banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 474  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2013, 09:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kupovina bilo kakvog auta je bacanje para, jedino što je nekim ljudima auto neophodno. Ja da sam u gradu auto ne bih kupovao.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
The_new_Statesman je napisao:
Golf 4 SDI i emocije?!? :D

Dva nespojiva pojma...

Kad sam rekao emocije,mislio sam na nova auta(dizajnerski bolje rijesena)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Kupovina bilo kakvog auta je bacanje para, jedino što je nekim ljudima auto neophodno. Ja da sam u gradu auto ne bih kupovao.

Kao i vecina stvari iz nasih svakodnevnih zivota :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Sto wizzy jednom rece, ne mozes napraviti od starog novo :)
Aco, mozda bolje ti je i jeftinije uzeti Golf 4 benzin 1.6 i ugraditi plin, izadje te skoro slicno kao taj SDI, a ide bolje i manje trosi (u parama)

:D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
wizzy_bl je napisao:
_зока je napisao:

Kao i vecina stvari iz nasih svakodnevnih zivota :)

I hopa, eto nas u kamenom dobu :D

Nema potraznje, nema proizvodnje, a bez proizvodnje nema razvoja, a kada nema razvoja onda nam ne treba ni skolovanje, samim tim ni citanje :P

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Koja logika...ko laže taj i krade, ko krade taj i ubija, ko ubija treba ići u zatvor, ergo, ko laže treba ići u zatvor.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije logika, vec nasa istorija :P

Znas, tocak i te price ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zivimo u potrosackom drustvu i tako se trebamo i ponasati...slazem se sa t.n.s

Medjutim...bitno je upravljanje rashodima ,isto kao i uoravljanje prihodima...tu se slazem sa zokom

Medjutim...ovdje je tema automobili...ja sam samo predlozio da se novi auto uzme u razmatranje...ako se ikako moze finansijski izgurati...posto mislim da novo vozilo nije bacanje novca(kako neki znaju reci),vec da i to ima nekog smisla i logike

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Covjek daje 6200 za auto i ostaje mu jos 500-600 da ga sredi (davao bi vise da ima), vi mu predlazete nova auta od 15 hiljada pa nadalje? Sta uraditi hmm... opljackati banku?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
Aco, mozda bolje ti je i jeftinije uzeti Golf 4 benzin 1.6 i ugraditi plin, izadje te skoro slicno kao taj SDI, a ide bolje i manje trosi (u parama)

To isto nije losa opcija....sdi je dobar i pouzdan motor..al realno ne ide nista..

*trebao je on od mene kupiti mog punta hgt 1.9mjet...imao bi sve sto ti treba..auto bez ulaganja u startu...u nekoj buducnisti...kad se za tim javi potreba,ulozio bi 1000 km..i onda bi opet bio miran par godina...motor leti,sehxor zna kako,malo trosi :) ...al jbg...prodano

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ко има да се протегне, нек себи купи нов ауто. Само што код нас већина људи купује ствари (аута) које себи реално не може да приушти. Нема послије ни за гориво, а да не спомињем потрошну робу која иде уз одржавање аута, што касније за посљедицу има да нам је пола аута технички неисправно. Кад видим на новијим Мерцедесима у јулу мјесецу Савине зимске гуме, мука ми дође.

Овај момЕк што сад купује ауто, главни критеријум му је да је ауто што новији и да је мало пара. И тешко да ће наћи нешто осим неког добро упакованог леша. Да мени треба за града, ја би узео ону Хонду коју је неко продавао на форуму, мали Сивик ће сигурно боље послужити него овај распали Голф за 7 хиљада у који треба још уложити и који је сигурно обишао планету. Или неку Мазду 323ф из 95. или 96. бензин.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
Covjek daje 6200 za auto i ostaje mu jos 500-600 da ga sredi (davao bi vise da ima), vi mu predlazete nova auta od 15 hiljada pa nadalje? Sta uraditi hmm... opljackati banku?

Nisam bas od pocetka patio temu..nisam znao budzet

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:24 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Sehxor je napisao:

Više mi odgovara dizel za vožnju. Što se tiče osjećaja pa i zvuka. Jednostavno mnogo više uživam. Benzinac za mene nije (većina njih, Fiat pogotovo). Više volim laganu, opuštenu vožnju. A 1.6 benzin + plin sa stanovništva potrošnje je primamljiva opcija i može doći u razmatranje.

Samo da znate da je Punto 16v katastrofa za voziti. Trza, skače, u prvoj moraš nagurati skoro na 3k obrtaja da uhvati drugu a da se ne guši... itd.
Budžet je 8k.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kad vec neko spomenu jastuke, kako se moze provjeriti da li su zakljucani ili ne?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:33 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

@WinstonWolfe

Nije mi godište baš presudno. Bilo koje što se može uvesti meni odgovara (može i '99). A i novac nije toliki problem koliko je to što ne znam koliko auto kao auto vrijedi a koliko od toga ide onome ko ga je uvezao. Zato sam i tražio savjet što se tiče eventualnog spuštanja cijene. A Mazda, Honda ili tako nešto uopšte nije opcija. Onda radije ostajem na Puntu. Samo ono što je provjereno, VW.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aleksandar MK je napisao:
Sehxor je napisao:

Više mi odgovara dizel za vožnju. Što se tiče osjećaja pa i zvuka. Jednostavno mnogo više uživam. Benzinac za mene nije (većina njih, Fiat pogotovo). Više volim laganu, opuštenu vožnju. A 1.6 benzin + plin sa stanovništva potrošnje je primamljiva opcija i može doći u razmatranje.

Samo da znate da je Punto 16v katastrofa za voziti. Trza, skače, u prvoj moraš nagurati skoro na 3k obrtaja da uhvati drugu a da se ne guši... itd.
Budžet je 8k.

Pa to je motor za voziti...da ga stalno drzis u visokim obrtajima,tu kad ga saltas..manje ce i trzati,zvuk je tad onaj pravi...al to je to...sto ce ti svi vozaci reci..obrtaji,obrtaji,obrtaji....zato dizel do skoro nije ni isao u "sportske" automobile :)

Al isto tako...dizel je puno bolja opcija za laganu voznju i za pocetnike(te naravno potrosnja) ...iako imas i benzin motora koji su nastimani tako da ih se moze gnjaviti na niskim obrtajima

Al po tom ato si napisao...svakako ganjaj dizela,ugodnije ces se osjecati u voznji...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I svakako sretno sa kupovinom
.za taj iznis mozes kupiti pristojan auto

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
iz uvoza kojeg god da uzmes imas minimum milju u startu ulaganja,registracija,gume,kocnice nabere se toga...

jesi vidio ovoga http://www.pik.ba/artikal/7507717/golf-4-1-9-tdi/

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto Aco taj sto je Nick postavio, ako je lik uradio to sve sto pise onda je pravo makina za tebe :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 17:27 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Sehxor je napisao:
Eto Aco taj sto je Nick postavio, ako je lik uradio to sve sto pise onda je pravo makina za tebe :D

Hahahaha... :lol: Ma ne mora on raditi, mogu i ja, to mi je čak i bolja opcija. Tada sam najsigurniji. Al' onda cijena mora dole. :D Sa onim akrilno plavim Nickovim Golfom ako ga platim 6800 bez registracije imam blizu 2000 maraka ulaganja samo da ga u vozno stanje doguram.

Znači, sve tečnosti i svi filteri. Komplet veliki servis. Srednji lonac auspuha. Dvije gume 15ke. Prva registracija. A dodatna ulaganja: centriranje trapa, punjenje klime, balansiranje guma, diskovi i pločice, zaštita podvozja.

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 05 Jul 2013, 17:36, izmenjena 3 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 474  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]