banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2016, 21:59 
Ja sam vozio vw polo star 3 mjeseca kada sam polagao pa sam onda kupio sebi kao prvo auto skodilaka a120 starog 20 godina, nije to nikakav izgovor...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 22:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
[video]https://youtu.be/e8pswPrdfeE[/video]

Kokokoda :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Nema opravdanja za ovaj pokušaj parkiranja. Ovdje ima prostora za kamion sandučar i nema potrebe za bočnim parkiranjem - ladno se može iz pravca dolaska parkirati.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 05:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
borke je napisao:
U moje vrijeme se kod Toše učilo na plavom golfu kecu i
Zelenom. Nisam ni ja učio bočno al to je zato što se to i ne uči za kamion. Nema poligona za C.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
hadzidado je napisao:
Nema opravdanja za ovaj pokušaj parkiranja. Ovdje ima prostora za kamion sandučar i nema potrebe za bočnim parkiranjem - ladno se može iz pravca dolaska parkirati.

Znam dosta žena koje traže po gradu gdje su 2 mjesta slobodna da direktno ulete.

Ja sam iz beterluka svještila uparkirati Yarisa gdje god, sad ide lako i ovaj metar duži, ali ima parking senzore :D

Mada, nije mi jasno kako nemaju želju savladati i to, ako treba neko i da održi instrukcije :D
I niko se ne mora iz prve uparkirati, ako nije dobro vratiš se pa ponovo. Tu uglavnom neko već svira, ali bez nervoze :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ok ali ovdje nije potrebna nikakva vještina- kako dolazi, tako skrene desno i parkira se. Ali ne, valja ispasti idiot.
A što se tiče sviranja, kod nas je to zanemarivo u poređenju sa BG, a tamo ili iskuliraš ili vratiš istom mjerom. Meni je posle tura po BG svejedno gdje vozim.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
<Enter_name> je napisao:
Najlakše je pljuvati po nečijoj nespretnosti i nemati razumjevanja. Kada bi tako gledali na stvari... i mene nervira što dosta ljudi ne zna za mene trivijalne stvari iz nekih oblasti, ali to ne znači da je realno da oni to znaju. Kako god, šta god da ja kažem, tu će biti kontraargument, a to je u skladu sa naslovom ove teme.

Enter druze ,brate ,prijatelju nikog ja ne pljujem i ne vrijedjam. Ali brate cemu ucenje neke vjestine ako se bar malo ne potrudis oko toga da to savladas pa makar da budes prosjecan. Na snimku s vidi iz aviona da kamion troosovinac ima mjesta po duzini a o korsi je uzalud trositi rijeci. Nazalost ovdje je kandidata naucilo samo da vozi pravo a o koristenju retrovizora ili motanje volana u chevrndiju da ne govorim. Naravno da se ne lazemo kandidat koji polozi vozacki ne zna da vozi tj. nema sigurnost i ima tremu ali se to pegla voznjom i vjezbom. Licno i meni nije islo bocno parkiranje kad sam sa jugica presao na opel ali sam vremenom naucio uparkirati takoreci zmireci. Samo sto to "vremenom" kod nekog je desetak dana a neko ko ne vozi cesto to traje godinama ili nikad ne nauci kao na snimku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Najgora je napisao:
hadzidado je napisao:

Znam dosta žena koje traže po gradu gdje su 2 mjesta slobodna da direktno ulete.

Ja sam iz beterluka svještila uparkirati Yarisa gdje god, sad ide lako i ovaj metar duži, ali ima parking senzore :D

Mada, nije mi jasno kako nemaju želju savladati i to, ako treba neko i da održi instrukcije :D
I niko se ne mora iz prve uparkirati, ako nije dobro vratiš se pa ponovo. Tu uglavnom neko već svira, ali bez nervoze :D

Sve receno nema sta da dodam!!! :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Meni je bočno parkiranje na poligonu bila noćna mora jer nikako nisam mogla skontati kako će mi sutra, u saobraćaju, pomoći ona pomagala (štap i izolirka). Ali kad položiš, praksa čini čuda.

Poslednji put menjao Blackrose dana 08 Jul 2016, 13:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ubrzo nakon sto sam polozio, poceo sam da vozim auto od 502cm duzine. Silom prilika sam morao da naucim da parkiram gdje god se da. A i tada ne bi bi bilo lako da mi prijatelj nije objasnio kako se koristi desni retrovizor kod parkiranja - u auto-skoli niko nije spomenuo ni rijeci o tome.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
:lol: :lol: :lol: jugić na kome sam polagao nije ni imao desni retrovizor...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 14:37 
Mirdza, ono za retroviz kada stane pored fara od auta koje treba biti ispred tebe?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zidarR je napisao:
Meni je normalno da kratko blicnem ovom ispred neposredno pred preticanje, da ga informisem, pa da zna šta se dešava, da se ne trzne kad mu se pojavim s lijeve i slicno, bezbjednije za mene i njega, al kad od čiste situacije napravi izgibiju to je frka... A bez potrebe

bogam` ja takve signale protumacim da je iza mene neko nadrkan :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Joj, mene takvo blicanje uzasno nervira, skk mi imas blicati, voziiii.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Mirdza, ono za retroviz kada stane pored fara od auta koje treba biti ispred tebe?

Ne. Kad voziš u rikverc spustiš desni retrovizor do tog momenta da vidiš čitav točak.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 18:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Jedna od genijalnijih stvari na novim autima, ubaciš u rikverc - spusti retrovizore, ubaciš u prvu - vrati ih u početno memorisani položaj.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To nisam vidio i ne zvuči loše. Mada, danas su retrovizori mnogo veći i svi su širokougaoni pa pokriju mašala prostora.
Jel vozač može namjestiti/memorisati taj rikverc položaj po svojoj volji(logično bi bilo da može)?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Da, praktično imaš dve pozicije za memorisanje, standardnu i rikverc poziciju.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gut. I kamera je veoma iskoristiv gadžet- za mog ceed-aša bi bila 1000KM oriđiđi ugradnja u ovlaštenom servisu(ekran na retrovizoru). Puno ,mamu mu

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Jedna od genijalnijih stvari na novim autima, ubaciš u rikverc - spusti retrovizore, ubaciš u prvu - vrati ih u početno memorisani položaj.

To je bilo na C5 prije 10-ak godina ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 249 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]