banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tu je i obavezno kasko osiguranje za cijelo vrijeme trajanja lizinga.

Ma kupovina novog na kredu/lizing u Bosni je žešće razbacivanje vlastitog novca.

Pregledaj još jednom sve te stranice (pogotovo strane) i obrati pažnju koliko je pala cijena autu starom 1 ili 2 godine.

Npr. za neki malo bolje opremljen NOVI Golf V ti treba dvadeset i neka hiljada evra, za te pare možeš kupiti godinu, dvije staru BMW trojku sa smijesno malom kilometražom.

A Golf i BMW 3 se ne mogu usporedjivati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 15:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2005, 11:07
u americi dobar polovan golf kosta 4000dolara...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Amerika je to :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 20:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Maj 2006, 17:55
Ajoj ljudi sta mi radite. BMW, Golf, Ford... za mene je to sve isto ili slicno. Novo - polovno takodje. Posetila sam sajt http://www.automarket.ba i mogu reci da je dobar samo je siromasna ponuda. Tu sam nasla polovan Peugeot 106, beli, na slici izgleda kao ogledalo, 1999. godiste, 3500 evra, registrovan do januara 2007. Sta da radim?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Sep 2006, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma to oko BMW-a su naklapanja, nije da nebi voljeli da voziš novog BMW-a ali nije vrijeme za to ;)

Ehhhh, meni taj Pežo malo auto, a puno novca.

Hajd ti, nama napisi za koje potrebe ti treba auto, dakle koliko km dnevno, kuda, da li je to jedini auto u porodici, imaš porodicu? koliku? single? i naravno do koje cifre misliš ići bez zaduživanja.

Sada će se mi se smijati, ali nije nebitno ni to koliko si visoka itd.

Samo da ti kažem taj P 106 je jako, jako malen. Imao sam čast sa jednim takvim napraviti krug oko BiH. Naprijed ima nešto mjesta i za malo krupnije osobe ali zato pozadi...

Konkretno oko tog bijelog, napuklo je vjetrobransko staklo (oko 200 EUR-a), nema ABS, klimu, zračne jastuke?, motor je od 900 ccm što je jako malo, vjeruj mi.

A i dovoljno ti je što žena upravo prodaje to da kupi Astru koja je veća i jača ;)

Vrh

Tema posta: ispeci pa reci
PostPoslato: 23 Sep 2006, 01:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Zaista, Valentina, dobro ti covek kaze, PRVO RAZMISLI ZA STA TI TAJ AUTO NAJVISE TREBA. Onda je sve lakse , tj, vec mozes da odbacis nekakva voxila , koja tebi nebi predstavljala nikakvu pomoc, nego opterecenje. Mislim sta ce ti karavan, ako ces stalno zujati gradskim ulicicama, a pri tome ces nositi samo svoju torbicu i mobilni telefon. Vidim da si zbunjena svim ovim obajasnjenjima (a sva su u dobroj nameri). Zato ti lepo rascisti sama sa sobom i reci hocu to ito......
Moj savet bi bio(uopsteno), manje auto , benzinac, metalik lak, urednog izgleda iznutra(to govori kako se to auto odrzavalo, a tebi je to jedino vidljivo i razumljivo))))
SRECNO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 08:46 
Moj brat je kupio focusa i prezadovoljan je sa njim...ja ti takodje preporuchujem da kupish focusa, ali benzinca....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2006, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alo, đoomla!ba :D

Šala, daj neki prijedlog sa ponude te (tvoje?) stranice, nešto konkretno. Bezveze bi bilo da sada svi krenemo lupati linkove bez kraja i početka...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]