no_pasaran je napisao:
E . je napisao:
Mnogo bolje.
To ili 206, ako ti je baš do ge...penzionerskog auta, i nije te sramota.
GAY IS OK!

ma kupujem nesto za kevu da bih je lakse deportovao za Srbiju!
Evo i mecka
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... asrc=st|fsA pa što ne reče da je za mamu, već sam te krenuo čudno gledati...

Uglavnom, A-klasu lagano zaobiđi u širokom luku - u toj klasi gledaj 206 ili C3, mislim da im je odnos dobijenog i uloženog najbolji u klasi, pouzdanost solidna...
AlexM je napisao:
Pozdrav,
Imam jedno pitanje za poznavaoce automobila.

. Rec je o Mercedesu A klase, 1,6 benzin, automatik iz 2001 godine. Zanima me jeli neko imao iskustva sa njima. Vrline i mane istog (mislim na mehanicke)? Da li je pouzdan motor, kako se pokazao automacki mjenjac u ovom automobilu, sta najcesce odlazi kod ovog auta itd.. Svaka informacija mi je dobor dosla.
Hvala!
Mercedes zadnjih 15 godina baš fula u odnosu na auta kakva je nekad pravio...imao sam nekoliko E/S klasa iz ovog milenijuma i njah, nije to to što je bilo. Nisu loši, ali više ne nude ništa više od konkurencije sem reputacije zarađene nekad davno...
Vidi, što se A-klase tiče, po meni je ona totalni promašaj - jedini Mercedes sa prednjim pogonom, nestabilan je, generalno bezvezan, kod nas preskup u odnosu na konkurenciju (gore pomenute 206, C3, itd...) i standardno Mercedesovo skupo održavanje, ukoliko se radi kako treba. Opet, pouzdanost baš toliko na Mercedesovom nivou...
Inače su Mercedesovi automatici za zadnjepogonaše sjajni i prilično neuništivi, ali sa ovim na A-klasi se nisam susretao, pa ne znam šta da ti kažem...
Generalno, ja ne bih to uzeo, ali nisam ga nikad imao, pa...
EDIT:
nepokoreni je napisao:
Kakva su iskustva sa Lanciom Lybrom 1,9 JTD? Unutrašnjost i udobnost su fantazija

a i dosta ih hvale ljudi.
Šta si opet krenuo gledati auta?

To ti je Alfa 156 koliko ja znam, a taj 1.9 JTD je tenkovski motor...a mislim da su puno jeftine...