manitu uci da svira je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Pogledaj jos Kadett ili stariju Corsu. Možda bi mogla naći pvoljno neku očuvanu stariju Corsu.
prije nego sto ti ovo slucajno padne na pamet, moras znati da je sklonost hrdjanju pomenutih modela epskih razmjera i da trenutno ne postoji ni jedan kadett ili corsa u gradu a da nema od 10 do 30 kg kita na sebi

plus novina, potkosulja, starih carapa i gaca...i cime sve ne dovitljivi majstori krpe rupe na limu
ali, ako si umjetnicka dusa i volis "pemzl" onda ce te mozebitni ljubimac uveseljavati iz mjeseca u mjesec 
Pa za predloženu lovu "uradi sam" automobili su jedina opcija
Eh sad, malo pretjera sa podacima o kilama, ali vjerovatno da ima i tih jeftinih primjeraka sa rđom epskim razmjera.
Onda ostaje
Ascona... al' i očuvanija košta

A stvarno sam vidio par divnih primjeraka u BL i imao sreću da vozim jedan.
Uglavnom, Lizo, ipak ćeš morati malo podebljati budžet za neko normalnije auto...
Ali, ostaje ti
Jugić koji je jedna velika atrakcija vani. Možeš s' njim i do Graca (ako nađeš očuvan).
U koliko se samo filmova, serija i spotova pojavio...
Brus Vilis i Deni De Vito ga vozili, Metalika ga u spotu imala... kultno vozilo.
Jedan od najvećih izlazaka na USA tržište ikada... mislim da i dalje drže rekord kao najbolji ulazak nekog evropskog modela na USA tržište... i uz prašak za pranje veša ga prodavali...
The_new_Statesman je napisao:
Gace su bitne

Ali sta je briga, ionako auto kupuje da premosti narednih 9-10 mjeseci. Nece sa njim u Graz

Il' da štedi, pa da u Gracu kupi neki skuplji auto.
Pa da se "šepuri" kad dođe u BiH na vikend

k'o i dobar dio "Jugovića"