banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2016, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Doticni nije svapska baba :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Milan je napisao:
lik za 6 godina nabio oko 15000 km pa ti racunaj...

Mašala! Definitivno će mu trajati za života.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 16:47 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Ne valja brate nekad ni biti covjek/kolegijalan... Danas blicam sa 100 m liku kojem idem u susret da mu dajem prednost i da skrene lijevi sa glavne (pošto je vec naslagao 5-6 auta iza sebe), a on idiot ne konta i ne konta. Pa jebem li ga, ako čekaš da skrenes, valjda pratis malo situaciju ispred?
Kad je na sedmo blicanje skontao da ga pustam, toliko prokleto sporo je skretao da sam morao skroz zaustaviti kola dok nije skrenuo i jebo sam sam sebi mater sto pustam budalu...

Nedugo potom iza mene neko izginu blicajuci. Lola naredao 15 kola iza sebe, isto s glavne lijevo pokusava, i frajer koji je nekih 70m iza mene hoce da ga pusti i blicao mu je jedno 10 sekundi, na kraju ovaj idiot i dalje nije skrenuo... Nekima nema pomoci...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 16:53 
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 07:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Prelazimo preko rebrovačkog mosta, ispred mene neki Saab, nema nikog u srednjoj i desnoj traci.
Pomenuti staje u desnu traku i koči 3 auta koja su išla desno i mogla su proći na uslovno. Srednja je i dalje bila prazna.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 08:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
misli da je na autoputu pa mora da se drzi krajnje desne trake :lol:
vidjate li vi idiote koji na na skretanju lijevo na raskrscima sa 2 (ili vise) trake cekaju u raskrsnici dok ne mogu skrenuti u krajnju desnu traku?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 08:17 
Majstor
Majstor

Moram priznati da sam po pitanju kolegijalnosti nekad preekstreman, ali mislim da bi ovo moglo dosta pomoci ostalim vozacima:

Situacija kada planirate ici pravo, a prilazite semaforu na kom je crveno + uslovno zeleno desno, a ima samo jednu zajednicku traku za pravo i desno (dakle, vecina nasih raskrsca).

Pogotovo ako se upravo upalilo crveno dok prilazite, stanite par metara prije semafora, tako da ovi koji zele desno mogu bezbjedno da vas zaobidju i bezbedno skrenu na uslovno desno.

Sad će neki teoretičari reći: Ali to je puuna, ne smiju te obilaziti bla bla... Naravno, ovo što pišem radim pod uslovom da je i traka za skretanje lijevo prazna i da nikog ne ugrožavaš, zašto bi nekoliko vozila iza tebe čekao sve vrijeme, ako se ti možeš izmaknuti i propustiti ih na uslovno...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Ja tako i radim, odnosno nikad ne stajem naglo na semaforima nego na vrijeme počnem kočiti motorom da me zaobiće ko hoće dok lagano usporavam.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 08:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

koja glupost, neka cekaju svoj red

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 08:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Nadam se da se zaj*bavaš?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 09:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Ovo što zidar opisa je ekstremno opasno. Kada se upali crveno pješaci kreću na pješački, tu je preticanje opasno a vozač koji pretiče nema dobar pregled.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 09:57 
Majstor
Majstor

Apsolutno netačno.

Ja sam za dužinu ili dužinu i po kola IZA zebre.

Vozilo iza me obilazi minimalnom brzinom i prestrojava se na upražnjeno mjesto. Dok me obilazi (srednja traka) sa te pozicije svakako ima odličan pregled i lijevo i desno.

Pa neće niko na uslovno zeleno ulijetati u punoj brzini, plus što izvodi manevar obilaženja, pa vraćanja u traku?!

A BSE, svaka čast za kolegijalnost, nek deset ljudi iza čeka, ko ih jebe, to je duh...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2016, 11:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mani me se blicarosu ;)
uostalom to sto opisujes nisam primjetio da neko i radi, vrlo vjerovatno zato sto je opasno i mimo pravila/zakona
s druge strane i ja isto tako cekam u redu da prodjem na uslovno desno

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2016, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
zidarR je napisao:
Apsolutno netačno.

Ja sam za dužinu ili dužinu i po kola IZA zebre.

Vozilo iza me obilazi minimalnom brzinom i prestrojava se na upražnjeno mjesto. Dok me obilazi (srednja traka) sa te pozicije svakako ima odličan pregled i lijevo i desno.

Pa neće niko na uslovno zeleno ulijetati u punoj brzini, plus što izvodi manevar obilaženja, pa vraćanja u traku?!

To ti je prekrsaj, prvo obilaziš preko pune linije, drugo obilaziš vozilo koje stoji na pješačkom da propusti pješake i pri tom vjerovatno ćeš i ti proći kroz crveno... u zakonu sve prekršaj do prekršaja. U redu "kolegijalnost" ali ne treba ići u ekstreme. Ako postoji traka za pravo a ti ideš pravo, prestroj se u tu traku a pusti ljude da skreću desno, ok, ako neko ide pravo tom desnom trakom-nije zlo, jbg "začepi" ove što idu desno, šta je tu je, sačekati zeleno :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2016, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
zidarR je napisao:
Moram priznati da sam po pitanju kolegijalnosti nekad preekstreman, ali mislim da bi ovo moglo dosta pomoci ostalim vozacima:

Situacija kada planirate ici pravo, a prilazite semaforu na kom je crveno + uslovno zeleno desno, a ima samo jednu zajednicku traku za pravo i desno (dakle, vecina nasih raskrsca).

Pogotovo ako se upravo upalilo crveno dok prilazite, stanite par metara prije semafora, tako da ovi koji zele desno mogu bezbjedno da vas zaobidju i bezbedno skrenu na uslovno desno.

Sad će neki teoretičari reći: Ali to je puuna, ne smiju te obilaziti bla bla... Naravno, ovo što pišem radim pod uslovom da je i traka za skretanje lijevo prazna i da nikog ne ugrožavaš, zašto bi nekoliko vozila iza tebe čekao sve vrijeme, ako se ti možeš izmaknuti i propustiti ih na uslovno...

Kakve gluposti ja citam...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2016, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
sivi golf ... za volanom glupo govno ... danas ..gledaj u retrovizor retardu.... eto samo toliko

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2016, 20:02 
Najbolje i da vozi golfa i da jos uz to i gleda u retrovizor....sta je sledece? Da pali zmigavac pri skretanju?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2016, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Ma stoka glupa .. Stoji na sred ceste i neka mu piz.a ulazi u kola i on valjda srećan što je ušla kreće bez žmigavca, retrovizora ma ništa a ja ga uveliko obilazim ... Jedva sam mu pobjegao

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 01:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Spustila se krv iz mozga južnije ;-)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2016, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Aj da i ja napisem nesto. Majmun stoji na izlazu iz ulicice u koju skrecem i prica sa nekim likom, a iza mene se redaju auta. Kad sam svirnuo mase rukama, u fazonu sta je bilo. Al otisao je kad sam izasao iz auta, valjda nisam bio vrijedan truda...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]