, ja i onako odo pra'o...

Ja to radim :lol: :lol: :lol: al najcesce na onom semaforu kod stare zgrade vlade kada idem od stare autobuske. Tamo 200 auta stoji u desnoj traci, a leva prazna. Tacno me zove "dodji u levu traku idi do kraja i skreni desno, nemoj da cekas" :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Mene nerviraju oni koji idu pravo a u desnoj su traci, ja ne mogu skrenuti od njih pa moram sa lijeve strane dati desni zmigavac i skrenuti...Kad vec ides pravo prebaci se u lijevu da nama bude lakse. Inace ja sam mislio da je to uobicajeno. Cak nekad kod nekih raskrsnica, recimo kod signuma, ides od istocnog tranzita. Ako je crveno, das desni zmigavac, skrenes tu, napravis polukrug i nastavis ravno...i eto skreno si levo kroz crveno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
Cak nekad kod nekih raskrsnica, recimo kod signuma, ides od istocnog tranzita. Ako je crveno, das desni zmigavac, skrenes tu, napravis polukrug i nastavis ravno...i eto skreno si levo kroz crveno.

I to radim kada idem u rosulje, al ponekad, kada je guzva pa kada sam dugo cekao i uhvati me i taj semafor :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
kao i semafor kad skreces za petricevac. skrenes desno, okrenes se polukruzno i opet si na putu prema gradu...al kad te murija skonta...ne gine ti 20 KM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zato odes gore malo vise pa se okrenes ili cak samo predjes preko petricevca i spustis se na traznit. Bar izbegnes semafore :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Info je napisao:
zato odes gore malo vise pa se okrenes ili cak samo predjes preko petricevca i spustis se na traznit. Bar izbegnes semafore :D

pa da to sam i ja radio preko Petricevca produzis i izadjes iza 2. semafora,neces valjda cekati (osim ako ne trebas u Rosulje)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jan 2008, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bender je napisao:
Info je napisao:

pa da to sam i ja radio preko Petricevca produzis i izadjes iza 2. semafora,neces valjda cekati (osim ako ne trebas u Rosulje)

alo vas dvojica, kad se okrenes polukruzno imas jos jedan semafor do grada a ne dva. drugo, dok odes preko petricevca taman te ovi sa semafora stignu, da ne pominjem da nekad treba i citav minut da se ukljucis ponovo na tranzit.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 03:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Info je napisao:
Frenki je napisao:
Cak nekad kod nekih raskrsnica, recimo kod signuma, ides od istocnog tranzita. Ako je crveno, das desni zmigavac, skrenes tu, napravis polukrug i nastavis ravno...i eto skreno si levo kroz crveno.

I to radim kada idem u rosulje, al ponekad, kada je guzva pa kada sam dugo cekao i uhvati me i taj semafor :lol: :lol: :lol:

Što me nervirate!!!

:lol:

Inače, generalno mrzim što ljudi ne daju žmigavac :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 10:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Ja moram priznati da gotovo uvek ako je guzva idem na foru iz leve trake skretati na uslovnu.Jednom sam napravio glupost,naime drugi u koloni kod crkve svete trojice bio je autobus,ja obilazim njega i skuzim da je prvi auto u koloni policijska 4,ali ja iskuliram i namotam ispred njih i produzim pravo,logicno oni skuze,upale rotaciju i zamnom.
Naime to se tretira kao obilazenje kolone vozila (kao otezavajuca okolnost se uzima to da je u pitanju puna linija) i prolazak kroz crveno svetlo na semaforu.Na kraju smo se ipak dogovorili :wink:
Ali opet napominjem,ako vec mogu da prodjem (naravno oprezno) a na semaforu je jos uvek crveno,zasto da ne,smanjicu guzvu ako nista.Po meni su najvece budele one kamikaze koje to svesno rade,znaci idu levom trakom i taman kada se prebaci na zeleno,oni se ubacuju u desnu traku i produzavaju pravo (najcesce to ucine bas u raskrsnici).

P.S. Hm,na raskrsnici kod Signuma,iliti bivse Europe,ako sam te najbolje razumeo,okreces se polukruzno na samoj punoj liniji?!A ako je iole veca guzva ne mozes to uciniti jer je od pravca Metala prema Rosuljama uvek,ali uvek guzva.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, ides od metala prema rosuljam i ako te uhvati crveno na semaforu, skrenes desno prema onoj EP pumpi, tu se okrenes i opet skrenes desno. Ako razumes na sta mislim :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Cuj razumem,pa to radim kad god sam prvi na semaforu :D,isto tako mozes ici i pravo prema gradu jer ti je zeleno svetlo na semaforu ;)

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Vi ste drumski razbojnici :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Info je napisao:
Ne, ides od metala prema rosuljam i ako te uhvati crveno na semaforu, skrenes desno prema onoj EP pumpi, tu se okrenes i opet skrenes desno. Ako razumes na sta mislim :-?

najbolja metoda. na tom mjestu nisam muriju vidio ima bar 2 godina ai nemaju se gdje sakriti pa da te ''zaskoče'' ako uprskaš nešto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sinoc gledam ,,junacinu,, kako ispred mene na putu od Maribora prema Macelju i Hrvatskoj sa autobusom punim putnika u komadu pretice DVA slepera. A noc, a magla.

Taj vam je put nesto kao BL-Gradiska, za one koji nisu isli, samo pun krivina. I naravno lola ulece u makaze trecem sleperu. Pa, mislim da sam ja bio u autobusu... Uffff..............

Pa onda za pet minuta nailazi neki junacina sa jadnom VW Borom, pretice 6-7 auta u komadu i naravno ulece u makaze i samo ga spasava to sto je onaj drugi potpuno zakocio i otisao skroz desno u stranu...

A magla, ono je uzas bio od Macelja do Novske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2008, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Sinoc gledam ,,junacinu,, kako ispred mene na putu od Maribora prema Macelju i Hrvatskoj sa autobusom punim putnika u komadu pretice DVA slepera. A noc, a magla.

Taj vam je put nesto kao BL-Gradiska, za one koji nisu isli, samo pun krivina. I naravno lola ulece u makaze trecem sleperu. Pa, mislim da sam ja bio u autobusu... Uffff..............

Pa onda za pet minuta nailazi neki junacina sa jadnom VW Borom, pretice 6-7 auta u komadu i naravno ulece u makaze i samo ga spasava to sto je onaj drugi potpuno zakocio i otisao skroz desno u stranu...

A magla, ono je uzas bio od Macelja do Novske.

jel to reče BORA? to je vw, ne smiješ tako govoriti o ljudima koji ga voze (majko moja mila kad će takvih budala nestati).

Vrh

Tema posta: Re: Kada popizdite?
PostPoslato: 29 Jan 2008, 09:05 
Popiuzdim juche da im ja malo mamu beeeeeeep!!!!

Idem kroz grad, frajer ulece i ide 30 na sat sa BMW-om 525!!!!

Zatim neka seljanka 15 metara od pjesackog prelaza pretice (mrva nedostajala), **** sam joj sve mrtvo i zivo!!!

Onda parkiram auto (kod onih novih zgrada preko puta ATV zgrade), a neki seljacina me zablokiro...sreca pa je bio u lokalnom kaficu inache bi mu Beeeeeeeepppp!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2008, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
@codegen, isto vece sam upratio i Mondea iz 1994-95. veoma slicnog ponasanja na putu...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2008, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Splendid ajd malo odjebi.

Za sng, vracam se kuci ujutro, jos nije svanulo, negdje izmedju Vrbanje i Celince, i hoce faca mene da prestigne sa BMW5. Ja vozim svoju voznju, on mi usao u gepek bukvalno, al' ne moze me preci, iskreno, nisam ni ja stedio gasa, al bio prazan put, moglo se, nista pretjerano. I na nekih 200m ispred mene ulijece faca sa desne strane, ukljuce se na put, a u susret mu ide auto. I ja lagano oduzimam gas, kontam taman se njih 2 mimoidju, i ja ga prestizem. Bacim pogled u retrovizor, vidim svijetla iza mene na nekih 50ak metara, kontam rjesio sam se budale u bmw. Pogled u lijevi retrovizor mahinalno, kad faca u bmw vozi uporedo sa mnom u lijevoj, a na nekih 100ak metara auto nam u suret ide. Ja kontam gotovo, njih 2 direkt jedan u drugog idu, a mene sta zapadne. Jako kocenje pri nekih 80ak km/h, i ovaj sto ide u susret je kocio, opet kontam, nece ovaj bmw uspjet u makaze, ne gine sudar, i faca je za bukvalno centimetar prosao u makaze, al' kako ovaj sto se ukljucivao u desnu traku, tek ubrazvao, bmw opet naglo mota u lijevu traku da ga ne udari s ledja, zanese ga malo, i ode faca. Ja prestigoh ovog, prekrstih se, i nastavih po svom. Ne mozes opisati rjecima to jbga, al' centimetri su bili u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 03:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Idem u nedjelju naveče kući. Živim u Zalužanima.Odbacim prijateljicu u Novu Varoš i nastavim zapadnim tranzitom. I poslije onog semafora gdje se skreće za Tropik nakači mi se lik na neki 5m ili manje.
Išao je za mnom sve vrijeme iako sam išla po propisu ( :)) 60km/h. I onda na onom posljednjem semaforu prije petlje obiđe me i stade kraj mene, gdje sam ja, naravno pogledala ko vozi, a i on meni uputi značajan pogled.
I onda. On ode ispred mene, pređe u moju desnu traku i idemo nekih 80 na sat, pa poslije petlje ono ograničenje na 100, ja ga obiđem preteknem, kad eto ti njega poslije nekih 10-ak sek opet ispred mene.
Ajd dobro.
I tako kod Roguljića smo oboje skretali desno, on ispred mene, ode lijevo za Trn, a ja desno u Zalužane.
I poslije kad sam ulazila u svoju ulicu, desno skretanje, vidim u retrovizoru opet iste farove, Reno Kangu. Skrenem u svoju uličicu,a on nije. Parkiram se ispred kuće. I dok sam pričala sa bakom ispred kuće, skontam opet isto auto, da je ušlo u moju ulicu, koja je mala i slijepa. Otišo do kraja i okrenuo se.

Znači, ladno me je lik pratio do kuće. I to od Roguljića, gdje je on otišo lijevo a ja desno. Znači svjesno je išao za mnom.
U prvom momentu nisam ni kontala šta me je snašlo, pa sam otišla u kuću i ispričala starom, koji je u momentu popi...io. Uzeo ključeve i otišo ga tražiti. Al je već bilo kasno.

Sad se tripam neviđeno. Budila sam se u po noći kontajući da mi je on ispred kuće.

Je li još neko imao ovakvo iskustvo? Kontam vjerovatno je bio pijan, s obzirom da mi se nakčio od samog početka. Al ovo poslije je manijakalno ponašanje.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2008, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Haha mozda se lik samo zaljubio u tebe haha pa ne zna kako da ti iskaze svju ljubav nego pogledom preko ruke koja stoji visoko na volanu :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]