lubax je napisao:
simplicity je napisao:
... AKo je 80-90 km/h ogranicenje, ja mogu ici samo 30-40 km/h vishe od toga, pod uslovom da je cist put, ravan i da nije naseljeno.....
ne znam samo gdje se moze naci takav komad puta u ovim nasim krajevima,a da ispunjava sve navedene uslove
...uglavnom i ja nastojim u zadnje vrijeme da se pridrzavam toga, dakle do 30km/h preko ogranicenja, pa i ako me zaustavi platim mandatnu i palim dalje, ne mogu mi nista pametovati
ma nema dionice da je kompletno cista, ali pobogu kud god krenes imas takve situacije, ciste, ravan put a ogranicenje 80 km/h. Ne smatram d aje pogresno, zaista treba umjereno voziti, ali to ne sprecava neke da divljaju
evo recimo putevi za
za Prijedor, Novi Grad, Gradiska(manje-vishe), Srbac (novi put kreko kanala), prema Teslicu,Prnjavor (pored ribnjaka), Brcko-Bijeljina, Doboj, a da ne spominjem glamocko polje i onu aerodromsku pistu

itd. itd...ne mogu sad se sjetiti dionica....
Zanima me koliko cesto ste susretali radarske patrole o hrvatskoj recimo? Osim ovih sto love po autoputu, zanimaju me regionalni putevi po kontinentalnom dijelu??
JA sam u zadnje 2 godine duz Jadranske magistrale vidjela samo 2 policajca, pri tome jedan je bio na motoru i samo je stajao pored ceste, cini mi se na ulazu u Makarsku. A drugo je bila patrola sa radarom

, i to kad se izlazi iz splitko-dalmatinske zupanije i ulazi dole u dubrovacku..prije Ploca, ako je neko isao, jedan fini potez sa krivinom onako lagano savijenom, vidim da svi tu malo dodaju gas (iako je 70 km/h ogranicenje), i cula sam da tu znaju cesto da stoje...ali stoje kulturno, na vidnom mjestu, a ne kao nashi , vire iza zbuna.....