banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2006, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
anger je napisao:
men je puno zanimljivije kad nasi likovi izrezu komad asvalta i nikakav znak ne stave...

haha, najgore je kada citavu ulicu izrezu i odu, a ti junak oko 4 sata ides kuci sa posla... ostatak price dopunite sami....

a druga scena je kada zakrpe rupe, odmah poslije prve kise/snijega, nastane nova rupa, tj. samo nestane zakrpa, kao da je nikad nije ni bilo, stvarno ne znam zasto placaju te ljude.

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2006, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
SmileY je napisao:
anger je napisao:
men je puno zanimljivije kad nasi likovi izrezu komad asvalta i nikakav znak ne stave...

haha, najgore je kada citavu ulicu izrezu i odu, a ti junak oko 4 sata ides kuci sa posla... ostatak price dopunite sami....

a druga scena je kada zakrpe rupe, odmah poslije prve kise/snijega, nastane nova rupa, tj. samo nestane zakrpa, kao da je nikad nije ni bilo, stvarno ne znam zasto placaju te ljude.

Mater im jebem glupu ,jutros oko 1 sam sjebao gumu i iskrivio felugu jer debilni seljaci izrezali ulicu tamo kod interexa ,na predorskoj petlji i nisu stavili nikakav znak .A rupcage duboke a uske pa kad upadnes skroz si sjeban .Morao sam ostaviti auto i doci po njega ujutru jer mi nije mogla rezervna sjesti .Ujutru kada sam dosao po auto ,vidio sam jos 2 ,golf II i clio isto skrsili prednju desnu...a kada sam otisao do najblizeg vulkanizera rekao je ti si 15. danas koji je skrsio gumu na tim rupama ...

Ma popizdio sam skroz ,nisam znao da ih mogu tuziti zbog toga ali evo jutros su stavili znakove ali opet nakon nekih 200 metara od znakova ide opet normalna ulica pa za nekih 100 metara opet rupcage a nema novog znaka pa ti kontaj...

A najgore sto je u pitanju alfa 146 a polovnu felugu trazim 2 mjeseca i nemozes naci a nova kosta 120 km ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 11:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2003, 18:24
* Squall * je napisao:
kada sam otisao do najblizeg vulkanizera rekao je ti si 15. danas koji je skrsio gumu na tim rupama ...

Ma to oni imaju deal sa vulkanizerima... :mad:

* Squall * je napisao:
A najgore sto je u pitanju alfa 146 a polovnu felugu trazim 2 mjeseca i nemozes naci a nova kosta 120 km ...

Nova feluga 120KM? Mislis na celicnu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Zamalo da se i meni desi ovo kod interexa isto sa alfom pa bih takođe tražila felugu mjesecima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
hehehe..ali kakva guzva kod Interexa...nemos` nikuda.... :lol: :lol: :lol: ..a upekloooooo....... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dsimic je napisao:
* Squall * je napisao:

Nova feluga 120KM? Mislis na celicnu?

da na celicnu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo sada sam prolazio sa drugom ,zavrsili su ovu stranu prema predoru ,sada rade ovu prema gradu ...a opet nigde znaka sa te strane ...pa dokle ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Koja firma radi? Otici tamo, zaprijeti im advokatom, inspekcijom, novinama, babom iz sela itd. Lijepo im reci ako nece oni da plate nek plati radnik koji nadlezan za to gradiliste.

Imas pravo na to, jednako kao sto oni imaju obavezu da obiljeze mjesto na kojem izvrse radove.

Sjecate li se onog lika sto se prije nekoliko godina punom brzinom zakucao u valjak ostavljen neobiljezen na auto putu?

Jest da je popio itd ali ostaviti u traci neobiljezen valjak???

Pa dokle?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2006, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
da si se sjetio uzeti kameru pa snimiti to i priprijetiti im tužbom. stvarno mi je pun kurac više tog izrezivanja rupa po gradu bez ikakvih znakova, pogotovo kad su radili bulevar cara dušana, pa bože mili to nigdje na svijetu nema. izrezali i otišli, a vi ostali se jebite. ma stoka !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]