Evo, iako znam da nemam prava, rekoh, da se ipak javi i neko sa kritikovane strane. Ja, recimo, imam razdrndanog Forda iz '89-te. Cesto nece da upali i trza pri voznji ako se nije zagrijavao bar 3-4 min prije kretanja. Mislim da mi spura nije uredna jer mi volan blago naginje desnoj strani. Ne radi mi zadnji lijevi zmigavac zbog nekog problema sa elektrikom, pa mi sijalice stalno crkavaju. Kada skrecem, klepeta mi mehanizam za podizanje prednjeg lijevog stakla. Nesto cudno se desava sa kazaljkom za gorivo - cas radi normalno, cas pokazuje da goriva nema uopste, cas da mi je rezervoar pun(sto je u, u mom slucaju, nemoguce da bude istina). U izduvne gasove se ne razumijem. Samo su mi gume uredne - dosadilo mi da klosarim, pa sam iscarapio zadnje pare za potpuno nove gume koje mi je preporucio cika-vulkanizer. Tri puta mi se desilo da stanem nasred puta i da ne mogu da krenem dok ne dovedem neko strucno lice (najcesce svog starog ili komsu mehanicara).
Kada sam tek polozio vozacki, imao sam jedan laksi sudar, takoreci-kvrc, izazvan, naravno, nepaznjom i samouvjerenoscu. Drugi vozac je izvezao svoj automobil u rikverc direktno na glavni put, dok sam ja gledao sam kroz prozor sa strane, umjesto na put, gdje sam trebao. Moj nerodjeni brat, zbog neprilagodjene brzine, svakog drugog mjeseca slupa po jedan pristojan noviji automibil, tehnicki daleko ispraviji od moga. Takodje, sudari kojima sam bio svjedok su uglavnom bili izazvani nepaznjom vozaca ili jos cesce narodski zvanim - "kurcenjem", ciji su protagonisti, u slucajevima kojima sam mogao posvjedociti, vlasnici novijih, skupljih automobila.
Nisam zaljubljenik u automobile i ne zelim da oko njih ili pod njima provodim cijele vikende. Nemam lovu (i necu je uskoro imati) za neki potpuno nov automobil, a cak i kad bih je imao, ne bih prevelike pare dao za automobil, jer, kao sto rekoh - ne mislim da je svrha zivota u automobilima. Maksimalna cifra(ali pazi - MAKSIMALNA) koju bih ja izdvojio za automobil, kad se uzme u obzir nas zivotni standard, je 7000 KM, ili 8000 u slucaju da mi se doticni automobil bas svidi.
Mislim da je u slicnoj ili cak mnogo goroj situaciji vise od 50% nase populacije.
Pa sta mislite sad, da li ovakvim slucajevima kao sto sam ja, zakon od importu vozila starijih od 7 godina(nemojte sad da citate -STARIJIH OD 20- niko se time ne bi usrecio), moze da koristi ili da skodi? Plus, da li uz ovaj zakon, ako se trenutno stanje uzme kao polazna tacka, citavo nase drustvo ocekuje napredak( i u smislu sigirnosti na putu i u smislu ekologije) ili ne?
_________________ Free Your Mind And Your Ass Will Follow
|