SmileY je napisao:
anger je napisao:
men je puno zanimljivije kad nasi likovi izrezu komad asvalta i nikakav znak ne stave...
haha, najgore je kada citavu ulicu izrezu i odu, a ti junak oko 4 sata ides kuci sa posla... ostatak price dopunite sami....
a druga scena je kada zakrpe rupe, odmah poslije prve kise/snijega, nastane nova rupa, tj. samo nestane zakrpa, kao da je nikad nije ni bilo, stvarno ne znam zasto placaju te ljude.
Mater im jebem glupu ,jutros oko 1 sam sjebao gumu i iskrivio felugu jer debilni seljaci izrezali ulicu tamo kod interexa ,na predorskoj petlji i nisu stavili nikakav znak .A rupcage duboke a uske pa kad upadnes skroz si sjeban .Morao sam ostaviti auto i doci po njega ujutru jer mi nije mogla rezervna sjesti .Ujutru kada sam dosao po auto ,vidio sam jos 2 ,golf II i clio isto skrsili prednju desnu...a kada sam otisao do najblizeg vulkanizera rekao je ti si 15. danas koji je skrsio gumu na tim rupama ...
Ma popizdio sam skroz ,nisam znao da ih mogu tuziti zbog toga ali evo jutros su stavili znakove ali opet nakon nekih 200 metara od znakova ide opet normalna ulica pa za nekih 100 metara opet rupcage a nema novog znaka pa ti kontaj...
A najgore sto je u pitanju alfa 146 a polovnu felugu trazim 2 mjeseca i nemozes naci a nova kosta 120 km ...