Rider on the storm je napisao:
spavac je napisao:
cekaj malo, pa ti si nepoznate djevojcice nazvo "glupace"...
Pa zato što je glupo izaći na kolovoz bez gledanja.
To je činjenica, neke jedinke imaju manju prosječnu inteligneciju od opšte populacije.
Mene možete nazvati smotanim, trapavim, sluntavim, blago neopreznim, ali ne i kretenom.
Kreten i pušenje kurčine je ipak malo previše, a nije ni kulturno.
To sto ti mislis da si vrijedniji od nekoga, postavljajuci takav video i navodeci da je neko glup, govori samo o tebi, pri tome ne shvatajuci da si ti taj koji je prouzrokovao problem.
Ti si apsolutno kriv a sve drugo si naveo kao razloge dok ti nije 20 ljudi napisalo 100 poruka u kojima osudjuju tvoje postupke pa si odlucio da obrises video i pocnes da pises o nekoj zakonskoj te realnoj krivici, sta god to znacilo a iskazujuci sve u procentima.
Vidi sad ovako, narod hoda lud, na svakakvim lijekovima, i sa hiljadu problema, noseci pri tome zavidnu kolekciju oruzja.
Mozda ti djeluje smjesno ali znam slucajeva gdje ljudi sa porodicom u autu vade pistolje iz auta bez vecih problema radi bezazlenih saobracajnih prekrsaja.
Vozeci motor na takav nacin te svirajuci bez ikakve potrebe navlacis samo probleme na sebe a vjeruj da ces na iste i naici, jer si cesto na motoru.
Mene to licno nesto ne brine previse ali imas ogroman broj ljudi koji samo takve stvari cekaju...
Ali opet kazem, u ovo doba jutjubera, vlogera, prankova i slicnog smeca, ti se isto vozis u nadi da snimis interesantan video i mozda monetizujes svoj kanal, tako da te razumijem ali ne opravdavam.
Tvoj izbor...